Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (197. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Egeli lodos

quote:

Orijinalden alıntı: ademcevahir

Arkadaşlar telefonu alalı bi ay falan oldu ama ekrandaki orjinal jelatinin kenarlarında boşluklar oluşmaya başladı bu şekilde hiç hoş görünmüyor sanırım çıkarıcam.

Başka bi jelatin alıp takayım mı yoksa jelatinsiz mi kullanayım ? Hani C6-01 ekranı Çizilmez(Gorilla Glass) ClearBlack AMOLED ekran diyorlar ya harbiden çizilmiyor mu jelatinsiz kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...

Jelatin zamanla kötü bi görünüm alıyor. Jelatini çıkardığında hem görünüm hem kullanım olarak farkı göreceksin. Herhangi bir jelatin kullanmana gerek yok ufak dahi hiç çizilmiyor ..

hocam yazdıklarını dikkate alarak jelatini çıkarttım ekran hassasiyeti gerçekten arttı inşallah zamanla çizikler meydana gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar fotoğraflara kaydırarak bakamıyorum yardımcı olurmusnz lütfen illa program mı yüklemem lazım?? eğer lazımsa hangi programı yükleyeyim???

şimdiden teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: !_djburak_!

arkadaslar fotoğraflara kaydırarak bakamıyorum yardımcı olurmusnz lütfen illa program mı yüklemem lazım?? eğer lazımsa hangi programı yükleyeyim???

şimdiden teşekkürler...

Fotograflara kaydırarak bakmak için galeriyi kullanman lazım dosya yöneticisinden yaparsan olmaz.
  • merhaba arkadaslar
    telefonu bilgisayarda otomatik senkronize olmuyo
    nokia suite giriyorum unlem isareti gelio cihazınız baglı deildie bunu nasıl yapabilriim?
    bilgisi olan arkadaslar paylasabilirmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRsX11

merhaba arkadaslar
    nokia suite giriyorum unlem isareti gelio cihazınız baglı deildie bunu nasıl yapabilriim?

Suite güncelle düzelir muhtemelen
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalboy07

Merhaba arkadaşlar.
    Bende bu telefonu kullanıyorum. Güzel sayılabilecek bir telefon.

Fakat bir sorum olacak şimdi telefonla gelen f-secure programı var bu programa şifre falan koydumda. İlk başta bilmiyordum ne işe yaradığını. Şimdi koyduğum şifreyide unuttum. Çok gereksiz bir program kaldırmak istiyorum ama şifre soruyor şifreyide bilmiyorum işte. Nasıl kaldırabilirim ? bu telefon boşta dururken bile f-secure çalıştığı için arkaplanda çok çabuk bitiyor şarjı.

3-4 Saat gitmiyor telefonun şarjı internet+müzik kullanımında falan. Pek fazla oyun oynamıyorum ona rağmen çok az gidiyor şarjı.

Ben onunla çok uğraştım en donunda format attım öyle kurtuldum kalkmıyorda yöneticiden bi soft format at istersen o.zaman şifre istemez ya da hatd format at kökten kurtul o zmn ovide gelmeez ama tekrar yüklemen gerekir ama cnn gibi fln gereksiz şeylerde gider eğer kullanmıyorsan

• quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar telefonu alalı bi ay falan oldu ama ekrandaki orjinal jelatinin kenarlarında boşluklar oluşmaya başladı bu şekilde hiç hoş görünmüyor sanırım çıkarıcam.

Başka bi jelatin alıp takayım mı yoksa jelatinsiz mi kullanayım ? Hani C6-01 ekranı Çizilmez(Gorilla Glass) ClearBlack AMOLED ekran diyorlar ya harbiden çizilmiyor mu jelatinsiz kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim...

Jelatin zamanla kötü bi görünüm alıyor. Jelatini çıkardığında hem görünüm hem kullanım olarak farkı göreceksin. Herhangi bir jelatin kullanmana gerek yok ufak dahi hiç çizilmiyor ..

hocam yazdıklarını dikkate alarak jelatini çıkarttım ekran hassasiyeti gerçekten arttı inşallah zamanla çizikler meydana gelmez.

Çıkarınca çok güzel oluyor daha canlı ve hassas. Bende çizilmez diye düşünüyordum ama nasıl olduysa çizilmez ekranım çizildi. Daha fazla çizilmesin diye kendim

jelatin taktırdım

• quote:

Orijinalden alıntı: xfurix

quote:

quote:

quote:

Çıkarınca çok güzel oluyor daha canlı ve hassas. Bende çizilmez diye düşünüyordum ama nasıl olduysa çizilmez ekranım çizildi. Daha fazla çizilmesin diye kendim

jelatin taktırdım

Ben yaklaşık 1 yıl x6 kullandım 2 aydır falanda c6 kullandım abartısız en ufak çizilme olmadı. Hatta bi arkadaşımada zorla ben çıkarttım jelatinini uzun süredir kullanıyor ondada çizilme yok. Kullanıma göre değişiyor heralde. Bişi çizilmez kırılmaz bozulmaz diye yüklenilirse herşeyde sorun olur tabiki..

• Asla çizilmez diyemeyiz ama ben de aldıktan 20-25 gün sonra çıkardım. 5 ay falan oluyopr alalı. Gözüme çarpan çizik yok. Yalnız dikkatli kullanıyorum Telefonun olduğu cebe hiç bir şey koymuyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xfurix

quote:

quote:

quote:

J

Orjinal jilatinini çıkardım ve yerine 5 liraya c6-01 orjinal jilatin takdırdım =) dokunmatikde hissetmeme gibi sorun yok bir fotoğraf koyayım bakın isterseniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can_Ordu

Asla çizilmez diyemeyiz ama ben de aldıktan 20-25 gün sonra çıkardım. 5 ay falan oluyopr alalı. Gözüme çarpan çizik yok. Yalnız dikkatli kullanıyorum Telefonun olduğu cebe hiç bir şey koymuyorum.

Ben pek dikkatli kullanamıyorum dokunmatik ekranlı telefonlarımı o yuzden genelde 3-4 ay sonra ekranda baya bi çizik olur.Arkadaşın tavsiyesine uyarak jelatini çıkarttım ama kontrol edicem ilk çiziği gördüğüm anda yeni bi jelatin alıp takıcam.

@C601

resmi göremedim ama telefonmun jelatinsiz halini sevdim dokunmatik hassasiyetini çok iyi bi şekilde kullanabiliyorum ama zamanla çizik oluşursa jelatin takmak zorunda kalıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 25 Mart 2012; 13:13:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliscik

quote:

merhaba arkadaslar

güncelledim ama yine olmadı
    belleyi kuracaktım suiteden ama simdi belle guncellemesi gelmiyor suiteye nie anlamadım
  • quote:

quote:

c601 resimi böyle.

• quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaslar

belleyi kuracaktım suiteden ama simdi belle guncellemesi gelmiyor suiteye nie anlamadım

zaten belle çıkmaz güncellemelerde telefonunda belle olduğu için çıkmaz yazılımı tekrar yükle gibi seçenek vardı yanlış hatırlamıyosam kurcala bulursun olmazsa eve gittiğimde bakarım şuan mobilim ama önce başka pcde dene derim belki pcden kaynaklanıyordur

• quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaslar

zaten belle çıkmaz güncellemelerde telefonunda belle olduğu için çıkmaz yazılımı tekrar yükle gibi seçenek vardı yanlış hatırlamıyosam kurcala bulursun olmazsa eve gittiğimde bakarım şuan mobilim ama önce başka pcde dene derim belki pcden kaynaklanıyordur

• quote:

quote:

Asla çizilmez diyemeyiz ama ben de aldıktan 20-25 gün sonra çıkardım. 5 ay falan oluyopr alalı. Gözüme çarpan çizik yok. Yalnız dikkatli kullanıyorum Telefonun olduğu cebe hiç bir şey koymuyorum.

Ben pek dikkatli kullanamıyorum dokunmatik ekranlı telefonlarımı o yuzden genelde 3-4 ay sonra ekranda baya bi çizik olur.Arkadaşın tavsiyesine uyarak jelatini çıkarttım ama kontrol edicem ilk çiziği gördüğüm anda yeni bi jelatin alıp takıcam.

@C601

resmi göremedim ama telefonmun jelatinsiz halini sevdim dokunmatik hassasiyetini çok iyi bi şekilde kullanabiliyorum ama zamanla çizik oluşursa jelatin takmak zorunda kalıcam.

Ekran gorilla oldugu için çizilmrye çok dayanıklı cam çünkü evimizdeki camları düşünün kolay kolay kolay çizilmez eski örnegin 5800 c5–03 gibi telefonlarda plastik olduğu için hemen çizilir ayrıca telefonlarınız kapasitif olduğu için tırnak sürmediğiniz için çizilmez ama yinede ben mat jelatin kullanıyorum hem parmak izi bırakmıyor hemde istediğim muameleyi yapıyorum telefona

• quote:

quote:

quote:

@C601

Ekran gorilla oldugu için çizilmrye çok dayanıklı cam çünkü evimizdeki camları düşünün kolay kolay kolay çizilmez eski örnegin 5800 c5–03 gibi telefonlarda plastik olduğu için hemen çizilir ayrıca telefonlarınız kapasitif olduğu için tırnak sürmediğiniz için çizilmez ama yinede ben mat jelatin kullanıyorum hem parmak izi bırakmıyor hemde istediğim muameleyi yapıyorum telefona

Gerçekten de öyle hocam bundan önceki kullandığım telefon 5800 idi.Takasta telefoncuya üzerine 400 tl vererek C6-01 almıştım.ama 5800'ın ekranı baya çizilmişti bikaç yerde de leke vardı.Adama demiştimki bu telefonu tekrar satmak istiyosan ekranı değiştirmen gerekecek yoksa bu halde kimse almaz

• telefonuma belle güncellmesini yükleyemiyorum aşağıdaki resim çıkıyo ne yapmalıyım ?

• Merhaba, Telefonum C6 01 USB imgesi ekranda yanıp sönüyor. Ve bana şu uyarıyı veriyor. USB kablosunu cihaza bağlayın. Her 20 saniyede bir bu uyarıyı veriyor. Ne yapmam gerekiyor. Usb ile bilgisayara bağlandığımda telefonuma görmüyor. Lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor. Ve Telefon kendi kendine bi ara şarj ediliyordu. Yaklaşık bir saat böyle sürdü. Ne yapmalıyım ? Yazılımım Belle
  • Merhaba, Telefonum C6 01 USB imgesi ekranda yanıp sönüyor. Ve bana şu uyarıyı veriyor. USB kablosunu cihaza bağlayın. Her 20 saniyede bir bu uyarıyı veriyor. Ne yapmam gerekiyor. Usb ile bilgisayara bağlandığımda telefonuma görmüyor. Lütfen yardım edin ne yapmam gerekiyor. Ve Telefon kendi kendine bi ara şarj ediliyordu. Yaklaşık bir saat böyle sürdü. Ne yapmalıyım ? Yazılımım Belle
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.