Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben internete telefonumu laptopa bağlayıp giriyorm ama hızı pek tatmin edici değil. 56k modem olarak görüyor pc telefonu
    ben bu telefonu alırsam 3g modem gibi görecek midir yoksa yine aynı şekilde mi görecek suan bende samsung 5630 wifi star mevcut
    yada 3g modem olarak gören bir telefon varmı ?
    yardımcı olan ve olmayan herkese tskler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NidderuN

quote:

Orijinalden alıntı: haliscik

quote:

quote:

quote:

Ne önerirsin ona göre hocam?
    Ucuz yollu sıfır kamerası sağlam bi telefon. ve nokia..

bütçen ne kadar dostum ona göre

Maks. 650 hocam.

dostum kamera çok önemli diyosan n8 alacaksın o fiyata tahminimce 2. elini bulabilirsin ya paraya sıkışıyorlar ya da adamın parası cok anlamıyor telefondan tutup alıyor sonra duyuyo androidi merak ediyo gidiyo android alıyo elindekini satıyo falan bak sitelere kutulu temiz bulursan al dostum ancak telefonu görmeden alma açılmamış olsun tamir görmemiş telefon alırsan daha iyi ollr

Eyv. hocam tamamdır.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-modeller-26-04-2013-e-kadar-kvk-garantili-faturali-kutulu-griiiiiiiiiiii-79526912/detay/

buyur dostum buna bi bak istersen

•  [ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ]

Beyler bu benim telefonumu satsam ne kadar eder ne kadar verirsiniz
    Alalı yaklaşık 5 ay filan oldu

Edit:Mesela yani
  • Arkadaşlar uzun zaman internette durduğum zaman telefonun arkası ısınıyor sizde de bu oldu mu hiç?
    Bir de batarya boşalıyor şarja takıyorum 15 dk sonra batarya dolu şarjdan çıkarın diyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Arkadaşlar uzun zaman internette durduğum zaman telefonun arkası ısınıyor sizde de bu oldu mu hiç?
    Bir de batarya boşalıyor şarja takıyorum 15 dk sonra batarya dolu şarjdan çıkarın diyor?

Isınma olayı normal ondan bi sıkıntı ama diğer olayı ilk senden duyuyorum bi de batarya bosalmadan zayıf dediginde şarja tak
  • benim 2.5” harici hddmden daha ağır!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: c601

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ]

Ben bana 475'e alıcı çıkmıştı tabi biraz ben farklı kullandım cihazı..

• arkadaslar pc yi internete bagla secenegi masaüstünü nete baglamıyomu ben bi türlü yapamadımda :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: baran659

quote:

Orijinalden alıntı: c601

Ben bana 475'e alıcı çıkmıştı tabi biraz ben farklı kullandım cihazı..

kardeş farklı derkenmesala yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalboy07

benim 2.5” harici hddmden daha ağır!

Sende de nasıl bi hdd varmış be kardeşim.

Bence çok da ağır değil arka kapak ve kasayı metal yapmışlar olsun o kadar artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: ademcevahir

quote:

Bence çok da ağır değil arka kapak ve kasayı metal yapmışlar olsun o kadar artık.

valla 131 gramdan hafif hddm :D kolum yoruluyor telefonu tutarken :D

• quote:

quote:

quote:

Tm ağır ama abartmayın o kadar canım bi kere kalın cam var plastik olsa daha hafif olurdu ama bu sefer çizilir ve kırılma riski daha yüksek olurdu kasanın plastik olduğunu bi düşünün oyuncak gibi saçma bişe olurdu böyle iyi bence kendini hissettiriyor:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Tm ağır ama abartmayın o kadar canım bi kere kalın cam var plastik olsa daha hafif olurdu ama bu sefer çizilir ve kırılma riski daha yüksek olurdu kasanın plastik olduğunu bi düşünün oyuncak gibi saçma bişe olurdu böyle iyi bence kendini hissettiriyor:)

tamam o konuda lafım yok kaliteli gerçekten 2 metreden yere düsürdüm dümdüz düştü böyle ama hiçbi çizik olmadı ama biraz duvar deydirdim köşesini hemen çizildi :D ufack bişey ama takıntı oldu aklımda :D

• arkdaşlar bu androidlerin kullandığı viber programı mütiş bişey ücretsiz konuşabiliyosun msjlaşabiliyosun üyelik filanda istemiyo diğer programlar gibi. Evde wifi varsa veya internet paketiniz sınırsızsa istediğiniz kadar karşınızdakiyle konuşun. Arkadaşım kız arkadaşıyla tam 9 saat konuşuyor en az. Symnian için yok bu program bi anda nokıadan soğudum

• quote:

Orijinalden alıntı: tugay91

arkdaşlar bu androidlerin kullandığı viber programı mütiş bişey ücretsiz konuşabiliyosun msjlaşabiliyosun üyelik filanda istemiyo diğer programlar gibi. Evde wifi varsa veya internet paketiniz sınırsızsa istediğiniz kadar karşınızdakiyle konuşun. Arkadaşım kız arkadaşıyla tam 9 saat konuşuyor en az. Symnian için yok bu program bi anda nokıadan soğudum

soğuma dostum açıklama yapıldı viber yakında symbianda
  • Telefonun şarjını dün akşam tam doldurdum. Hat 3G modunda ve güç tasarruf modu devre dışı olacak şekilde tuş kilidine aldım ve telefonu masanın üzerine koydum. Aradan 12-13 saat geçti, bugün telefonu elime alıp şarj göstergesine baktım. İlginç bir şekilde tek çubuk kalmış. Daha önce başka biri de bu konuyla ilgili bir mesaj yazmıştı, ama inanmamıştım. Şimdi aynısı bana oldu. Bataryada mı bir problem var, yoksa Belle'den mi kaynaklanıyor anlamadım. En kısa zamanda Anna'ya dönüp test edicem (dönülebiliyorsa).
  • geçen gün telefonu satışa çıkarmıştım hatta ilanda verdim fakat son güncellemeyi yükleyince telefon süper bişey oldu..satmaktan vazgeçtim..samsung wonder alcaktım android diye ama gerek görmüyorum artık..çünkü telefonumdan gayet memnunum baya hızlandı kamerası gayet güzel sesli navigasyonu var daha ne isteyebilirimki..ancak beni iphone 4 paklar :) sözün kısası nokia c6 01 olanlar bence satmayın başka telefonların bu telefondan çok fazla artısı yok ,hatta bizim telefonun fazlalığı bile var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hope_umut

Telefonun şarjını dün akşam tam doldurdum. Hat 3G modunda ve güç tasarruf modu devre dışı olacak şekilde tuş kilidine aldım ve telefonu masanın üzerine koydum. Aradan 12-13 saat geçti, bugün telefonu elime alıp şarj göstergesine baktım. İlginç bir şekilde tek çubuk kalmış. Daha önce başka biri de bu konuyla ilgili bir mesaj yazmıştı, ama inanmamıştım. Şimdi aynısı bana oldu. Bataryada mı bir problem var, yoksa Belle'den mi kaynaklanıyor anlamadım. En kısa zamanda Anna'ya dönüp test edicem (dönülebiliyorsa).

bişe farketmeyecektir anna belle arasında pek fark yok belle daha iyi gibi sade kullanırsan ;) 3g bi nevi internet gibi düşün bataryayı emer o kadarı pek normal degil ama arkaplanda calısan uygulamalarında yemiş olabilir app stop programını yükle arkada nelerin çalıştıgını gör ona göre

• haliscik
    gordugum kadarıyla bu telefonla ilgili fazla bilgi sahibisin
    sana bi sorum olucak
    bu telefonda Pc yi internete bagla secenegi ile masaüstü bilgisayarı internete baglanıyormu ?
  • arkadaşlar selam
    c6-01 im var
    battery monitorde background da sürekli haritalar çalışıyor görünüyor
    ne yaptıysam bunu çözemedim yardımcı olurmusunuz
  • 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.