Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (200. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Can_Ordu

"Nokia Haritalar Suit 2.0" diye bir güncelleme gördüm. Yükleyen ve bir sorunla karşılaşan oldu mu? Artıları nedir?

Mobil olduğum için alıntı yapamıyorum binsıkıntı var...

2. Nesil s^3'lere fp1 güncellemesi geldi haziranın son haftası bize gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliscik

quote:

"Nokia Haritalar Suit 2.0" diye bir güncelleme gördüm. Yükleyen ve bir sorunla karşılaşan oldu mu? Artıları nedir?

Mobil olduğum için alıntı yapamıyorum binsıkıntı var...

2. Nesil s^3'lere fp1 güncellemesi geldi haziranın son haftası bize gelecek

Çok iyi haber. FP1 de güzel güncellemeler var. Bir bekleyiş daha yaşayacağız anlaşılan. Eğer gelirse süper olur.
  • selam arkadaşlar uzun zaman sonra tekrar aranızdayım... sayfalar baya uzun olduğundan sadece son sayfayı okudum,

#metoneto85, dostum sorunlarının aynısı bende de var, çözüm yolu benim bildiğim kadarı ile yok, #haliscik'in dediği gibi microsoft apps kaldırıp dene yada microsoft apps 2.0 güncellemesi gelmiş (50mb) onu yükle bi... ben güncellemeyi yeni farkettim wi-fi'min şifresini bilmiyorum bu yüzden deneyemiyorum...

Belle Feature Pack 1'e bi göz attım da sadece 2. nesillere gelecekmiş onlar da 603,700 ve 701 modelleri overclock gibi bi şey güncelleme ile işlemci hızı yükselcekmiş... ben telefonumun bu halinden çok memnunum benim için bu güncellemenin gereği yok ama sayfa da benden daha çok detaylı telefonu kullananlar var onlar için olmasını isterim...

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet yasar

selam arkadaşlar uzun zaman sonra tekrar aranızdayım... sayfalar baya uzun olduğundan sadece son sayfayı okudum,

#metoneto85, dostum sorunlarının aynısı bende de var, çözüm yolu benim bildiğim kadarı ile yok, #haliscik'in dediği gibi microsoft apps kaldırıp dene yada microsoft apps 2.0 güncellemesi gelmiş (50mb) onu yükle bi... ben güncellemeyi yeni farkettim wi-fi'min şifresini bilmiyorum bu yüzden deneyemiyorum...

Belle Feature Pack 1'e bi göz attım da sadece 2. nesillere gelecekmiş onlar da 603,700 ve 701 modelleri overclock gibi bi şey güncelleme ile işlemci hızı yükselcekmiş... ben telefonumun bu halinden çok memnunum benim için bu güncellemenin gereği yok ama sayfa da benden daha çok detaylı telefonu kullananlar var onlar için olmasını isterim...

Telefonlar çok hızlanmış tarayıcıya html5 desteği gelmiş çok hızlanmış videolarda bile sıkıntı yok ayrıca batarya performansı çok arttığı söyleniyor menüdeki kasmaların hiç biri yok widgetlerin hepsi gömülü orjinal dolby ses yazılımı gelmiş kulaklık performansı çok harika apayrı bi deneyim kesin değil ama muhtemelen haziran sonu bizde nokıa bu sefer sözünü tuttu 2.nesiller için nisan dedi geldi haziranı bekleyelim bakalım

• şimdi bulduğum yazıda senin dediğin gibi... inşallah 1. nesile de haziran ayında gelir şimdi ben de merak etmeye başladım...

"Nokia Belle Feature Pack 1 (Nokia Belle Özellik Pakedi 1) güncellemesi ile Nokia 603, Nokia 700 ve Nokia 701 cihazlarına yepyeni yetenekler kazandırmayı planlayan Nokia, en radikal değişikliği ise 700 ve 701'de yapacak. 1 GHz'lik işlemci ile piyasaya sürülen cihazlar, Nokia Belle FP1 sonrasında 1.3 GHz'lik işlemci hızına sahip olacaklar.

İşlemcilerinin hız aşırtması sonrasında ise 603, 700 ve 701 sahipleri aynı zamanda geliştirilmiş Dolby surround ses kalitesine, 20 yeni widget'a ve yazılım kısmında küçük düzeltmelere de ücretsiz kavuşacaklar.

Nokia Belle Feature Pack 1 önümüzdeki aylarda (hatta muhtemelen Nisan ayında), Symbian kullanıcılarına sunulacak."

Yazıya Ait Link

• Haziran ayında bizim telefonlara geleceğini ümit eden bir link var mı arkadaşlar? Okumak isterim. Nokia'nın kendi sitesinde aradım biraz, bulamayınca çıktım.
  • quote:

Haziran ayında bizim telefonlara geleceğini ümit eden bir link var mı arkadaşlar? Okumak isterim. Nokia'nın kendi sitesinde aradım biraz, bulamayınca çıktım.

Vardı ama pc bozuldu mobil olduğum için atamıyorum symbianın resmi facebook twitter adreslerine bak oralarda olacaktı
  • Cihazım nokia yazısında takılı kaldı açamadım.... Elimin altında pc olmadıgı için servise verdim iki hafta oldu servisten gelmedi Gelsin büyük ihtimal satıp pc alacağım
  • selam arkadaşlar, Nokia CA-75U TV Çıkış Kablosunun HDMI özellikli olanları var mıdır... bu kabloyu kullanan bi kaç arkadaş hatırlıyorum forum da memnun musunuz_?_
  • Bugün bir başka forumda gördüm. Kameranın önüne mercek koyarak makro fotoğraf çekiliyor, hem de çok net. Fake sanıp olmayacağını düşünüp denedim. Oldu şaşırdım. Eğer makro foto çekmeniz gerekirse elinizin altında mercek varsa denemenizi tavsiye ederim. Sonrada düşündüm bu şekilde bir modifiyeye sahip dış kapak yapılsa kılıf şeklinde sadece makro foto çekileceği zaman kullanılabilir. (Zihni sinir mod off)

• Evet beyler telefonumu ilk olarak beton zemine düşürmüş bulunmaktayım. Sanki telefonla birlikte yüreğimde düştü
    Herhangi bişi olmadı hatta ufak çizik bile olmadı şaşırdım. Bundan önceki x6 mı düşürdüğümde abartısız yanlardan 0,5 cm açılmıştı..
    Sonuç olarak telefon fiziken sağlam gibi görünüyor
  • quote:

Bugün bir başka forumda gördüm. Kameranın önüne mercek koyarak makro fotoğraf çekiliyor, hem de çok net. Fake sanıp olmayacağını düşünüp denedim. Oldu şaşırdım. Eğer makro foto çekmeniz gerekirse elinizin altında mercek varsa denemenizi tavsiye ederim. Sonrada düşündüm bu şekilde bir modifiyeye sahip dış kapak yapılsa kılıf şeklinde sadece makro foto çekileceği zaman kullanılabilir. (Zihni sinir mod off)

Bahsettiğin mercekle makro resim çekme olayını bende bi forumda görmüştüm ama deneme fırsatım olmadı.8 MP lik kameram var AutoFocus olmadığından okulda panodaki ders programını çekememiştim çok yazık.Arkadaşın biri geldi vga kamerasıyla ders programını çekti çok zoruma gitmişti

Bahsi geçen merceği nerde bulabiliriz acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Egeli lodos

Evet beyler telefonumu ilk olarak beton zemine düşürmüş bulunmaktayım. Sanki telefonla birlikte yüreğimde düştü
    Herhangi bişi olmadı hatta ufak çizik bile olmadı şaşırdım. Bundan önceki x6 mı düşürdüğümde abartısız yanlardan 0,5 cm açılmıştı..

Evet telefonu sağlam yapmışlar ama o kadar emin olma.Geçen gün ben de yaklaşık 1.5 metrelik yükseklikten beton zemine düşürdüm çok küçük de olsa bi parça koptu sanki yüreğimden kopmuş gibi üzüldüm

Metal olan ön kasayla arka kapağın birleştiği kısımda yani telefona yandan baktığımızda ortadaki siyah ince şerit metal değil plastik.Tam oranın üstüne düştü ve küçük bi parçası kırıldı ayrıca arka kapağın yere vurduğu yerde de çizilme var.Arka kapak normalde siyah ama çizilen yer beyaz.

Hadi o şeritin kırılmasını anlıyorum plastikti.Arka kapak metal olduğu halde o da çizildi.Ama ne hikmetse ekranda jelatin olmamasına rağmen en ufak bi çizik oluşmadı.Daha önce de bikaç kez düşürmüştüm hemde ekranın üzerine.Çizilmez ekran dedikleri doğruymuş demekki.Ama yine de çok zorlamamak lazım dikkatli kullanmak lazım

• @ademcevahir Hocam not çekmekte işine yaramaz. Ya da şöyle söyleyeyim ona uygun bir mercek koymak lazım bu mercek çok yakında işe yarıyor. uzaklaştıkça bulanıyor görüntü. Bir de yani çok özel durumlar için yani yoksa kimse yanında mercek taşımak istemez. Bilgi olsun diye paylaştım. Acil bir durumda akılda bulunsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademcevahir

quote:

Orijinalden alıntı: Egeli lodos

Evet beyler telefonumu ilk olarak beton zemine düşürmüş bulunmaktayım. Sanki telefonla birlikte yüreğimde düştü

Evet telefonu sağlam yapmışlar ama o kadar emin olma.Geçen gün ben de yaklaşık 1.5 metrelik yükseklikten beton zemine düşürdüm çok küçük de olsa bi parça koptu sanki yüreğimden kopmuş gibi üzüldüm

Metal olan ön kasayla arka kapağın birleştiği kısımda yani telefona yandan baktığımızda ortadaki siyah ince şerit metal değil plastik.Tam oranın üstüne düştü ve küçük bi parçası kırıldı ayrıca arka kapağın yere vurduğu yerde de çizilme var.Arka kapak normalde siyah ama çizilen yer beyaz.

Hadi o şeritin kırılmasını anlıyorum plastikti.Arka kapak metal olduğu halde o da çizildi.Ama ne hikmetse ekranda jelatin olmamasına rağmen en ufak bi çizik oluşmadı.Daha önce de bikaç kez düşürmüştüm hemde ekranın üzerine.Çizilmez ekran dedikleri doğruymuş demekki.Ama yine de çok zorlamamak lazım dikkatli kullanmak lazım

Evet o şerit şimdi dikkatimi çekti doğru söylüyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egeli lodos -- 15 Nisan 2012; 19:00:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ademcevahir

quote:

Bugün bir başka forumda gördüm. Kameranın önüne mercek koyarak makro fotoğraf çekiliyor, hem de çok net. Fake sanıp olmayacağını düşünüp denedim. Oldu şaşırdım. Eğer makro foto çekmeniz gerekirse elinizin altında mercek varsa denemenizi tavsiye ederim. Sonrada düşündüm bu şekilde bir modifiyeye sahip dış kapak yapılsa kılıf şeklinde sadece makro foto çekileceği zaman kullanılabilir. (Zihni sinir mod off)

Bahsettiğin mercekle makro resim çekme olayını bende bi forumda görmüştüm ama deneme fırsatım olmadı.8 MP lik kameram var AutoFocus olmadığından okulda panodaki ders programını çekememiştim çok yazık.Arkadaşın biri geldi vga kamerasıyla ders programını çekti çok zoruma gitmişti

Bahsi geçen merceği nerde bulabiliriz acaba ?

sitelere bak belki bulursun ya da büyük ofis eşyaları satan yerlerde bulabilirsin x10 mercek işini görebilir ama sadece yakın çekimlerde iş yapar onun dışında bi işe yaramaz bi nevi otofocus

• @Can_Ordu ve @haliscik teşekkürler mercek işini araştıracağım işe yarar bi yöntem gibi duruyor.

Bu arada arkadaşlar cihazımda Belle yüklü olduğu halde son bir saattir Nokia suite sürekli güncelleme var diyor tıklayınca da Belleye güncelleme ekranı geliyor.Belleye yeni güncelleştirme falan mı geldi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 16 Nisan 2012; 21:36:32 >
  • arkadaşlar yarın telefon alacağım da sizce c601 mi samsung galaxy Ace mi alayım? benim istediğim hızlı olsun kapanıp açılma donma filan olmasın...siz hangisini önerirsiniz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokoman123

arkadaşlar yarın telefon alacağım da sizce c601 mi samsung galaxy Ace mi alayım? benim istediğim hızlı olsun kapanıp açılma donma filan olmasın...siz hangisini önerirsiniz??

androidin symbianla karşılaştırılması çok saçma lafım sana değil bi android tabiki symbiandan iyi ama adamlar s2 xperia arc s gibi cihazlar ile c6yı kıyaslıyor tabiki iyi olacak ama ice ile c6-01 karşılaştıranını hiç görmedim diyebililrim android iyidir uygulama yönünden ama asphalt 6 oyna bakim 2 telefonda ice'de kasıla kasıla pixel pixel oynarsın c6da hiçbirşey olmaz bana sorarsan c6-01 derim hatta kamerayı önemsemiyorsan 603 al yeni güncelleme aldı zaten c6'danda ice'dende daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliscik

quote:

Orijinalden alıntı: gokoman123

arkadaşlar yarın telefon alacağım da sizce c601 mi samsung galaxy Ace mi alayım? benim istediğim hızlı olsun kapanıp açılma donma filan olmasın...siz hangisini önerirsiniz??

androidin symbianla karşılaştırılması çok saçma lafım sana değil bi android tabiki symbiandan iyi ama adamlar s2 xperia arc s gibi cihazlar ile c6yı kıyaslıyor tabiki iyi olacak ama ice ile c6-01 karşılaştıranını hiç görmedim diyebililrim android iyidir uygulama yönünden ama asphalt 6 oyna bakim 2 telefonda ice'de kasıla kasıla pixel pixel oynarsın c6da hiçbirşey olmaz bana sorarsan c6-01 derim hatta kamerayı önemsemiyorsan 603 al yeni güncelleme aldı zaten c6'danda ice'dende daha iyi

benim istediğim hızlı olsun , donma filan olmasın ama 603 ü ilk defa inceledim ama hala kararsızım ace mi c6 01 mi 603 mü oldu şimdi :D:D??

• 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.