Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: haliscik

quote:

Orijinalden alıntı: çağlar_mavis

gençlik youtube video indirme programı var mı bildiğiniz. nokia mağazada 1 tane var fakat uyumsuz. :(

http://www.maxi cep.com/maxipda-turkce-uygulamalar/km-software-youtube-downloader-v1-00-7-s60v3-s-1-s-3-unsigned-turkce-maxipda-621797.html#post4609618

boşluğu sil indir ayrıca türkçedir ve yüksek kalite mp3 olarakta indirebilirsin

tşkler dostum indirdim fakat kurulum yaparken sertifika hatası verdi. Aslında nokia mağazadaki youtube downloader'i kullananlar var fakat ben onu da kuramadım. yükleniyor diyor sonra yükleme iptal edildi uyarısı veriyor.

nasıl yapcaz bilmiyorum.

• Arkadaşlar siyah C6-01'i olanlar kutularının üst yüzünü yani kapağının fotoğrafını koyabilirler mi?
  • quote:

quote:

quote:

gençlik youtube video indirme programı var mı bildiğiniz. nokia mağazada 1 tane var fakat uyumsuz. :(

http://www.maxi cep.com/maxipda-turkce-uygulamalar/km-software-youtube-downloader-v1-00-7-s60v3-s-1-s-3-unsigned-turkce-maxipda-621797.html#post4609618

tşkler dostum indirdim fakat kurulum yaparken sertifika hatası verdi. Aslında nokia mağazadaki youtube downloader'i kullananlar var fakat ben onu da kuramadım. yükleniyor diyor sonra yükleme iptal edildi uyarısı veriyor.

nasıl yapcaz bilmiyorum.

Verilen program unsigned ya sertifikalandırmanız lazım yada daha kolayı telefonu hacklemeniz lazım. Bence hackleyin daha kolay olur.

Yok hiçbiriyle uğraşmam derseniz buyrun signed versiyonu ;

http://www.max icep.com/symbian-3-diger-internet-uygulamalari/pico-brothers-youtube-downloader-v2-02-0-symbian-3-signed-531510.html

Boşluğu kaldırın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 22 Nisan 2012; 13:59:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xfurix

quote:

quote:

quote:

nasıl yapcaz bilmiyorum.

Verilen program unsigned ya sertifikalandırmanız lazım yada daha kolayı telefonu hacklemeniz lazım. Bence hackleyin daha kolay olur.

Yok hiçbiriyle uğraşmam derseniz buyrun signed versiyonu ;

http://www.max icep.com/symbian-3-diger-internet-uygulamalari/pico-brothers-youtube-downloader-v2-02-0-symbian-3-signed-531510.html

Boşluğu kaldırın

hacklemekten korkmayın herhangi bir sakıncası yok verdiğim uygulama türkçe olduğu için unsigned bir kişi kendisi çevirmiş kullanıyorum gayet güzel arkadaşta signed versiyonunu vermiş onuda kullanabilirsiniz pek ingilizce gerektirecek bir durumu yok zaten

• Merhaba arkadaşlar. Ben de bu telefonu almayı düşünüyorum. Faka aklıma takılan bir konu var. Kameranın çift led flaşının aydınlatma mesafesi yeterli oluyor mu? Bir de yeni alan arkadaşlar; kutudan 2 gb hafıza kartı hâlâ çıkıyor mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: silversmith

Merhaba arkadaşlar. Ben de bu telefonu almayı düşünüyorum. Faka aklıma takılan bir konu var. Kameranın çift led flaşının aydınlatma mesafesi yeterli oluyor mu? Bir de yeni alan arkadaşlar; kutudan 2 gb hafıza kartı hâlâ çıkıyor mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

evet Flaş gayet iyi. Hafıza kartıda çıkıyor
  • quote:

Merhaba arkadaşlar. Ben de bu telefonu almayı düşünüyorum. Faka aklıma takılan bir konu var. Kameranın çift led flaşının aydınlatma mesafesi yeterli oluyor mu? Bir de yeni alan arkadaşlar; kutudan 2 gb hafıza kartı hâlâ çıkıyor mu? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

bu telefonun flaşı bir acayip bazen daha karanlık yapabiliyor özellikle ışıklı ortamda birtek bende var sanıyordum birkaç kişide daha duydum ama kapkaranlık ortamda bile net çıkarıyor ama gözler kırmızı oluyor malesef
  • quote:

quote:

bu telefonun flaşı bir acayip bazen daha karanlık yapabiliyor özellikle ışıklı ortamda birtek bende var sanıyordum birkaç kişide daha duydum ama kapkaranlık ortamda bile net çıkarıyor ama gözler kırmızı oluyor malesef

Hocam karanlık ortamlarda müthiş fotoğraflar çekiyorum bence flashı gayet iyi gece çekimlerim gündüz çekimlerimden daha iyi bile olabiliyor bazen.Ah bir de otofokus olsaydı tadından yenmezdi zaten.

Ayrıca karanlıkta fotoğraf çekerken "kırmızı göz" ayarını aktif edersen flash iki kere yanıyo ve kırmızı göz olayı büyük ölçüde ortadan kalkıyor.Eğer hala çektiğin resimlerde gözler kırmızı çıkıyosa ki bende bazen yine oluyor; resmi çektikten sonra "düzenle" seçeneğinden kırmızı gözleri düzeltme seçeneği var ordan hallediyorum çok iyi düşünmüşler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 23 Nisan 2012; 22:41:05 >

• Ben düzenleyiciden yapamadım onu düzeltmiyor
  • Arkadaşlar telefon için farklı bir Cfw var mı Belle'den daha farklı? Kullananınız var mı?
  • arkadaşlar ufak bir sorunum var bu telefonla vodafone mms alıp gönderebilen varmı ayarları istiyorum bana telefonunuza uymlu ayar yok gibi bişeyler söylüyorlar
    gönderebilen bir arkadaş ayrıca telindeki ayarlarıda yazabilirse çok sevinirim teşekkürler....
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayjkartal

arkadaşlar ufak bir sorunum var bu telefonla vodafone mms alıp gönderebilen varmı ayarları istiyorum bana telefonunuza uymlu ayar yok gibi bişeyler söylüyorlar
    gönderebilen bir arkadaş ayrıca telindeki ayarlarıda yazabilirse çok sevinirim teşekkürler....

Vodafone kullanıyorum mms alıp göndermede bi problem yaşamadım henuz.Ayar falan yapmadım ayarlar zaten yapılmış Vodafone MMS ile yollayacaksın.
  • çok tşkler arkadaşlar. (haliscik ve xfurix) birazdan deneyeceğim.
  • Beyler, Belle'den (111.030.609), cihazın ilk çıktığı haline (Ben ona S^3 diyorum, halbuki Belle ve Anna'da S^3), yani Anna'dan önceki en güncel versiyona (14.2) dönüş yaptım.

İlk versiyonu her zaman sevmiştim, Belle'ye de o kadar ısınamadım, downgrade yaptım bende...

Yardımcı olabilirimbu konuda.

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ]

Cihaz bu durumda şu an. Tabii ev ekranı böyle değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 28 Nisan 2012; 12:20:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

Beyler, Belle'den (111.030.609), cihazın ilk çıktığı haline (Ben ona S^3 diyorum, halbuki Belle ve Anna'da S^3), yani Anna'dan önceki en güncel versiyona (14.2) dönüş yaptım.

İlk versiyonu her zaman sevmiştim, Belle'ye de o kadar ısınamadım, downgrade yaptım bende...

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ]

Nasıl yaptın? Klasik iskandiv sürümünü yükleyerek mi? Bir de batarya ömründe bir yükselme oldu mu?

• quote:

Beyler, Belle'den (111.030.609), cihazın ilk çıktığı haline (Ben ona S^3 diyorum, halbuki Belle ve Anna'da S^3), yani Anna'dan önceki en güncel versiyona (14.2) dönüş yaptım.

m.a.x.i.c.e.p'te dawngrade işlemini ayrıntılarıyla anlatmışlar bi ara bende düşünüyodum sonra vazgeçtim ama neden böyle bişey yaptığını sorabilir miyim şarj sıkıntısı yüzünden mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 28 Nisan 2012; 13:59:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ademcevahir

quote:

****'te dawngrade işlemini ayrıntılarıyla anlatmışlar bi ara bende düşünüyodum sonra vazgeçtim ama neden böyle bişey yaptığını sorabilir miyim şarj sıkıntısı yüzünden mi ?

Belle'nin çok iyi olduğunu biliyorum, ama ev ekranı falan bazen takılıyordu. Klasör içine klasör açamıyordum, bütün uygulamalar menüde gözükecek demiş herhalde Nokia.
    Neyse şu an mutluyum.

Bir de dedim, bu aralar boşum, şu telefonu biraz daha keşfedelim.

Ve dediğiniz siteden yaptım, isteyene PM'den konu linkini yollayabilirim.

• quote:

quote:

quote:

****'te dawngrade işlemini ayrıntılarıyla anlatmışlar bi ara bende düşünüyodum sonra vazgeçtim ama neden böyle bişey yaptığını sorabilir miyim şarj sıkıntısı yüzünden mi ?

Belle'nin çok iyi olduğunu biliyorum, ama ev ekranı falan bazen takılıyordu. Klasör içine klasör açamıyordum, bütün uygulamalar menüde gözükecek demiş herhalde Nokia.
    Neyse şu an mutluyum.

Ben ilk sürümü hiç kullanmadım telefonu aldığımda Anna yüklüydü bikaç hafta sonra Belle çıkınca Anna'sını Belle'dim ve Annadan çok daha performanslı çalışıyor şuan şarjının 10 saat civarı gitmesi dışında bi problemim yok.Ama Belleye güncelledikten sonra telefona bi sürü alakasız yazılım yüklenmiş oluyor ve hard dormat atmadıktan sonra tel hantal çalışıyor kullanmadığım tüm gereksiz yazılımları sildim 3-4 tane de oyun yüklü özellikle Asphalt6 yı öneririm 250 mb lik çok ağır bi oyun olmasına rağmen hiç takılmadan oynuyorum.Bence bi süre sonra tekrar Belleye geçeceksin çok alışma eski sürüme hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 28 Nisan 2012; 19:02:16 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Neyse şu an mutluyum.

Ben ilk sürümü hiç kullanmadım telefonu aldığımda Anna yüklüydü bikaç hafta sonra Belle çıkınca Anna'sını Belle'dim. ve Annadan çok daha performanslı çalışıyor şuan şarjının 10 saat civarı gitmesi dışında bi problemim yok.Ama Belleye güncelledikten sonra telefona bi sürü alakasız yazılım yüklenmiş oluyor ve hard dormat atmadıktan sonra tel hantal çalışıyor kullanmadığım tüm gereksiz yazılımları sildim 3-4 tane de oyun yüklü özellikle Asphalt6 yı öneririm 250 mb lik çok ağır bi oyun olmasına rağmen hiç takılmadan oynuyorum.Bence bi süre sonra tekrar Belleye geçeceksin çok alışma eski sürüme hocam

Geçebilirim bilmiyorum da.. Ama o kadar oyunu programı vb. baştan yükle, çok zoruma gidiyor.

Bu Guitar Rock Tour 2 var; 280 MB mesela, yüklemesi yarım saat kadar sürüyor. (Belki daha fazla...)

Ben de 15 tane oyun var, 10 tanesini Gameloft'un yaptıkları gibi baba oyunlar. (Gameloft'da var.)

5 tane de program var. Şu an versiyon 14.02...

Örnek:

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ]  [ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ]  [ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ]  [ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ]

Sondan bir önceki resimde oyunların hepsi gözükmediği için ortalayıp çektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AzRocK -- 29 Nisan 2012; 1:56:49 >

• quote:

Geçebilirim bilmiyorum da.. Ama o kadar oyunu programı vb. baştan yükle, çok zoruma gidiyor.

Bu Guitar Rock Tour 2 var; 280 MB mesela, yüklemesi yarım saat kadar sürüyor. (Belki daha fazla...)

Ben de 15 tane oyun var, 10 tanesini Gameloft'un yaptıkları gibi baba oyunlar. (Gameloft'da var.)

5 tane de program var. Şu an versiyon 14.02...

Örnek:

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ]  [ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ]  [ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ]  [ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ]

Sondan bir önceki resimde oyunların hepsi gözükmediği için ortalayıp çektim.

Hocam ben daha önce 5800 kullanıyordum bu senin resimleri görünce o aklıma geldi :) ev ekranı menuler falan 5800 la aynı.

Peki şarj durumu Belleye göre nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 29 Nisan 2012; 11:28:04 >

• 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.