Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (204. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozay06

Bugün telefonun gelen arama, müzik dahil tüm sesleri gitti Şu anda tuş sesi hariç hiçbir sesi gelmiyor Ne yaptıysam çözemedim Yardım edebilecek arkadaş var mı?

Edit: Kulaklıkta bütün sesler gelmesine rağmen kulaklığı çekince ne zil sesi ne video ne müzik sesi geliyor

Soft ,olmadı hard format at yüksek ihtimal düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfurix

quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Bugün telefonun gelen arama, müzik dahil tüm sesleri gitti Şu anda tuş sesi hariç hiçbir sesi gelmiyor Ne yaptıysam çözemedim Yardım edebilecek arkadaş var mı?

Edit: Kulaklıkta bütün sesler gelmesine rağmen kulaklığı çekince ne zil sesi ne video ne müzik sesi geliyor

Soft ,olmadı hard format at yüksek ihtimal düzelir

Teşekkür ederim İki yöntemi de denedim ayrıca belle yüklü değidi onu da yükledim ama sonuç değişmedi

Ekleme: Sorun çözüldü Arka arkaya birkaç kez format ve yazılımı birkaç kez yükleyince düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozay06 -- 5 Mayıs 2012; 9:57:15 >

• arkadaşlar facebookta yerini bildirmeyi telefondan bir türlü yapamadım hep başarısız diyor bunun nasıl olacağını bilen var mı? bir de malesef telefonla konuşurken kendi sesimin yankı yapması problemi hiç geçmedi benim gibi bazı arkadaşlarda da bu sorun oluyor
  • arkadaşlar artık nokianın annasını belledik, carla, donna falan ne zaman gelicek hiç haber var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Ensemble

arkadaşlar artık nokianın annasını belledik, carla, donna falan ne zaman gelicek hiç haber var mı?

carla gelme ihtimali düşük fp1 bile muamma daha fp2 var sonra carla donna donna çift çekirdekli cihazlara gelecek zaten
  • arkadaşlar ben de bugün c6-01 siyah renk alarak aranıza katıldım, yaklaşık 5-6 saat şarjda kaldı dolu deyince çıkradım , alışamadım daha kullanımına neler yapma-yüklemem gerekir? rehbere bile giremedim hahahaaa
  • çok hoş bir telefon. almak istiyordum ama nasip olmadı be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halbay

arkadaşlar ben de bugün c6-01 siyah renk alarak aranıza katıldım, yaklaşık 5-6 saat şarjda kaldı dolu deyince çıkradım , alışamadım daha kullanımına neler yapma-yüklemem gerekir? rehbere bile giremedim hahahaaa

Telefonu yeni aldığına göre jelatini daha üzerindedir.Bence ilk olarak çıkar o jelatini de dokunmatiğin zevkini çıkar.Ekran çizilmez camdan yapıldığı için çok zorlamadıkça çizilmesi zor.Benimkisi kaç kere ekranın üzerine yere düşmesine rağmen en ufak bi çizik dahi yok :)
  • x6 telefonumu serviste yapamadıkları için bana bu telefonu verdiler.Kullanan birisinden en çok ilgi duyulan oyun ve uygulama adlarını alabilir miyim?
  • BEYLER YAZIŞMALARI BİR KAÇ GÜNDÜR TAKİP EDİYORUM FAKAT Bİ KARARA VARAMADIM . C6-01 İÇİN FLASH PLAYER VARMI ? VARSA ÇOKMU KASIYOR ? CEVAP VERİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM :D
  • Arkadaslar biriniz acil yardım edin lütfen . Bu hafta sonu C6 01 aldım telefon cok iyi fakat internete baglanamıyorum ne Turkcell üzerinden nede WIFI üzerinden .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sena1903

Arkadaslar biriniz acil yardım edin lütfen . Bu hafta sonu C6 01 aldım telefon cok iyi fakat internete baglanamıyorum ne Turkcell üzerinden nede WIFI üzerinden .

ana ekranın en ustune nokia yazısına elini koy aşağı doğru cek bi panjur açılacak ordan mobıl verıyı yada wıfı yi aktif et
  • quote:

Orijinalden alıntı: sena1903

Arkadaslar biriniz acil yardım edin lütfen . Bu hafta sonu C6 01 aldım telefon cok iyi fakat internete baglanamıyorum ne Turkcell üzerinden nede WIFI üzerinden .

git iade et 100tl daha koyup samsung galaxy wonder al
  • arkadaşlar c601 fotoğraf çekimi için en iyi kamera ayarları nelerdir bit türlü bulamadım
    arkadaşımın telide 8 mpx benimkide 8mpx ama onun çektiği fotograflar 1.5-2mb filan benimkinin çekiği fotoların boyutları 700-800 kb bu işde bir yanlışlık filan var ne yapmalıyım
    birde bu c601 in fotograf çekmek için hangi çözünürlükde çekiceğimizi nerden ayarlıyacaz ben maximum ne varsa onu ayarlıyacam ama bir türlü öyle bir seçenek bulamadım telefonu 2 gun once aldım baya kafamı karıştırdı
    birde hangi uygyulamalari yuklemeliyim telefon bombos suan bir angry birds var oda bise degil zaten
    teşekkürler
    bisey daha telefonu batikent carfur icindeki nokia bayiinden aldim icinde annami bellemi yuklu onu nasil anliyacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 9 Mayıs 2012; 14:16:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zvezda

arkadaşlar c601 fotoğraf çekimi için en iyi kamera ayarları nelerdir bit türlü bulamadım
    arkadaşımın telide 8 mpx benimkide 8mpx ama onun çektiği fotograflar 1.5-2mb filan benimkinin çekiği fotoların boyutları 700-800 kb bu işde bir yanlışlık filan var ne yapmalıyım
    birde bu c601 in fotograf çekmek için hangi çözünürlükde çekiceğimizi nerden ayarlıyacaz ben maximum ne varsa onu ayarlıyacam ama bir türlü öyle bir seçenek bulamadım telefonu 2 gun once aldım baya kafamı karıştırdı
    birde hangi uygyulamalari yuklemeliyim telefon bombos suan bir angry birds var oda bise degil zaten
    teşekkürler
    bisey daha telefonu batikent carfur icindeki nokia bayiinden aldim icinde annami bellemi yuklu onu nasil anliyacam

kameraya gir sağ tarafta 2 tane 3 çizgi var alt alt en sağda var bir de onun bir yanında A'nın yanında ona dokun ayarlar var muhtemelen 6m 16:9'dur o formattan sonra ya da yeni geldiğinde öyle olur ona dokun ve 8m 4:3 yap kamera ayarın tamamdır..

uygulamalara gelince önce telefonu hacklemen lazım telefonun hakkını vermek istiyorsan widgetler var güzel prolar var bakar istediğini indirirsin

oyunlarda fruit ninja asphalt 6 nfs shift gibi güzel oyunlar var bunlarıda zevkine göre indirip oynarsın..

yazılım sürümüne gelince *#0000# yap ara zaten çıkacak orda symbian anna ya da symbian belle diye yazar anlayabilirsin

• beyler c6-01 Adobe Flash Player 11.1.102.63 uyumlumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliscik

quote:

Orijinalden alıntı: Zvezda

arkadaşlar c601 fotoğraf çekimi için en iyi kamera ayarları nelerdir bit türlü bulamadım
    teşekkürler

kameraya gir sağ tarafta 2 tane 3 çizgi var alt alt en sağda var bir de onun bir yanında A'nın yanında ona dokun ayarlar var muhtemelen 6m 16:9'dur o formattan sonra ya da yeni geldiğinde öyle olur ona dokun ve 8m 4:3 yap kamera ayarın tamamdır..

uygulamalara gelince önce telefonu hacklemen lazım telefonun hakkını vermek istiyorsan widgetler var güzel prolar var bakar istediğini indirirsin

oyunlarda fruit ninja asphalt 6 nfs shift gibi güzel oyunlar var bunlarıda zevkine göre indirip oynarsın..

yazılım sürümüne gelince *#0000# yap ara zaten çıkacak orda symbian anna ya da symbian belle diye yazar anlayabilirsin

haliscik cevabın için teşekkür ederim
    yalnız kamera ayarlarını dediğiniz gibi yapmama ragmen bir değişme olmadı hala 750-850 kb civarı çekilen fotolar.
    symbian belle yazıyor o kodu girince ama herhangi bir güncelleme filan yapmam lazımmı bu belleyle ilgili yoksa şimdiki hali yeterlimi
    bir sorum daha ben telefona rusça bir kaç exel dosyası attım exelde bazı kelimelere ses dosyası eklenmiş pc de oactıgında o kelimeye tıkladıgında hoparlorden orda yazan kelime okunuyor ama yazılar rusca oldugu içinmi yoksa başka birşeydenmi bilmiyorum rusca olan kelimeler görünmüyor ama birkaç türkçe kelimede var aynı exelde onlar gorunuyor ne yapmalıyım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 9 Mayıs 2012; 21:18:08 >

• DOSTLAR EN ÜSTTE ŞEBEKE GÖSTERGESİNİN YANINDA ÇANAK RESMİ ÇIKIYOR ARADA-BİR O NEDİR VE OLMAMASI İÇİN NE YAPMAM LAZIM..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10TOPRAK

DOSTLAR EN ÜSTTE ŞEBEKE GÖSTERGESİNİN YANINDA ÇANAK RESMİ ÇIKIYOR ARADA-BİR O NEDİR VE OLMAMASI İÇİN NE YAPMAM LAZIM..?

Gps bağlantısını gösterir. Kapatmak için ayarlar . Uygulama ayarları . Konumlama . Konumlama yöntemleri . Sekmesine git oradan bütün seçili olanları kaldır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xfurix

quote:

Orijinalden alıntı: 10TOPRAK

DOSTLAR EN ÜSTTE ŞEBEKE GÖSTERGESİNİN YANINDA ÇANAK RESMİ ÇIKIYOR ARADA-BİR O NEDİR VE OLMAMASI İÇİN NE YAPMAM LAZIM..?

Gps bağlantısını gösterir. Kapatmak için ayarlar . Uygulama ayarları . Konumlama . Konumlama yöntemleri . Sekmesine git oradan bütün seçili olanları kaldır

Eyvallah
    1-bu GPS navigasyon için mi ne işe yarar..?
    2-Telefonla konuşurken hopörlerden konuştuğumda karşı taraf sesin çok az geliyor diyor ne yapmam lazım .?

• 
Sayfa: önceki 202203204205206
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.