Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 10TOPRAK

1-bu GPS navigasyon için mi ne işe yarar..?
    2-Telefonla konuşurken hopörlerden konuştuğumda karşı taraf sesin çok az geliyor diyor ne yapmam lazım .?

1 - Evet
    2 - Net bir şey diyemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 10 Mayıs 2012; 19:15:17 >
  • beyler c6-01 Adobe Flash Player 11.1.102.63 uyumlumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: h0lig4n001

beyler c6-01 Adobe Flash Player 11.1.102.63 uyumlumu ?

uyumlumu değilmi bilmiyorum bütün siteleri çatır çatır açıyor bence uyumlu olmasına gerekde yok
    benim yukardaki sorumu cevaplıyacak olan varmı

quote:

yalnız kamera ayarlarını dediğiniz gibi yapmama ragmen bir değişme olmadı hala 750-850 kb civarı çekilen fotolar.
    symbian belle yazıyor o kodu girince ama herhangi bir güncelleme filan yapmam lazımmı bu belleyle ilgili yoksa şimdiki hali yeterlimi
    bir sorum daha ben telefona rusça bir kaç exel dosyası attım exelde bazı kelimelere ses dosyası eklenmiş pc de oactıgında o kelimeye tıkladıgında hoparlorden orda yazan kelime okunuyor ama yazılar rusca oldugu içinmi yoksa başka birşeydenmi bilmiyorum rusca olan kelimeler görünmüyor ama birkaç türkçe kelimede var aynı exelde onlar gorunuyor ne yapmalıyım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatikanli Mumin -- 10 Mayıs 2012; 19:59:12 >

• Beyler telefonu aldım.

şimdi telefonu aldıktan sonra ne yapmalıyım.

kamera ses wifi ayarları güncellemeler vb.

ve telefonun ekranın yukarsında mesaj yanıp sönüyo ama yeni mesaj yok nasıl kaldıracağım bunu teşekkürler.
  • Arkadaşlar 4 gün önce aldım, hala alışma aşamasındayım, genel olarak çok memnunum özellikle ekranı çok hoşuma gitti.
    Fakat sormak istediğim birkaç şey var
    1.iki gün önce gece feneri denedim yandaki tuş kilidi tuşuna 2 saniye basınca yandı, fakat dünden beri feneri aynı şekilde yakamıyorum.
    2. Gps ve navigasyonu nasıl kullanabilirim, harita yüklemek istediğimde wifi istiyor, o da burda yok.
    3. Bir de bazen uygulamaları kapatırken sanki kasılıyo gibi geliyor, birkaç saniye donuyo dokunmatik işlemiyo gibi anlamadım daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halbay

Arkadaşlar 4 gün önce aldım, hala alışma aşamasındayım, genel olarak çok memnunum özellikle ekranı çok hoşuma gitti.
    Fakat sormak istediğim birkaç şey var
    1.iki gün önce gece feneri denedim yandaki tuş kilidi tuşuna 2 saniye basınca yandı, fakat dünden beri feneri aynı şekilde yakamıyorum.
    2. Gps ve navigasyonu nasıl kullanabilirim, harita yüklemek istediğimde wifi istiyor, o da burda yok.
    3. Bir de bazen uygulamaları kapatırken sanki kasılıyo gibi geliyor, birkaç saniye donuyo dokunmatik işlemiyo gibi anlamadım daha

1 - Tuş kilidi varken basılı tut bir kaç saniye daha rahat açarsın
    2 - Türkiye haritasını yükle , internet paketin varsa ondan indirebilirsin (3G varsa ve hızı iyise öneririm - aksi halde indirmesi saatler alır)
    3 - Normaldir. Çok sıkıntı yaratıyorsa , hackleyip performans modlarını indirebilirsin ( daha performanslı , şarzı daha çabuk biter ) , yada telefon için yapılan CFW'ler var onları öneririm.

quote:

Orijinalden alıntı: Zvezda

yalnız kamera ayarlarını dediğiniz gibi yapmama ragmen bir değişme olmadı hala 750-850 kb civarı çekilen fotolar.
    symbian belle yazıyor o kodu girince ama herhangi bir güncelleme filan yapmam lazımmı bu belleyle ilgili yoksa şimdiki hali yeterlimi
    bir sorum daha ben telefona rusça bir kaç exel dosyası attım exelde bazı kelimelere ses dosyası eklenmiş pc de oactıgında o kelimeye tıkladıgında hoparlorden orda yazan kelime okunuyor ama yazılar rusca oldugu içinmi yoksa başka birşeydenmi bilmiyorum rusca olan kelimeler görünmüyor ama birkaç türkçe kelimede var aynı exelde onlar gorunuyor ne yapmalıyım teşekkürler

Belleyse güncellemeye gerek yok. Bizimde ortalama fotoğraf boyutları o şekilde , kamera konusunda pek yapılacak bir şey yok şimdilik. Excel konusunu bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furi -- 11 Mayıs 2012; 1:55:48 >

• 6M olanlar genelde 700-800 kb civarı ama diğerleri 8M olanlar 1000kb altında değil. yeşillik ağırlıklı fotolar bende 3mb gibi değerlerde oluyor ortalama 1500kb diyebiliriz. 6M-8M arasında geçişi hızlı yapmak isterseniz ekranda çimdikleme hareketiyle hızlı geçiş yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can_Ordu -- 11 Mayıs 2012; 18:21:04 >
  • görüntülerin boyutu pek önemli değil camera pro diye bir program var kamera uygulaması sanki biraz daha net gibi çekiyor ama farketmek zor anca bilgisayarda farkedebilrsiniz o da 6 mb çekiyor boyuta değil görüntüye bakın netse sıkıntı yok resmin boyutu çektiğiniz görüntünün ayrıntısına göre değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Beyler telefonu aldım.

şimdi telefonu aldıktan sonra ne yapmalıyım.

kamera ses wifi ayarları güncellemeler vb.

ve telefonun ekranın yukarsında mesaj yanıp sönüyo ama yeni mesaj yok nasıl kaldıracağım bunu teşekkürler.

• merhaba arkadaşlar, kız arkadaşımın c6-01 telefonunu wireless sorunu sebebiyle nokia care konya servisine vermiştik, 10 gün sonra gittik geri aldık ama sorun devam etmekte...

sorun şöyle ki; wireless bağlantısı kopuyor, bağlanmıyor, bağlanır gibi olup tekrar kopuyor falan, telefonu kapatıp açınca bir süre düzeliyor...

daha önce bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arif

merhaba arkadaşlar, kız arkadaşımın c6-01 telefonunu wireless sorunu sebebiyle nokia care konya servisine vermiştik, 10 gün sonra gittik geri aldık ama sorun devam etmekte...

sorun şöyle ki; wireless bağlantısı kopuyor, bağlanmıyor, bağlanır gibi olup tekrar kopuyor falan, telefonu kapatıp açınca bir süre düzeliyor...

Sorun modemde başka bir modemde denedin mi hiç?Çünkü bazı zyxel vb. markaların bazı modemlerinde symbian telefonlara bağlantı sorunu oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

quote:

merhaba arkadaşlar, kız arkadaşımın c6-01 telefonunu wireless sorunu sebebiyle nokia care konya servisine vermiştik, 10 gün sonra gittik geri aldık ama sorun devam etmekte...

Sorun modemde başka bir modemde denedin mi hiç?Çünkü bazı zyxel vb. markaların bazı modemlerinde symbian telefonlara bağlantı sorunu oluyor.

açıkçası denemedik, modem uydunet'in verdiği netmaster modem, aynı modemden bizde de var, bende xperia arc s ile ara ara sorun yaşıyorum ama bilgisayarla bağlantıda hiçbir sorun yok

teşekkürler cevap için bunu da göz önünde bulunduracağım

• Benim önceki modem airties'di şimdiki zyxel hiç bir sorun yok. Telefonda Wi-Fi'nin sinyal gücü nasıl görünüyor 3 çizgi mi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

quote:

açıkçası denemedik, modem uydunet'in verdiği netmaster modem, aynı modemden bizde de var, bende xperia arc s ile ara ara sorun yaşıyorum ama bilgisayarla bağlantıda hiçbir sorun yok

teşekkürler cevap için bunu da göz önünde bulunduracağım

benim modemde uydunetin modemi netmaster ama hicbir sorun yasamiyorum telefonum c601 soyle birsey yapablirsin bilgisayardan modemin kontrol paneline girip ordan modemin kablusuz guc seviyesini 100 de100 e getir sonra sorun olmamasi lazim

• arkadaşlar telefonu alalı bir hafta olacak 5-6 kez şarz etmişşmdir, ama dün gece şarza takıp sabah çıkarmama ve neredyse hiç kullnmamama rağmen öğlen şarzı bitti. Bunun uzaması için neler yapmalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halbay

arkadaşlar telefonu alalı bir hafta olacak 5-6 kez şarz etmişşmdir, ama dün gece şarza takıp sabah çıkarmama ve neredyse hiç kullnmamama rağmen öğlen şarzı bitti. Bunun uzaması için neler yapmalıyım?

hayırlı olsun bende 1 ahfta once aldım c601 i ve cok memnunum
    telefonu dün 3. kez şarja taktım ve şuan hala %96 pil durumu 1.5 günde 15 civarı mesaj attım 10 civarıda flaşlı foto çektim bundan başka toplam 10 dkkalık bir tel konusması yaptım pil tam bitince şarja tak bitmeden takma ve tam dolunca çek tel şarj olurken kapalı tut ilk 1-2 hafta boyle yap sonra o ayar tutar ;)
  • ok. bir de böyle deneyeyim bakalım. Bu arada marketten app stop diye bir uygulama indirdim açık uygulamaları kapatmak için.
  • wifi sorunu olan arkadaş o modemden kaynaklanıyor benim okulumdaki modemde bazen oluyor 3 diş çekmesine rağmen ama evdekinde hiç yaşamadım telefonla alakalı bir sorun değil

şarjınızın uzun gitmesi için ipuçları :

şarjınızın uzun gitmesi için 3g'yi kullanmadığınızda mutlaka kapatın

mümkün olduğunca az ev ekranı kullanın widgetler ne kadar az olursa o kadar tasarruf edersiniz sizin bileceğiniz iş tabi ben kullanıyorum mesela gerekli gördüğüm herşeyi kısmıyorum

ekran ışığını en düşük seviyede yapın ışık zaman aşımı falan onları en az süreye düşürün

arkadaşın dediği gibi app stop oldukça kullanışlı onu kullanabilirsiniz

telefonunuzu gece kapatın bu hem daha uzun gitmesini sağlayacak hemde telefonunuz ömrünü neredeyse 2 kat uzatacak

6 ayda bir format atın

mobil veri wifi bluetooth kullanmadığınızda kapalı olsun

menüye klasörler ekleyin program ne kadar çok olursa onları sıralamak için işlemci daha çok çalışıyor ve ufak tefek kasmalarla birlikte bataryadanda emiyor

batarya zayıf dediğinde şarja takın tam dolmadan çekmeyin şarjdayken kurcalamayın bu zarar vermez bataryaya ama süresini düşürür 3-4 kere böyle yaptığınızda kendi kendine kalibre olur ve düzelir

şimdilik aklıma gelenler bunlar daha gelirse söylerim

• Bence bu telefona 1050 Mah'lık pil yeterli değil x6'nın bile 1350 mi neydi.Daha yüksek mAh'lı bir batarya bulsak sorun yaşar mıyız acaba?
  • Üstadlar telefonumu ayarladım bir tek oyunlar yüklemem lazım.1- hangi siteden yükleyebilirim ?
    2-Ücretsiz ve demo olmayan oyun var mı? Yoksa hepsi ücretli mi oluyor oyunlar ?
    3-Cebimden wifi üzerinden yüklicem sorun olur mu?
    4-Oyunlardan fruit ninja
    asphalt 6 hd
    tank hero
    rally master pro
    gt racing
    nfs shift
    road to hell 3d düşünüyorum bunlardan hangi oyunları tavsiye edersiniz?
  • 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.