Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (207. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet tabiki silver blackti hatta ayarlarına falan bakacaktım ama bulurum diye uğraşmadım haliscik'in dediğini yaptım normal menü geçişlerinde buhulanıyor ama ana ekranı sağa sol yaptığımda aynı özellik işlemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliscik

quote:

Orijinalden alıntı: Zvezda

arkadaşlar telefonun wifi özelliği var şimdi benim hattım faturalı ben wifi açıp modeme baglandıgımda nete girdiğimde bu netin kontorden değilde modemden yeme ihtimali varmı yanlışlıkla fazla fatura gelmesin ne yapmalıyım nete girmeye korkuyorum wifi modemim oldugu halde

üstteki barı aşağıya indir mobil veri kapalı olsun sadece wifi açık olsun istediğin gibi gir hiçbirşey olmaz

mobil veri açık olursa kontorüm gidermi yani şunun için soruyorum telefonuma lira yüklemeli hat taktık 0 lira vardı telde mobil veri açtım haritalardan filan yerimi buldu güzergah belirledim yön çizdi bana bütün bunları 0 lira varken yaptı şimdi benim faturalı hattımda mobil veriyi açarsam lira gidermi ?

• quote:

quote:

quote:

arkadaşlar telefonun wifi özelliği var şimdi benim hattım faturalı ben wifi açıp modeme baglandıgımda nete girdiğimde bu netin kontorden değilde modemden yeme ihtimali varmı yanlışlıkla fazla fatura gelmesin ne yapmalıyım nete girmeye korkuyorum wifi modemim oldugu halde

üstteki barı aşağıya indir mobil veri kapalı olsun sadece wifi açık olsun istediğin gibi gir hiçbirşey olmaz

mobil veri açık olursa kontorüm gidermi yani şunun için soruyorum telefonuma lira yüklemeli hat taktık 0 lira vardı telde mobil veri açtım haritalardan filan yerimi buldu güzergah belirledim yön çizdi bana bütün bunları 0 lira varken yaptı şimdi benim faturalı hattımda mobil veriyi açarsam lira gidermi ?

mapde tl harcamaz
    o sistem gps ile calısıyor bildigim kadarıyla bende kullanıyorum onu hic bi sorun olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: malkolik

quote:

quote:

arkadaşlar teknosada gördüm giriş ekranında kaydırma yaparken nasıl desem silinip değilde buhulanıp diğer ekrana geçiyor ama bende direk kayıyor ayarlara baktım bulamadım yardımcı olabilecek warmı

temalara gir orda seçeneklerden tema efektlerini açık yap

arkadaşım dediğin gibi yaptım menü geçişleri falan oldu ama giriş ekranında sağa sola değiştirdiğimde aynı bir değişiklik yok başka temalarda da denedim olmadı başka ayarı falan mı var acaba ? lütfen yardım

dostum senin dediğin tema efekti benim dediğim orjinal tema efekti dediğin gibide yapabilirsin efektler var hatta önceden yüklemek zordu artık sis halinde yapıyorlar ancak öncelikle telefonu hacklemen lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: MRsX11

quote:

quote:

quote:

mapde tl harcamaz
    o sistem gps ile calısıyor bildigim kadarıyla bende kullanıyorum onu hic bi sorun olmadı

Mobil veri açık ve haritaların ayarlarında "çevrimiçi mod" ayarlı iken TL harcar. Mobil veri kapalı iken haritalar çevrimiçi olsa dahi TL harcamaz. Üstten bir uyarı çıkar "Mobil veri kapalı" der. Mobil veri açık iken haritalar çevrimdışı ayarlarda ise yine TL harcamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Can_Ordu

quote:

quote:

quote:

quote:

mapde tl harcamaz

Mobil veri açık ve haritaların ayarlarında "çevrimiçi mod" ayarlı iken TL harcar. Mobil veri kapalı iken haritalar çevrimiçi olsa dahi TL harcamaz. Üstten bir uyarı çıkar "Mobil veri kapalı" der. Mobil veri açık iken haritalar çevrimdışı ayarlarda ise yine TL harcamaz.

hazır bilen biri varken bende sorayım. Avea süper 500 extra kullanıyorum konuşma mesaj ve sınırsız internet paketim var.
    Gps kullanımında her
    hangi bir şekilde faturaya ücret yansır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: halbay

quote:

Orijinalden alıntı: Can_Ordu

quote:

quote:

quote:

quote:

mapde tl harcamaz

hazır bilen biri varken bende sorayım. Avea süper 500 extra kullanıyorum konuşma mesaj ve sınırsız internet paketim var.
    Gps kullanımında her
    hangi bir şekilde faturaya ücret yansır mı?

Tarifenizde "sınırsız internet" denmiş. Böyle bir uyarı koymuşlar. Yani siz mobil veri kullansanızda TL yazmayacak ben öyle anladım. En iyisi (Kesin Bilgi) Avea müşteri hizmetlerinden öğrenin. Bence TL yazmaz. Çünkü İnternet kullanımının veri başına kullanım ücreti belirtilmemiş. Yani örneğin 10krş/100kb gibi bir ücretlendirme tarifesi belirtilmemiş.

quote:

Aylık Ücretsiz Cepten Internet Kullanımı Sınırsız***
    (***)Her fatura döneminde 2 GB'ın üzerindeki internet kullanımları için internet erişim hızı 128 Kbps'a inecek olup internet erişimi bu hızla devam edecektir.

• Arkadaşlar C6-01 için 4Gb veya 8Gb hafıza kartı önerirmisiniz.Hangi model hafıza kartı almalıyım.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_TuĞRuL

Arkadaşlar C6-01 için 4Gb veya 8Gb hafıza kartı önerirmisiniz.Hangi model hafıza kartı almalıyım.?

Ben alırsam Team class 10 16 gb alacaktım. O zaman 60 tl idi şimdi 47 tl ye inmiş. En az class 6 alın derim. Veri aktarımı hızlı olsun. Ben class 10 almayı düşünüyorum.
  • MERHABA ARKADAŞLAR ElİMDE C6-01 VAR YAKLAŞIK 5 AY NCE ALDIK V14 KEN HİÇBİR SIKINTI YOK TELEFON ÇOK HIZLIYDI FAKA BELLE YÜKLEDİKTEN SONRA BATARYAYI SÖMÜRÜR olDU , OVALİMSİ SİMGELER GELDİ KALDI Kİ BEN BU SİMGE TİPİNİ HİÇ BEĞENMEDİM

SİZCE V14 E DOWNGRADE YAPMALIMIYIM BELLE NİN HİÇ ELLE TUTULUR GÖZE DİŞE GELİR BİR ÖZELLİĞİ YOKKİ YOK 6 AnA EKRANMIŞ VS BU GİBİ ÖZELLİKLER BİZ ZGİBİ YETİŞKİNLER için Ne İŞE YARAR Kİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangündüz

MERHABA ARKADAŞLAR ElİMDE C6-01 VAR YAKLAŞIK 5 AY NCE ALDIK V14 KEN HİÇBİR SIKINTI YOK TELEFON ÇOK HIZLIYDI FAKA BELLE YÜKLEDİKTEN SONRA BATARYAYI SÖMÜRÜR olDU , OVALİMSİ SİMGELER GELDİ KALDI Kİ BEN BU SİMGE TİPİNİ HİÇ BEĞENMEDİM

SİZCE V14 E DOWNGRADE YAPMALIMIYIM BELLE NİN HİÇ ELLE TUTULUR GÖZE DİŞE GELİR BİR ÖZELLİĞİ YOKKİ YOK 6 AnA EKRANMIŞ VS BU GİBİ ÖZELLİKLER BİZ ZGİBİ YETİŞKİNLER için Ne İŞE YARAR Kİ

telefon formatlandığında batarya sorunu çıkartabiliyor dediğiniz kadar fark yok telefonu 1 hafta batarya zayıf dediğinde takın dolunca çekin kalibre olsun..

ben annaya geçtiğimde yuvarlak simgeler hiç hoşuma gitmemişti ama alışınca daha güzel geliyor ayrıca belle o sürüme göre daha kişiselleştirilebilir widgetleri falan yüklerseniz anlayacaksınız zamanla alışırsınız acele etmeyin

• arkadaşlar telefondan canlı tv izleyebilen var mı ben bulamadım önereceğiniz program var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malkolik -- 19 Mayıs 2012; 19:42:17 >
  • web tv yaz google ****te var
  • bende de var bu sorun. bende kullanırken sorun yok internete bağlandıktan sonra wi fi yada 3g ile bir kaç saat geçince tekrar bağlanmaya çalıştığımda bağlanılamadı diyor telefonu yaninen başlatınca düzeliyor
  • Belli bir süre(yaklaşık 1.5 ay) kullandıktan sonra yavaşlama ve donmalar oluyor.Şimdi işin yoksa hard format at sonra telefonu hackle sonra o kadar programı oyunu yeniden yükle

• tv programı için teşekkürlerde bu battle monitor ... falan varya pil göstergesi bazen tuhaf tuhaf işler yapıyor pil bitmişti geçen gün şarja taktım teli açtım bir baktım 14.0 days yazıyor anlamadım sonra tekrar kapatıp açtım bu seferde 2 dk olmadı şarja takılı %35 gösterdi doluluğu , programda mı sorun var yoksa tele virüsmü girdi anlamadım
  • quote:

tv programı için teşekkürlerde bu battle monitor ... falan varya pil göstergesi bazen tuhaf tuhaf işler yapıyor pil bitmişti geçen gün şarja taktım teli açtım bir baktım 14.0 days yazıyor anlamadım sonra tekrar kapatıp açtım bu seferde 2 dk olmadı şarja takılı %35 gösterdi doluluğu , programda mı sorun var yoksa tele virüsmü girdi anlamadım

Bendede hep %100 gösteriyor. En sonunda sildim gitti
  • batery monitor 3.00 versiyonunu yükleyin ilk yüklediğiniz günler yanlış gösterebilir telefona göre kendini ayarlıyor 2-3 sonra doğru gösterir ara sıra takılma olabilir widgetin altına veya üstüne kısayolunu ekleyin girin çıkın doğruyu gösterir
  • quote:

Orijinalden alıntı: halbay

Arkadaşlar 4 gün önce aldım, hala alışma aşamasındayım, genel olarak çok memnunum özellikle ekranı çok hoşuma gitti.
    Fakat sormak istediğim birkaç şey var
    1.iki gün önce gece feneri denedim yandaki tuş kilidi tuşuna 2 saniye basınca yandı, fakat dünden beri feneri aynı şekilde yakamıyorum.
    2. Gps ve navigasyonu nasıl kullanabilirim, harita yüklemek istediğimde wifi istiyor, o da burda yok.
    3. Bir de bazen uygulamaları kapatırken sanki kasılıyo gibi geliyor, birkaç saniye donuyo dokunmatik işlemiyo gibi anlamadım daha

sim hafızanın dolu olduğunu gösterir sim mesajlarını kontrol et

• quote:

Orijinalden alıntı: Arif

merhaba arkadaşlar, kız arkadaşımın c6-01 telefonunu wireless sorunu sebebiyle nokia care konya servisine vermiştik, 10 gün sonra gittik geri aldık ama sorun devam etmekte...

sorun şöyle ki; wireless bağlantısı kopuyor, bağlanmıyor, bağlanır gibi olup tekrar kopuyor falan, telefonu kapatıp açınca bir süre düzeliyor...

daha önce bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba?

wifi tasarruf modunu kapalı yap telden

• 
Sayfa: önceki 205206207208209
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.