Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (209. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cevo_61

quote:

Orijinalden alıntı: ice Tea

Arkadaşlar telefonla konuştuğum zaman sesim karşı tarafa az gidiyor? böyle bir sorunla karşılaşan var mı.

Hiç böyle bi sorun yaşamadım, bu telefonda yaşayana da rastlamadım hocam.Servise falan baktırabilirsin çok az gidiyorsa donanımsal bi soruna benziyor.

aynen de servis 1 ayda anca geri gönderdiği sormak istedim sonra telefonsuz kalıyorum.... Bide arada sim rehberi kayboluyorr böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağlar_mavis

Arkadaşlar şu youtube downloader programını yükledim bir müddet kullandım. Gayet güzel çalışıyordu. Fakat şuan da çalışmıyor. Program açılıyor fakat hiçbir şeye bağlanamıyorum. Kaldırıp tekar kurdum yine olmadı. zaten telefonumda bir tane program var o daadam gibi çalışmıyor. Yardımcı olan arkadaşlara tşkler.

2.sorum: İstediğimiz anda telden istediğimiz bir şarkıyı indirebilmenin başka bir yolu var mıdır? Youtube Downlader türünden bir program veya bir internet sitesi. cvplarınız için tşkler.

neden kimse bana cvp yazmıyor

Youtube Downloader Pro v1.00(11), MusiKloud v1.02(0) sizin işinizi görecektir. Maxicep sitesinden indirebilirsiniz.

• quote:

Dikkat ettim de sevgilim varken 8-9 saat gitmeyen şarjım ayrıldıktan sonra günde 5-10 mesaj 10-15 dk konuşma ve ortalama yarım saat internet ile çok rahat 3 gün gidiyor

ayrılsammı napsam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliscik

quote:

Dikkat ettim de sevgilim varken 8-9 saat gitmeyen şarjım ayrıldıktan sonra günde 5-10 mesaj 10-15 dk konuşma ve ortalama yarım saat internet ile çok rahat 3 gün gidiyor

ayrılsammı napsam :)

hocam sebep olmak istemem ama telefonum da rahatladı ben de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eP_362

quote:

Orijinalden alıntı: çağlar_mavis

Arkadaşlar şu youtube downloader programını yükledim bir müddet kullandım. Gayet güzel çalışıyordu. Fakat şuan da çalışmıyor. Program açılıyor fakat hiçbir şeye bağlanamıyorum. Kaldırıp tekar kurdum yine olmadı. zaten telefonumda bir tane program var o daadam gibi çalışmıyor. Yardımcı olan arkadaşlara tşkler.

2.sorum: İstediğimiz anda telden istediğimiz bir şarkıyı indirebilmenin başka bir yolu var mıdır? Youtube Downlader türünden bir program veya bir internet sitesi. cvplarınız için tşkler.

neden kimse bana cvp yazmıyor

Youtube Downloader Pro v1.00(11), MusiKloud v1.02(0) sizin işinizi görecektir. Maxicep sitesinden indirebilirsiniz.

hocam çok sağolun tşkler.

• 3G yi kapatınca şarjı kaç gün gidiyor bilen varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricana

3G yi kapatınca şarjı kaç gün gidiyor bilen varmı ?

Hocam normal kullanımda 3g yi kapatınca şarjı pek etkilemiyor.Ama 3g ile internete girmek ile edge ile girmek baya fark ediyor.Aynı şekilde 3g ile görüntülü konuşmak da normal konuşmaya göre iki kat şarj yiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada telefonun ekranı için çizilmez gorilla falan diyorduk evet birçok kez ekranın üzerine düşmesine rağmen en ufak bir çizik dahi yok ama çizik olması gereken yerlere güneş ışığında baktığım zaman gölgeler oluşuyor.Yine de çizik olmasından iyidir çok belli olmuyor o gölgeler leke gibi duruyor sadece.

• quote:

Bu arada telefonun ekranı için çizilmez gorilla falan diyorduk evet birçok kez ekranın üzerine düşmesine rağmen en ufak bir çizik dahi yok ama çizik olması gereken yerlere güneş ışığında baktığım zaman gölgeler oluşuyor.Yine de çizik olmasından iyidir çok belli olmuyor o gölgeler leke gibi duruyor sadece.

O kadar da olsun
  • quote:

quote:

Hocam normal kullanımda 3g yi kapatınca şarjı pek etkilemiyor.Ama 3g ile internete girmek ile edge ile girmek baya fark ediyor.Aynı şekilde 3g ile görüntülü konuşmak da normal konuşmaya göre iki kat şarj yiyor.

3g şebekesini arayacağı için yinede etkileyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliscik

quote:

quote:

3g şebekesini arayacağı için yinede etkileyecektir.

hocam tabiki az da olsa etkiler ama dediğim gibi görüntülü görüşme yapmak ya da 3g ile internete girmek aşırı etkiliyor

• arkadaşlar internet üzerinden görüntülü video için hangi programı uygulamayı kullanmalıyız... symbian çok etkin değil ya... ios ile symbian arasında görüntülü konuşmak için ne yapmam gerekiyor... c6 01 ile iphone arasında görüntülü konuşma yapamadık bir türlü.. yardımcı olursanız sevinirim...
  • Arkadaslar teyzemde c6-01 var onunla konusurken onun sesi bana sanki hoparloru acmis yuksek gurultulu yerde konusuyomus gibi geliyo. Sanirim teyzem ayarlardan bisey yapti. Nasil duzeltebilirim bu mikrofon sorununu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar telefon alacağım ama şu modeller arasında gidip geliyorum: birincisi c6-01, ikincisi c5-03, üçüncüsü C5-00.2 Black 5MP
    henüz karar veremedim. c6-01 önerirmisiniz, hangi modeli seçmeliyim sizce?

aklıma takılan bir soru var : c6-01'de hafıza kartı büyük oranda dolu olursa telefonun hızında yavaşlama oluyor mu
  • Gençler selamun aleyküm. Ben bu zamazingoyu yeni aldım. Yaşımda sizden çok büyük. Pek anlamıyorum bu işlerden. Şimdi ben bunu aldım ki navigasyonunu kullanayım. Bu bağlantılar kısmından wireless e bağlanıyorum evden, wireless e bağlıyken sorunsuz çalışıyor navigasyon. Ama şu an Bursaya geldim istanbuldan burada çalışmıyor. wireless e bağlı değilim, oradan mobil veri kısmını aktifleştirdim. ama yerimi bulamıyor rota ayarlayamıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cszero

arkadaşlar telefon alacağım ama şu modeller arasında gidip geliyorum: birincisi c6-01, ikincisi c5-03, üçüncüsü C5-00.2 Black 5MP
    henüz karar veremedim. c6-01 önerirmisiniz, hangi modeli seçmeliyim sizce?

aklıma takılan bir soru var : c6-01'de hafıza kartı büyük oranda dolu olursa telefonun hızında yavaşlama oluyor mu

oluyor almadıysan android'e yönel bende bedavaya geldi diye kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygarabi

Gençler selamun aleyküm. Ben bu zamazingoyu yeni aldım. Yaşımda sizden çok büyük. Pek anlamıyorum bu işlerden. Şimdi ben bunu aldım ki navigasyonunu kullanayım. Bu bağlantılar kısmından wireless e bağlanıyorum evden, wireless e bağlıyken sorunsuz çalışıyor navigasyon. Ama şu an Bursaya geldim istanbuldan burada çalışmıyor. wireless e bağlı değilim, oradan mobil veri kısmını aktifleştirdim. ama yerimi bulamıyor rota ayarlayamıyor.

Haritalar>ayarlar>genel şebeke hedefinin internet bağlantının da çevirimiçi olduğundan emin olun.(Ayrıca internet ayarlarınızı şebekenizden tekrar isteyin)Yine olmazsa fabrika ayarlarına alın bence telefonu.Aldıktan sonra yine çalışmıyorsa servise götürmeniz de fayda var derim.
  • navigasyon internet olmadan çalışmıyor değil mi :) mertguz yüzbaşım ;)
    dijital pusula olayı nasıl bişey beni mesleki olarak ilgilendiriyor da

ha bir de istanbulbilisim diğer mağazalara göre biraz daha ucuz, buradan alınan üründe herhangi bir garanti sorunu yaşanabilir mi arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cszero -- 20 Haziran 2012; 9:21:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

quote:

Gençler selamun aleyküm. Ben bu zamazingoyu yeni aldım. Yaşımda sizden çok büyük. Pek anlamıyorum bu işlerden. Şimdi ben bunu aldım ki navigasyonunu kullanayım. Bu bağlantılar kısmından wireless e bağlanıyorum evden, wireless e bağlıyken sorunsuz çalışıyor navigasyon. Ama şu an Bursaya geldim istanbuldan burada çalışmıyor. wireless e bağlı değilim, oradan mobil veri kısmını aktifleştirdim. ama yerimi bulamıyor rota ayarlayamıyor.

Haritalar>ayarlar>genel şebeke hedefinin internet bağlantının da çevirimiçi olduğundan emin olun.(Ayrıca internet ayarlarınızı şebekenizden tekrar isteyin)Yine olmazsa fabrika ayarlarına alın bence telefonu.Aldıktan sonra yine çalışmıyorsa servise götürmeniz de fayda var derim.

Şimdi bu işlemi yaparsam vodafone benim faturayı şişirmesin? Bulunduğum yerde internet yok. Haritayı zaten indirdim. Yani normal navigasyon gibi yerimi otomatik bulup rotayı otomatik ayarlaması gerekmez mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

quote:

Şimdi bu işlemi yaparsam vodafone benim faturayı şişirmesin? Bulunduğum yerde internet yok. Haritayı zaten indirdim. Yani normal navigasyon gibi yerimi otomatik bulup rotayı otomatik ayarlaması gerekmez mi?

Normalde çevrimdışı modda bile 3-4 dk içinde yerinizi bulması lazım (Açık alan). Uydu görüntülerini zoom yaptıkça indirir ve gösterir. Yani mobil veri açık harita çevrim içi ise ve uydu görüntüsüne zoom yaparsanız veri alışverişi olacaktır. Hattınız GPRS'e açık mı? Müşteri hizmetlerinden kontrol edilebilir büyük ihtimalle açıktır. Haritalarda sağ altta bağlantının ve indirilen verinin miktarı belirtilir.

• 
Sayfa: önceki 207208209210211
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.