Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefonu alalı yaklaşık bir ay olacak. Aldığımda içinde 2gb lık hafıza kartı vardı ve ben bir sürü foto video çektim program kurdum vs vs
    geçen gün 8 gblık hafıza kartı aldım ve yenisini takmak istiyorum yapmam gereken bişey var mı, eski karttakileri yenisine kopyalamam yeterli mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halbay

arkadaşlar telefonu alalı yaklaşık bir ay olacak. Aldığımda içinde 2gb lık hafıza kartı vardı ve ben bir sürü foto video çektim program kurdum vs vs
    geçen gün 8 gblık hafıza kartı aldım ve yenisini takmak istiyorum yapmam gereken bişey var mı, eski karttakileri yenisine kopyalamam yeterli mi

ekstra bişey yapman gerekmez hocam kopyalaman yeterli ama gizli dosyaları göstermeyi sistemden açıp Da kopyala ki onlar Da kopyalansın

• cevap için teşekkürler. Bilgisayarı açınca deneyeyim...

• quote:

Orijinalden alıntı: cszero

navigasyon internet olmadan çalışmıyor değil mi :) mertguz yüzbaşım ;)
    dijital pusula olayı nasıl bişey beni mesleki olarak ilgilendiriyor da

ha bir de istanbulbilisim diğer mağazalara göre biraz daha ucuz, buradan alınan üründe herhangi bir garanti sorunu yaşanabilir mi arkadaşlar

Navigasyon internetsiz de çalışıyor yalnız ilk başta konumunuzu bulurken vakit geçiyor. Net varken en geç 1 dk içinde buluyor. Pusula programı var ben kullanıyorum derecesini de gösteriyor.
  • Beyler telefonu yeni aldım kılıf olarak ne önerirsiniz nerden alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clint Sexwood

Beyler telefonu yeni aldım kılıf olarak ne önerirsiniz nerden alabilirim?

sert mika ya da her tarafını kaplayan silikon bir kap almanızı öneririm.eminönünde bir han vardı adını şimdi hatırlamıyorum.kapalı çarşıdan çıktıktan sonra kahvecinin hizasında 100 metre ilerde.adını hatırlayınca editlerim mesajı

• quote:

Orijinalden alıntı: mertguz

quote:

sert mika ya da her tarafını kaplayan silikon bir kap almanızı öneririm.eminönünde bir han vardı adını şimdi hatırlamıyorum.kapalı çarşıdan çıktıktan sonra kahvecinin hizasında 100 metre ilerde.adını hatırlayınca editlerim mesajı

Sert mika ne hocam? Bide orjinal nokia deri kılıfı nası olur kullanışlımı? ayriyetten birde hafıza kartı almak istiyorum uygun fiyata ne önerirsiniz 8 gblik.
  • quote:

quote:

quote:

Sert mika ne hocam? Bide orjinal nokia deri kılıfı nası olur kullanışlımı? ayriyetten birde hafıza kartı almak istiyorum uygun fiyata ne önerirsiniz 8 gblik.

sert plastik oluyor gayette iyi korur telefonu.orijinal kabı kullanmadım hiç.5 lira falan bu dediğim 5liraya da mat ekran koruyucu al.hanın adı hasırcılar çarşısı

• quote:

quote:

quote:

quote:

sert plastik oluyor gayette iyi korur telefonu.orijinal kabı kullanmadım hiç.5 lira falan bu dediğim 5liraya da mat ekran koruyucu al.hanın adı hasırcılar çarşısı

Arkadaşın telefonunda gördüm dediğiniz kabı pek hoşuma gitmedi açıkcası hoş gözükmüyor o yüzden orjinal nokia deri kılıfı aldım sizce iyi ettim mi? bide o mat ekran koruyucular dokunmatiğini biraz köreltiyor ondan kullanmak istemiyorum dikkatlı kullanırsam çizmem diye düşünüyorum.

• sanırım kimse c6 01 ile internet üzerinden görüntülü konuşma yapmıyor... bir türlü bulamadım cevabını...:(((
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşın telefonunda gördüm dediğiniz kabı pek hoşuma gitmedi açıkcası hoş gözükmüyor o yüzden orjinal nokia deri kılıfı aldım sizce iyi ettim mi? bide o mat ekran koruyucular dokunmatiğini biraz köreltiyor ondan kullanmak istemiyorum dikkatlı kullanırsam çizmem diye düşünüyorum.

Bilemiyorum ama herhangi bir ekran koruyu almanızda fayda var derim bu mat olsun normal olsun çünkü fark edilmeden yanlışlıkla dokunulan tırnak darbeleri bile kılcal çizikler yapıyor zamanla.

• bence ekran koruyucusuna gerek yok dokunmatiğin keyfini koruyucusuz çıkarın gorilla glass çizilmez ekran var bu telefonda o kadar yere düştü kılcal çizik bile yok bende ama ekran üzerine çok sert düşüşler olursa güneş ışığında hafif lekelenmeler olabiliyor o kısımlarda çizilme hiç yok

• üç ge var sanırım. Deneyen var mı?
  • Ben denemek amaçlı görüşme yaptım başarılı bir şekilde. Karşı tarafta da 3G şebekesinin aktif olması gerekiyor.

Koruyucuyu bir ay tuttum sonra çıkardım camda hiç bir anormallik yok nerdeyse bir yıl olacak. Zaten tırnak çalışmadığı için çizilme riski rezistif ekranlara göre daha zor. Kılıf kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can_Ordu -- 22 Haziran 2012; 23:05:36 >
  • quote:

• arkadaşlar bu modelle c5in 5 megapixellik telefonu arasında kaldım, bi yardımcı olun dokunmatik telefonu mu tercih edeyim yoksa c5imi
  • Öndeki kamera çok berbat 3g görüntülü görüşme yaptım.Diğer telefonlara göre çok geride kalmış bence.
  • quote:

Öndeki kamera çok berbat 3g görüntülü görüşme yaptım.Diğer telefonlara göre çok geride kalmış bence.

Aslında foto kalitesi fena değil ön kameranın. Turkcell hat mı kullanıyorsunuz? Benim şikayet ettiğim konuda handsfree sesinin alçak olması. Arabada duymak zorlaşıyor.
  • telefon her ne kadar güzel olsada symbian belle işlevsiz.. android ve i0s5 e göre...
    internet üzerinden görüntülü konuşacam ne fring ne tango hiç bir uygulaması yok.. en kötü bi samsung bile androidle işi götürür ama c601 sade haliyle güzel bence..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezka

telefon her ne kadar güzel olsada symbian belle işlevsiz.. android ve i0s5 e göre...
    internet üzerinden görüntülü konuşacam ne fring ne tango hiç bir uygulaması yok.. en kötü bi samsung bile androidle işi götürür ama c601 sade haliyle güzel bence..

fring in symbian desteği olması lazım hocam ben 5800 Da kullanmıştım bi ara

• 
Sayfa: önceki 208209210211212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.