Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opera mini son sürüm kullandığımda son bi haftadır telefon donup kalıyor kapatıp açmadan düzelmiyor.Hafıza kartını biçimlendirip harf format attım opera mini son sürüm indirip kurdum değişen bişey yok bi süre kullandıktan sonra tel donuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beence uygun bütçeler için uygun bir telefon.
  • merhaba arkadaslar
    telefona avi uzantılı film attım
    video acılıo ama sesi cıkmıo
    neden acaba bilen varmı ?
    bide bu avi uzantılı filmleri acmak icin bi program varmı ?
  • Opera mini son sürümde yaşadığım donma ve kilitlenme sorunu hala devam etmekte.Çok can sıkıcı bi durum aynı sorunu yaşayan yada çözümünü bilen var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: MRsX11

merhaba arkadaslar

sesi çözmediğinden bazı videolardada ses olur görüntü olmaz buna uygun program yok videonun mp4 uzantılısını bulursan sorunu çözersin
  • arkadaşlar c6-01 telefona ovı den belle yi yükledim ama ekrana yukarı aşagı açılan perde gelmedi,
    (perde ekran dikey pozisyondayken yok ama yatay pozisyonda perdeyi açabiliyorsun) yazılımı tekrar yükledim değişen yok,acaba ayarımı var biyerde,yardımcı olabilirmisiniz,ne yapmam gerekiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalgıç murat -- 31 Mayıs 2012; 22:22:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haliscik

quote:

merhaba arkadaslar

sesi çözmediğinden bazı videolardada ses olur görüntü olmaz buna uygun program yok videonun mp4 uzantılısını bulursan sorunu çözersin

videoyu çevirici ile çevirirsen pc'den, telefonda rahatla izleyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MattPegasus -- 31 Mayıs 2012; 19:52:33 >
  • Arkadaşlar şu youtube downloader programını yükledim bir müddet kullandım. Gayet güzel çalışıyordu. Fakat şuan da çalışmıyor. Program açılıyor fakat hiçbir şeye bağlanamıyorum. Kaldırıp tekar kurdum yine olmadı. zaten telefonumda bir tane program var o daadam gibi çalışmıyor. Yardımcı olan arkadaşlara tşkler.

2.sorum: İstediğimiz anda telden istediğimiz bir şarkıyı indirebilmenin başka bir yolu var mıdır? Youtube Downlader türünden bir program veya bir internet sitesi. cvplarınız için tşkler.
  • quote:

quote:

merhaba arkadaslar

hmm
    cvp icin tskler
    oyle yapim bende o zaman
    peki c6 01 icin baska oynatıcı varmı veya cıkacak mı ?
  • quote:

quote:

quote:

merhaba arkadaslar

hmm
    cvp icin tskler
    oyle yapim bende o zaman
    peki c6 01 icin baska oynatıcı varmı veya cıkacak mı ?

şuanlık yok gözüküyor hd oyun tamamen durdu nerdeyse uygulama çıkıyor az da olsa belli olmaz ama sanmıyorum böyle bir uygulama çıksın belki fp1'de olabilir o da gelecekmi kesin değil

• Arkadaşlar çektiğim fotoğrafların kayıt yerini değiştirmek istiyorum ama bulamadım yardımcı olur musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Arkadaşlar çektiğim fotoğrafların kayıt yerini değiştirmek istiyorum ama bulamadım yardımcı olur musunuz?

malesef ancak cfw ile oluyor bellede kayıt yeri dcim
  • arkadaşlar telefonum güç tasarruf modundayken gayet hızlı çalışıyor ama bu moddan çıkarınca yavaşlıyor üstüne birde tema efektlerini açarsam daha da yavaşlıyor sizlerde de böyle bir sorun var mı varsa çözümü nedir teşekkürler
  • Şu mesajları ara ara beklemeye almasının çözümü yok mu ya? Daha önceden bişiyi kaldırmayla sanki düzeldi gibiydi ama hala yapıyor..
  • arkadaşlar benim acil bir sorunum var. Nokıa c6 01 telefona sahibim. sambia belle günleşşeştirmesini nasıl yapacağız bana adım adım anlatacak birisi var mı
    şimdiden teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: haunter_51

arkadaşlar benim acil bir sorunum var. Nokıa c6 01 telefona sahibim. sambia belle günleşşeştirmesini nasıl yapacağız bana adım adım anlatacak birisi var mı
    şimdiden teşekkürler :)

Nokia PC suite yüklü olan bir bilgisayara telefonu USB kablosuyla bağlayın. Otomatik algılamayla pc suitte yukarıda yüklemelerde güncellemeler çıkacaktır. Oradan güncellemeye tıklayıp ekrandaki yönergeleri izleyin. Telefona yükleme işlemi tamamen bitinceye kadar dokunmayın. Ekranda sizden pin istese dahi dokunmayın ne zaman dokunacağınız PC suite ekranında yazar. Aslında sizin yapacağınız pek bir şey yok. Önemli bilgileriniz yedekleyin yinede, normalde kendisi yedekler ve geri yükler telefona ama bir aksaklık durumunda veri kaybı yaşamayın. Bazı arkadaşlar Sim ve Hafıza kartını çıkarıp yükleme yapıyorlar daha iyi ve temiz oluyormuş onu denemedim.

• Arkadaşlar şu youtube downloader programını yükledim bir müddet kullandım. Gayet güzel çalışıyordu. Fakat şuan da çalışmıyor. Program açılıyor fakat hiçbir şeye bağlanamıyorum. Kaldırıp tekar kurdum yine olmadı. zaten telefonumda bir tane program var o daadam gibi çalışmıyor. Yardımcı olan arkadaşlara tşkler.

2.sorum: İstediğimiz anda telden istediğimiz bir şarkıyı indirebilmenin başka bir yolu var mıdır? Youtube Downlader türünden bir program veya bir internet sitesi. cvplarınız için tşkler.

neden kimse bana cvp yazmıyor
  • Dikkat ettim de sevgilim varken 8-9 saat gitmeyen şarjım ayrıldıktan sonra günde 5-10 mesaj 10-15 dk konuşma ve ortalama yarım saat internet ile çok rahat 3 gün gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 10 Haziran 2012; 16:31:12 >
  • Arkadaşlar telefonla konuştuğum zaman sesim karşı tarafa az gidiyor? böyle bir sorunla karşılaşan var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ice Tea

Arkadaşlar telefonla konuştuğum zaman sesim karşı tarafa az gidiyor? böyle bir sorunla karşılaşan var mı.

Hiç böyle bi sorun yaşamadım, bu telefonda yaşayana da rastlamadım hocam.Servise falan baktırabilirsin çok az gidiyorsa donanımsal bi soruna benziyor.

• 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.