Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (211. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cszero

arkadaşlar bu modelle c5in 5 megapixellik telefonu arasında kaldım, bi yardımcı olun dokunmatik telefonu mu tercih edeyim yoksa c5imi

C6 bence çok daha iyi. Dokunmatiği daha iyi, daha hızlı, internette de daha verimli. İkisini de kullandım
  • quote:

arkadaşlar bu modelle c5in 5 megapixellik telefonu arasında kaldım, bi yardımcı olun dokunmatik telefonu mu tercih edeyim yoksa c5imi

Bunun kamerası sıradan. Bence kamerası daha iyi bir modele bak.
  • quote:

tabii ki c6-01. C5 ' e göre kat kat üstün bir telefon C6-01. Bir şüphen olmasın.
  • Ya bu ndrive yi bir türlü yükleyemedim. imzaladım dosyayı ama olmadı. yapabilen biri yardımcı olabilirmi.
  • bu saatten sonra bu telefona para vermeyin arkadaşlar gidin android bişey bakın 700 tl civarında samsung galaxy wonder kardeşime aldık bundan kat kat Iyi telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

bu saatten sonra bu telefona para vermeyin arkadaşlar gidin android bişey bakın 700 tl civarında samsung galaxy wonder kardeşime aldık bundan kat kat Iyi telefon

Android bana da tavsiye ettiler alırken ama ben bunu aldım. sanırım androidin daha fazla yazılım desteği var. o nedenle avantajlı ama dokunmatiğiydi yazılımdı bence bu da fena değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mühürdar

quote:

bu saatten sonra bu telefona para vermeyin arkadaşlar gidin android bişey bakın 700 tl civarında samsung galaxy wonder kardeşime aldık bundan kat kat Iyi telefon

Android bana da tavsiye ettiler alırken ama ben bunu aldım. sanırım androidin daha fazla yazılım desteği var. o nedenle avantajlı ama dokunmatiğiydi yazılımdı bence bu da fena değil.

hocam bu Da fena Değil ama ben 600 tlye mal ettim o kadar para verdiğime pişmanım şimdiki aklım olsa kesinlikle android alırdım galaxy wonder vatanda 680 lere düşmüştü buna bin basar ikisini de kullandığımdan biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 24 Haziran 2012; 20:10:30 >
  • quote:

quote:

quote:

hocam bu Da fena Değil ama ben 600 tlye mal ettim o kadar para verdiğime pişmanım şimdiki aklım olsa kesinlikle android alırdım galaxy wonder vatanda 680 lere düşmüştü buna bin basar ikisini de kullandığımdan biliyorum

Doğrudur. Açıkçası benim almama sebebim samsungların çabuk bozulması ve servis desteğinin yetersizliğiydi. benim som 3 telefonum samsung du. ama her zaman sıfır olup en ucuz olanını alıyordum şu kapaklılardan filan. hemen bozluluyorlardı. O nedenle samsunga o kadar para yatırmak istemedim. diğer markalar da gereğinden fazla pahalı. o nedenle bunu tercih ettim. ama alanada saygım var birşey demem. samsung kötü bir marka demiyorum ama daha fazla arıza çıkarabiliyor. veya bende öyle bir intiba uyyandırdı.

• malesef fring belle de c6 da yok :(
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Doğrudur. Açıkçası benim almama sebebim samsungların çabuk bozulması ve servis desteğinin yetersizliğiydi. benim som 3 telefonum samsung du. ama her zaman sıfır olup en ucuz olanını alıyordum şu kapaklılardan filan. hemen bozluluyorlardı. O nedenle samsunga o kadar para yatırmak istemedim. diğer markalar da gereğinden fazla pahalı. o nedenle bunu tercih ettim. ama alanada saygım var birşey demem. samsung kötü bir marka demiyorum ama daha fazla arıza çıkarabiliyor. veya bende öyle bir intiba uyyandırdı.

anladım hocam biz aldık ama bundan sonra bu telefonu almak isteyenler iki kere düşünsün iyi araştırsınlar

bu arada ndrive yi ben kullanıyorum ama telefonum hackli :) iki dakkaya hacklersen o tür sorunları yaşamadan her türlü programı kurarsın

• Arkadaşlar telefonumda usb işareti sürekli yanıp sönüyo üst tarafta. Telefonum kabloya bağlı filan değil. sonrada uyarı veriyor usb kablosunu cihaza bağlayın die. Sorun ne acaba ?
  • telefonu hackledim ve ndrive ve sygic navigasyon yükledim. üçtane navigasyon var şu anda. birinin bulduğunu diğeri bulamıyor filan. üçünü de kullanıp en yakın mesafeden gidiyorum. şimdilik ndrive ve sygic çok daha iyi. sygic in haritası zaten üç boyutlu ve 550 mb.

tavsiye ederim. telefon daha fonksiyonel oluyor.
  • quote:

telefonu hackledim ve ndrive ve sygic navigasyon yükledim. üçtane navigasyon var şu anda. birinin bulduğunu diğeri bulamıyor filan. üçünü de kullanıp en yakın mesafeden gidiyorum. şimdilik ndrive ve sygic çok daha iyi. sygic in haritası zaten üç boyutlu ve 550 mb.

tavsiye ederim. telefon daha fonksiyonel oluyor.

Navigasyon çalışmıyor ya, gps sinyali bulamıyor. 3 tane navigasyn yükledim ondan olabilir mi?
  • 3 gps programı birbiriyle çakışıyor olabilir.
  • Selam arkadaşlar.

Team 16GB class 10 kart aldım HB'den çok kısa sürede elime ulaştı. Kargo dahil 48 TL'ye aldım (42+6). İyi bir format attım Telefona. Kartı bir iki gündür kullanıyorum.

-Telefonun menü geçişlerinde belki bir ümit hızlanma olur dedim tabiki olmadı. Galeriye giriş hızı artar diye ümit ediyordum, değişim olmadı, Resimlere zoom yaparken daha hızlı netleştirir diye ümit ediyordum olmadı. Bunlar yazılım ve işlemciyle alakalı.

+Sevindiğim nokta ise usb kablo bağlı iken veri alış verişi gayet hızlı en düşük değer 11mb/s. 15-16 gibi dğerlere çıkıyor. Neredeyse tüm müzik akşivimi klasörleyip attım. Bir de HD videolarda hızlı hareketlerde FPS de düşüş oluyordu video akıcı kaydedilmiyordu. O sorun kalktı. Akıcı bir kayıt oluyor. Kart içinde gezinti çok hızlı. Yanında gelen usb kart okuyucu tırnak kadar çok kullanışlı.

Artı ve eksi yönleriyle aktarmak istedim, alacaklara bilgi olsun. Saygılar.

• Selam arkadaşlar,

Telefonumla mesajlaştıktan bi süre sonra, mesajlarım gitmemeye başlıyor başarısız diyor vs fakat telefonu kapatıp açtıktan sonra tamamen düzeliyor? yine belirli bir süre geçtikten sonra yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum bu olay daha önce başına gelen var mı? nasıl bir çözüm uygulayabilirim? yardımcı olursanız mutlu olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucifer

Selam arkadaşlar,

Telefonumla mesajlaştıktan bi süre sonra, mesajlarım gitmemeye başlıyor başarısız diyor vs fakat telefonu kapatıp açtıktan sonra tamamen düzeliyor? yine belirli bir süre geçtikten sonra yine aynı sıkıntıyı yaşıyorum bu olay daha önce başına gelen var mı? nasıl bir çözüm uygulayabilirim? yardımcı olursanız mutlu olurum...

Microsoft apps lync falan yüklü ise bir kaldırıp deneyin, ondan olabiliyormuş. Bende de vardı bir ara, format attıktan sonra karşılaşmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can_Ordu -- 3 Temmuz 2012; 22:38:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_Ordu

quote:

Selam arkadaşlar,

Microsoft apps lync falan yüklü ise bir kaldırıp deneyin, ondan olabiliyormuş. Bende de vardı bir ara, format attıktan sonra karşılaşmadım.

Hocam nasıl bakacağım buna? menüye girip arama yaptım ama birşey çıkmadı

edit: güncellemelerde microsoft apps 2.0 olarak çıkıyor bu mu sizin dediğiniz acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 3 Temmuz 2012; 23:43:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tugay91

Arkadaşlar telefonumda usb işareti sürekli yanıp sönüyo üst tarafta. Telefonum kabloya bağlı filan değil. sonrada uyarı veriyor usb kablosunu cihaza bağlayın die. Sorun ne acaba ?

birader bndede oldu o. Bi hafta sonra kendiliğinden geçti

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Can_Ordu

quote:

Selam arkadaşlar,

Hocam nasıl bakacağım buna? menüye girip arama yaptım ama birşey çıkmadı

edit: güncellemelerde microsoft apps 2.0 olarak çıkıyor bu mu sizin dediğiniz acaba?

Evet o. Demekki siz zaten yüklememişsiniz, sorun başka şeyden kaynaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can_Ordu -- 3 Temmuz 2012; 23:53:42 >

• 
Sayfa: önceki 209210211212213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.