Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GPS'i iyi bir telefon arıyorum. 650 lira maksimum bütçem.. haliyle bu telefon en iyi opsiyon olarak duruyor..
    -GPS olayı kuvvetli olmalı
    -dokunmatiği 5800'dan iyi olsun (kapasitif olması yeterli)
    -interneti çıldırtacak kadar kötü olmasın yeterli,
    -donma,resetlenme gibi sorunlar yaşanmasın yeterli,

Bu şartlar altında, bu telefon nasıldır? sizin öneriniz ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokoman123

arkadaşlar yarın telefon alacağım da sizce c601 mi samsung galaxy Ace mi alayım? benim istediğim hızlı olsun kapanıp açılma donma filan olmasın...siz hangisini önerirsiniz??

Galaxy Ace'da ARM11 800 MHz CPU C6-01'de 680 MHz CPU vardır. Galaxy Ace'ın işlemci hızı daha yüksek gibi görünse de işin aslı hiç de öyle değildir. Symbian 680 MHz'de 800 MHz Android'in verdiği performansı rahatlıkla verebilir. Ki Android anca yüksek işlemcilerle ve yüksek saat hızlarında doğru düzgün çalışabilir. C6-01 bu cihazdan daha hızlıdır. Donanımsal hızlandırma desteklidir. Galaxy Ace ise bu özelliği tam anlamıyla kullanamaz. Üstelik Galaxy Ace'ın ekranı TFT ve 320 x 480 piksel gibi çağdışı kalmış bir çözünürlük iken, C6-01 ClearBlack AMOLED ekran ve 360 x 640 piksel çözünürlük ile ondan ekran konusunda kıyaslanmayacak kadar üstündür. C6-01 ve 603'ü kıyaslarsak tartışmasız 603 derim. Yani bütçeniz yetiyorsa kesinlikle 603 alın.

• quote:

Orijinalden alıntı: anonymousilver

GPS'i iyi bir telefon arıyorum. 650 lira maksimum bütçem.. haliyle bu telefon en iyi opsiyon olarak duruyor..

5800 örnek verdiğine göre demekki onu kullanmışsın.Benim de bi önceki telefonum 5800 idi.aradığın kriterlere bakınca C6-01 tam sana göre.GPS sistemi 5800 dan daha iyi ama onunki de fena değildi NDrive kurduğun zaman hiçbir sorun olmaz.Orjinal kendi haritalarını kullanmak istersen o da baya kullanışlı ve hızlı.Dokunmatik 5800 dan kat kat iyi.Onunki kapasitif değildi basıncla çalışıyordu C6-01 ise kapasitif parmağını sürtmeden algılıyor muhteşem bi ekranı var kaç kere ekranın üzerine düşürdüm jelatin olmamasına rağmen en ufak bi çizilme olmadı ekranı 5800 daki gibi plastik değil bildiğin cam koymuşlar.İşlemcisi rami yeterli olduğundan internette de bi sıkıntı yaşamazsın o konuda için rahat olsun.

Ben şuana kadar 3 sıkıntı yaşadım.Birincisi şarjı az gidiyor günübirlik şarj etmek zorunda kalıyorum ama telefon gün boyunca elimden düşmüyor(3-4 saat konuşma 2 saat mesajlaşma 1 saat müzik 1 saat internet kullanımında batarya bitme noktasına geliyor şarja takmak zorunda kalıyorum).İkincisi kamerası 8 MP olmasına rağmen autofocus olmadığı için bazen net fotograflar çekemeyebiliyorum ve macro modu olmadığından yakın çekim yapamıyorum.Üçüncüsü ise 5800 da iken ekranı yan çevirdiğimde querty klavyeyle çok rahat mesaj yazabiliyordum tuşları büyüktü ama C6-01 de yan çevirince tuşlar çok küçük kalıyor bide kapasitif olunca istemeden başka tuşlara basıyorum ve mesaj yazmak işkenceye dönüşüyor mecburen alfa sayısal tuş takımını kullanıyorum zor da olsa o şekilde mesaj yazmaya çalışıyorum.

• quote:

GPS'i iyi bir telefon arıyorum. 650 lira maksimum bütçem.. haliyle bu telefon en iyi opsiyon olarak duruyor..

Bütçeniz 650'ye kadar ise C6-01'in yazılımsal ve donanımsal olarak bir üst versiyonu olan 603'ü öneririm. C6-01'den daha iyi bir cihaz.

http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-603/productDetails.aspx?productId=telcepnokia603&categoryId=371946

• Dostum cevabın için teşekkürler.
    5800 kendimde yoktu sadece idareten kullanmışlığım var onun gps'i hakkında bilgim yok ama dokunmatiği dediğin gibi resesitif (basınç duyarlı) olunca kullanmak işkence gibiydi..

bunun dokunmatiğinin daha iyi olması güzel..

bir de asıl araçla seyrederken gps performansını kullandın mı? zira asıl istediğim araçla seyrederken gps i kullanmak.

istanbul'u iyi desteklemesi yeterli. diğer şehirleri bi şekilde hallediyorum zaten..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci

quote:

Bütçeniz 650'ye kadar ise C6-01'in yazılımsal ve donanımsal olarak bir üst versiyonu olan 603'ü öneririm. C6-01'den daha iyi bir cihaz.

http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-603/productDetails.aspx?productId=telcepnokia603&categoryId=371946

bu cihazı görmemiştim.

bi inceleyeyim bakalım.

teşekkürler...

• quote:

Dostum cevabın için teşekkürler.
    5800 kendimde yoktu sadece idareten kullanmışlığım var onun gps'i hakkında bilgim yok ama dokunmatiği dediğin gibi resesitif (basınç duyarlı) olunca kullanmak işkence gibiydi..

bunun dokunmatiğinin daha iyi olması güzel..

bir de asıl araçla seyrederken gps performansını kullandın mı? zira asıl istediğim araçla seyrederken gps i kullanmak.

istanbul'u iyi desteklemesi yeterli. diğer şehirleri bi şekilde hallediyorum zaten..

Rica ederim. GPS konusunda Nokia cihazların hala en iyisi olduğunu belirteyim. 603'ü kullanmadım ama GPS konusunda gayet başarılı bir cihaz olduğunu düşünüyorum. 5800 XM'de de GPS gayet başarılı idi. Kullanıcı yorumlarından biliyorum. Bunda da aynı şekilde olacaktır.

• Bizim Telefon 550 TL civarında, C7 699 TL idi teknosada hala öyle mi bilmiyorum. Ben de C7 ve 701'i öneriririm nokiadan. Yalnız otofokus yok kamerasında. Android derseniz kullanmadığımdan öneremem ama Samsung Galaxy W I8150 modelini bir inceleyin derim. KAmerasına da bakma fırsatınız varsa iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can_Ordu -- 18 Nisan 2012; 11:38:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_Ordu

Bizim Telefon 550 TL civarında, C7 699 TL idi teknosada hala öyle mi bilmiyorum. Ben de C7 ve 701'i öneriririm nokiadan. Yalnız otofokus yok kamerasında. Android derseniz kullanmadığımdan öneremem ama Samsung Galaxy W I8150 modelini bir inceleyin derim. KAmerasına da bakma fırsatınız varsa iyi olur.

c6-01 yine alınabilir 603'ten kamera sağlamlık olarak üstün ama performans olarak 603 daha iyi yinede kıyaslanabilir telefonlar ama 701 varken c7 asla alınmaz hem modası geçti hemde aralarında 50 tl gibi bi fark ama büyük bi donanım farkıda var
  • arkadaşlar telefonun bugün arka tarafına az miktarda nescafe geldi , hemen kapattım temizledim arkasını ama sanırım içerisine kaçtı hoparlör kısmına . Telefon ses seviyesini 5ten yukarı getirdiğimde hoparlör patlakmış gibi cızırtı yapıyor , servis'e versem garanti kapsamında yaparlar mı acaba ? Yada düzeltme imkanım var mı şu haldeyken
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehPoli

arkadaşlar telefonun bugün arka tarafına az miktarda nescafe geldi , hemen kapattım temizledim arkasını ama sanırım içerisine kaçtı hoparlör kısmına . Telefon ses seviyesini 5ten yukarı getirdiğimde hoparlör patlakmış gibi cızırtı yapıyor , servis'e versem garanti kapsamında yaparlar mı acaba ? Yada düzeltme imkanım var mı şu haldeyken

bi süre sonra geçer o cızırtı merak etme çok başıma geldi o işler...
  • quote:

arkadaşlar telefonun bugün arka tarafına az miktarda nescafe geldi , hemen kapattım temizledim arkasını ama sanırım içerisine kaçtı hoparlör kısmına . Telefon ses seviyesini 5ten yukarı getirdiğimde hoparlör patlakmış gibi cızırtı yapıyor , servis'e versem garanti kapsamında yaparlar mı acaba ? Yada düzeltme imkanım var mı şu haldeyken

Öncelikle geçmiş olsun, dostum.

Garanti umrumda değil dersen, içini açıp hoparlör kısmını temizleyebilirsin.

Ya da klasik pirinç yöntemini uygula.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gokoman123

quote:

bi süre sonra geçer o cızırtı merak etme çok başıma geldi o işler...

biraz bekleyeyim o zaman , olmadı bırakırım nokia servis'e :) sesi açık kullanamıyorum telefonu hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Öncelikle geçmiş olsun, dostum.

Garanti umrumda değil dersen, içini açıp hoparlör kısmını temizleyebilirsin.

Ya da klasik pirinç yöntemini uygula.

4 aylık cihaz daha usta garantiyi haşat etmeyelim , zaten o hoparlör kısmını nasıl açarım muamma :) Atalım gece pirinç kavanozuna bakalım

• Telefonun pilini çıkardınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_Ordu

Telefonun pilini çıkardınız mı?

Evet , çok az bi miktar gelmişti arka tarafına birşey olmaz dedim , batarya falan çıkardım kuruladım , 2-3 saat sonra tekrar açtım çalışıyordu telefon ama akşama doğru hoparlörde ki problemi farkettim malesef
  • benim telefon (c6-01) .srt uzantılı altyazıları otomatik görüp açmıyor. film dosyasıyla adı aynı orada sorun yok. galiba güncelleme yapmam gerek benim telefonun versiyonunun ne olduğunu nasıl öğrenebilirim ve son çıkan güncelleme hangisi
  • gençlik youtube video indirme programı var mı bildiğiniz. nokia mağazada 1 tane var fakat uyumsuz. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağlar_mavis

gençlik youtube video indirme programı var mı bildiğiniz. nokia mağazada 1 tane var fakat uyumsuz. :(

Fast Tube veya Youtube downloader
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağlar_mavis

gençlik youtube video indirme programı var mı bildiğiniz. nokia mağazada 1 tane var fakat uyumsuz. :(

http://www.maxi cep.com/maxipda-turkce-uygulamalar/km-software-youtube-downloader-v1-00-7-s60v3-s-1-s-3-unsigned-turkce-maxipda-621797.html#post4609618

boşluğu sil indir ayrıca türkçedir ve yüksek kalite mp3 olarakta indirebilirsin
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.