Şimdi Ara

[ Nokia C6-01 { Belle | 3.2' nHD CB-AMOLED | 8MP - 720p | WLAN - GPS - USB OTG ] (223. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.515
Cevap
11
Favori
371.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rica ederim ..
  • Nokia bile symbianı bıraktığına göre bu telefon artık alınması zor bir telefon oldu. Yalnız cihaz güzel mi güzel. Bir de fm transmitter olsaydı tadından yenmezdi. Foto çekimleri (makro hariç) ve navigasyonu çok başarılı. Ordu İzmir arasında ve dönüş yolunda pamukkale denizli kırıkkkale tarafında şehir içlerinde kullandım. Hiç yanlış yola sokmadı. İmzir içinde hiç gitmediğim yollara girdim çıktım sanki kırık yıldır kullanıyor gibi. Yanlış yola girdim 1-1.5 sn içinde hemen yeni güzergah söylüyor. Güncellemelerle daha da iyi olur. Şarj navigasyonda 2 saatte falan biter çabuk tüketiyor. Ben telefonu fulluyorum. Ve araca binince çakmaktan şarj bağlıyorum böylece araçtan indiğimde tel yine full oluyor. Ancak şarj biterken takıp navigasyon kullanmaya devam ederseniz şarz dolmuyor taktığınız gibi alıyorsunuz cihazı. Galiba bir tek bende olan bir durum var telefon ısınınca diyelim ki yarım saat navigasyon yaptık, telefonu çıkarıp camerayı açınca beyaz dengesini pozlamayı yapamıyor ya çok parlak ya da simsiyah çıkıyor. Servise verdiğimde "telefonda bir sorun yok hafıza kartında problem var" dediler falan filan. Üstüne gitmedim. Bence artık başka modellere yönelinmeli.

• telefon almayı düşünüyorum bu telefon alınırmı arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yirmi9

telefon almayı düşünüyorum bu telefon alınırmı arkadaşlar?

alma çok kötü
  • quote:

kesinlikle alma ben aldim cok pismanim ustune 100 150 kagit daha koy lg optimus 3d lerden al
  • Merhaba arkadaslar,

Babamda var c6. Arayanların isimleri görünmüyor, sadece numara çıkıyor. Bu sorunla karşılasan baskaları da var mı acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telefonda ajandaya bakarken birden şebeke gidiverdi ve telefon sim kart kaydı yapılamadı diye bir hata vermeye başladı. çözüm için şu yolları denedim

Sim kartı başka bir telefona taktım denedim kartta hiçbir sorun yok.

Başka bir sim kartı telefonuma taktım denedim telefonda hiçbir sorun yok.

yani telefonum ilginç bir şekilde yalnızca benim sim kartımı okumuyor ve sim kart kaydı yapılamadı hatası veriyor. diğer sim kartlarda sorun yok.

Orjinal telefon ayarlarına döndüm sorun çözülmedi.

Hard format attım sorun yine çözülmedi.

saatlerdir uğraşıyorum hiç bir çözüm bulamadım. interneti tarumar ettim çözüm yok.

neden olmuş olabilir sorun. var mıdır bir yolu. cvp verenlere şimdiden tşkler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çağlar_mavis

Arkadaşlar telefonda ajandaya bakarken birden şebeke gidiverdi ve telefon sim kart kaydı yapılamadı diye bir hata vermeye başladı. çözüm için şu yolları denedim

yani telefonum ilginç bir şekilde yalnızca benim sim kartımı okumuyor ve sim kart kaydı yapılamadı hatası veriyor. diğer sim kartlarda sorun yok.

saatlerdir uğraşıyorum hiç bir çözüm bulamadım. interneti tarumar ettim çözüm yok.

Hatsız seçeneğine basmış olabilirsin. Kontrol et istersen.

• Merhabalar öncelikle.. 1 sorum varda cevaplayabilcek arkadaşlar varsa sevinirim..

Bundan 4-5 ay önce anna güncellemesine geçtim. Hiç kullanmadan 3-4 gün giden tel şarjı bi anda 12 saatte biter oldu. Gördüğüm kadarıyla uzun zamandır diğer güncelleme var açıkcası telefonun özellikler ile çok ilgilenmiyorum yüzüne baktığım bile söylenemez (2011 başında almıştım 1 yıldır doğru düzgün bişe yapmadım telde).. Tek istediğim ben onu hatırlayana kadar şarjının yetmesi.. Bunun için yeni güncellemeyi yüklemelimiyim yoksa sorunun tek çözümü ilk haline dönmek mi olacak bir de ilk haline dönmekse nasıl dönebilirim..bilgileri filan kaybeder miyim?
  • SA arkadaşlar

c6-01 telefonuma batarya alıcam

http://www.ebay.com/itm/GOLD-2680MAH-BL-5CT-BUSINESS-BATTERY-FOR-NOKIA-C5-00-C6-01-/390450087296?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item5ae8a38580

gold batarya kullanan arkadaş var mı telefona herhangi zararı olur mu cevaplarsanz memnun olurum teşşkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: metamania

Merhabalar öncelikle.. 1 sorum varda cevaplayabilcek arkadaşlar varsa sevinirim..

Bundan 4-5 ay önce anna güncellemesine geçtim. Hiç kullanmadan 3-4 gün giden tel şarjı bi anda 12 saatte biter oldu. Gördüğüm kadarıyla uzun zamandır diğer güncelleme var açıkcası telefonun özellikler ile çok ilgilenmiyorum yüzüne baktığım bile söylenemez (2011 başında almıştım 1 yıldır doğru düzgün bişe yapmadım telde).. Tek istediğim ben onu hatırlayana kadar şarjının yetmesi.. Bunun için yeni güncellemeyi yüklemelimiyim yoksa sorunun tek çözümü ilk haline dönmek mi olacak bir de ilk haline dönmekse nasıl dönebilirim..bilgileri filan kaybeder miyim?

bnde bütn güncellemeler yuklu şuanda böyle birşeyi farketmedim bn aralıklı kullandığım zamanda 1 günü geçiyor şarj süresi. gecen sene bu aylarda almıştm bende. sizin sorununuz neden çıktı anlayamadım eger çok takıntılı değil iseniz eski sürüme dönebilirsiniz hem ondan mı kaynaklandığınıda görürsünüz.

eski sürüme geçmek için o sürümü bulup indirmenz gerekir bilgilernizide senkronize edip eski sürüme dönebilirsnz dye düşünyrum pek bilgim yok gerye dönş konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FeMre15 -- 27 Kasım 2012; 18:14:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kckilic

Merhaba arkadaslar,

Babamda var c6. Arayanların isimleri görünmüyor, sadece numara çıkıyor. Bu sorunla karşılasan baskaları da var mı acaba?

evet bendede oluyor aynısı çözm bulamadım hala son guncellemedn olabilir. :S
  • quote:

bu telefon alınır aslında ama butcene baglı hersey
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeMre15

quote:

bu telefon alınır aslında ama butcene baglı hersey

Beyler bana göre iyi değil bu telefon halama aldırdım ben o memnun ama bende olsa memnum olmazdım. Bi kere ekranı küçük dar güzel yanı internet hızlı ve kamera güzel. Bunu alacağıma Samsung Galaxy W alırım kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FeMre15

SA arkadaşlar

c6-01 telefonuma batarya alıcam

http://www.ebay.com/itm/GOLD-2680MAH-BL-5CT-BUSINESS-BATTERY-FOR-NOKIA-C5-00-C6-01-/390450087296?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item5ae8a38580

gold batarya kullanan arkadaş var mı telefona herhangi zararı olur mu cevaplarsanz memnun olurum teşşkürler..

...güncel..

• Bence bu telefonun sorunu işletim sistemi. Artık nokia bile başka sisteme geçti. Symbianın devri geçti bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ES3NT

quote:

Orijinalden alıntı: çağlar_mavis

Arkadaşlar telefonda ajandaya bakarken birden şebeke gidiverdi ve telefon sim kart kaydı yapılamadı diye bir hata vermeye başladı. çözüm için şu yolları denedim

Hatsız seçeneğine basmış olabilirsin. Kontrol et istersen.

sorun hala devam ediyor arkadşlar yok mu bildiğiniz bir çözüm

• arkadaslar esımın c6 sını belle'ye update ettıkten sonra ekranda kalıbrasyon sorunları olustu. cogu yere basamıyorum veya bastıgım ekrandan alakasız ekranlar acılıyor. oncekı sayfalarda arattım ama bulamadım. genel bır sorun mu ? cozum ıcın bılgısı olan var mı ?veya fabrıka ayarlarına donsem sorunu gıderebılır mıyım sızce ?
  • MERHABA BENİM NOKİA C-6 TELEFONUMDA BİR SORUN VAR YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM: TELEFONA KAYITLI BİR İSMİ VE NUMARANIN ADINI DEĞİŞİYORUM AMA O KİŞİ ARADIGINDA TEKRARDAN ESKİ İSİM CIKIYOR KOMPİLE SİLİP KAYIT EDİYORUM YENİDEN GENE AYNI İSİM CIKIYOR ÖRNEK ERGİN DIYE KAYITLI BIR NUMARAYI SAMET DIYE DEĞİŞTİRDİM AMA ARANDIGIMDA GENE ERGİN DİYE CIKIYOR YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
  • 
Sayfa: önceki 221222223224225
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.