Şimdi Ara

nokia c6-01 mi vf 945 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nokia c6-01 mi vf 945 mi hangisi daha iyi, hangisini almalıyım yada sizin önericeğiniz 400 tl'ye kadar dokunmatik, internet, gps ve 3g olan hangi telefonu almalıyım. hangi işletim sistemi daha iyi?

• c6 01 yeni aldım karızma cihaz ama ufak biraz alısana kadar zorluk cekıyorum msj yazarken
  • quote:

Orijinalden alıntı: tumer_dogukan

nokia c6-01 mi vf 945 mi hangisi daha iyi, hangisini almalıyım yada sizin önericeğiniz 400 tl'ye kadar dokunmatik, internet, gps ve 3g olan hangi telefonu almalıyım. hangi işletim sistemi daha iyi?

tabi c6-01
    vf 945 alıpta basını belaya sokma
  • yooo bn aldım manyak güzel
  • Gsm operatörlerinin ısmarlama yaptırdığı telefonlardan hayır gelmez. Tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-militarist

Gsm operatörlerinin ısmarlama yaptırdığı telefonlardan hayır gelmez. Tavsiye etmiyorum.

adam şimdiye almıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lewis Hamilton

quote:

Orijinalden alıntı: e-militarist

Gsm operatörlerinin ısmarlama yaptırdığı telefonlardan hayır gelmez. Tavsiye etmiyorum.

adam şimdiye almıştır

Bu konuyu en üstte gördüm. Tarihede bakmadım. Birisi hortlatmış kaçmış anlaşılan.
  • c5 03 al c6 dan daha güzel fiyatı daha az ama oyun meraklısıysan t-20 veya vf 945
    daha doğrusu en az android 2.1 fakat 2.2 ve üstü alırsan daha rahat video izlersin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.