Bildirim
nokia c6-01 yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
oopps -
:))) yaptırması fazla para isterlermi -
bilemiyorum...garanti firmasıyla görüş..bana da haber et miktarı ben de merak ettim.. -
garanti kabul etmez ve garantisi bitti -
anladım da orjinal ne kadar olur bi görüş ve ya etrafta güvendiğin tel. bayii varsa tamire ver... -
zaten yarın soracam bakalım ne dicekler
siz niye bu kadar merak ettiniz :) -
aynısından bende de var...bi gözü toprağa bakıyo yakında benimki de gümler -
:) ben 2010 almıştım keşkede almasaydım :) ama 2010 android falan yoktu pahalıysa yenisi alırım -
50 tl dediler -
ii pahalı değilmiş -
evet bunlar ucuz yaptırdım 50 tlye sonra 180 tlye sattım :) note 3 aldım -
yaptırdığın yere mi sattın? bunları alan var mı daha yaa
alacak varsa hemen okutayım ben de 2 iki tane var elimde -
evet yaptırdığım yere sattım adam dedi alırım ben bunu dedi yaptırınca yaptırdım sattım 50 tl yaptırdım 180 tl sattım 130 tl kar -
bi tane kız arkadaşımda var tertemiz bi tane de bende (bendeki o kadar temiz değil) okutayım ben bunları burdakilere sağol valla ben bunları kimse almaz die hiç ikinci el felan soruşturmamıştım -
rica ederim bende bilmiyordum yaptırmaya gittiğimde öğrendim :) umarım satarsınız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X