Bildirim
Nokia C6 Arama geldiğinde ekran kararma sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
aynı sorun bendede var biri aradığı zaman telefonu cebimden çıkarıyorum ekran da hiç bir tepki yok sadece zil sesi çalıyor . menü tuşuna basıyorum arayan kişiyi görmek için . yazılımsal bir sorun olabilir format atmayı dene bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: CrazyLeshRaC
Annemin Nokia C6 telefonunda arama yaparken yada arama geldiğinde ekran kapanıyor kendi kendine. Az önce ışık tuttum sensöre açıldı ekran ama ışığı çekince kapatıyor.Sensör sürekli karanlık olarak görüyor demekki havayı. Üstünde jelatin vs de yok ama bi türlü çözüm bulamadım. Ne yapabilirim?
eğer telefonun ekranı üzerinde koruyucu jiletin varsa sensörün üzerini kapatmamasına dikkat et. akşama değin bu sekılde o kadar cok arıza geliyorki:) -
aynı sorun bende de var ama ne yazık ki çözüm bulamadım bir türlü.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- bildirimler açık ama gelmiyor
- redmi note 13 pro plus yorumlar
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- samsung galaxy apps nedir
- telefonda ekran görüntüsü alma
- virüs nasıl temizlenir
- samsung s23 ultra, iphone 14 pro max karşılaştırma
- bimcell numara taşıma
- samsung galaxy s serisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X