Şimdi Ara

NOKIA C7 mi HTC WİLDFİRE ALMALIYIM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cihatt21
    htc wildfire ile nokiac7 karşılaştırılıyor ise
    foruma sorupta telefon alanın vay haline biri demiş oyunları atari oyunu gibiymiş gemoloftun 200mb oyunları arari oyunumu ot desteklş proğramlar çıkmaya başladı
    bu telefonların neyini karşılaştırdınızda wildfire öneriyorsunuz.alkınız eski nokialarda kalmış.bu fiyata alınacak en iyi telefondur biri demiş kameraiçin alacaksan lg almalısın diye.8 mp ve hd video çekimini görmezden gelip 3.2 mp kameralı telefonu önermiş

sen megapiksele aldanmissin bence c7 8mp olabilir ama kamerasi benim 3.2mp lik k790 telefonumdan guzel cekemez özelliklede yakin cekim fotolarinda karsilastiralim istersen
    c7 deki 8mp kamera fason bi kamera otofokus ve makro yok isterse 20mp olsun otofokus ve makro yoksa o cihazin kamerasi cöptûr
    millette gidip 8mp sûper foto ceker gibisinden sanip gidip c7 aliyo

K790 ölümsüz bi model, reklamları bile vardi ne güzel ronaldinho oynuyodu, yıllardır sony ericsson'un reklamlarını görmüyoz

izmirdeki tüm otobüs duraklarında k790 nın reklam afişleri dönüyordu ve şöyle yazıyordu FOTOĞRAF İÇİN NE ŞART SONY ERİCSSON CYBER SHOT

Ahh ahh hocam nerde o eski günler , w810i'yi gördüğümde ne beğenmiştim , hatta w880i'yi gazetede görmüştüm 1000 tl civarıydı benim böyle telefonum olurmu demiştim, yıllar sonra teknosa'da cikti karşıma 199 liraya:)

aynen hocam ben sirf sony ericsson modellerini gorebilmek icin kipaya karfura gidiyordum incelemek icin
    gittigim her yerdede katologlarini topluyordum
    keske yine tum modelleri gelsede yine heyecanla gidip incelesek :)))

• quote:

hayırlı olsun

Hayırlı olsunda arkadaş hangi akılla o paraya o telefonu aldın ekran çözünürlüğü c7 nin yarısı neredeyse bluetooth 2.1 c7 de 3 ve c7 de otg özelliği var ayrıca c7 720p video çekiyor yakın çekim hariç kamerası gayet iyi parana yazık olmuş ben c7 yi 630 liraya aldım ve güncel teknolojinin yakın takipçisi bir model nokia c7 çok yazık herkes atıp tutuyor sanki herkes telefon üreticisi yok o işlemci yok bu işlemci önce ne istediine karar ver sonra telefon al adam htc almış sana nokia iyi dermi yada nokia almış htc iyi dermi kendi malını över.ama emin ol çok büyük hata yapmışsın htc nin üst modelleri olsa hadi neyse derimde aldığın model çok kötü dokunmatikliini kaldırırsak nokia n95 senin htc den daha iyi......

• tabiki hepimiz telefom üreticisyiz ondan çok bilip konuşuyoruzn atıp sallıyoruz , galiba sen master'lı uzmansın bu konularda , istersen kendi düşüncelerini pardon uzmanlığını konuştur bizi yerin dibine sok ne dersin ?

senin bahsettiğin nokia artık ne androidin nede IOS iletim sistemelrinin yanından bile geçemiyor üstüne bahsedilen C7 den daha ucuza çok daha fazla iş yapabile birsürü cihaz varken ve bu cihazlara basitlemiş nokia uygulamaları olan ve habire ambalaj değiştiren modellerini neden alsınlar .

htc wildfire belki ekran çözünürlüğünde c7den kötü olabilir ama kullanım olarak nokianın c7ciğini geride bırakacak bir telefondur , yada samsung galaxynin yeni çıkan modelleri diyelim .

hiç kusura bakma ciğerim sizin gibi nokiacılar artık kalmıyor piyasada , yavaş yavaş tükeniyorsunuz .
  • Artık Nokia'nın hiçbir telefon ile kıyaslanacak bir tarafı kalmadı.

Nokia'nın CEO'su bunu kabul ediyor sız liseli Nokia fanları bunu kabul etmiyorsunuz.
    Yazık.

Üstelik HTC'yi Nokia gibi bitmiş tükenmiş bir firma ile kıyaslıyorsunuz gerçekten yazık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 14 Mayıs 2011; 20:07:51 >
  • Yalnız arkadaşa bi konuda katılıyorum o da fiyat konusu Biraz araştırmayla 600'e alınabilirdi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.