Şimdi Ara

NOKIA C7 mi HTC WİLDFİRE ALMALIYIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mrb. arkadaşlar 500 700 lira arası bir telefon almayı düşünüyorum
    İNTERNETİ İİ OLMASI GEREK
    Ben NOKIA C7, HTC WİLDFİRE veye TOUCH 2 T3333 Düşünüyorum
    Tavsiyelerinizi bekleyorum

teşekkürler

• touch 2 windows isletimli mide bulandırıcı bir telefon şahsen ben öyle görüyorum..Ama isletim sistemine tamam dersen dokunmatiği fena değil(resistif)
    Nokia c7 amoled ekran güzel bir telefon ama android almanı öneririm..
    Wildfireın özellikleri etkileyici fakat ekran çözüünürlüğü düşük o telefondan zevk almazsın:))
    wawe2 yada xperiax8 öneririm.
    Bütçeni söylersen baska telefonlarda önerebilirim..
    Birde diğer aradığın özellikler..
  • C7 yi öneririm. Ama şimdiden söyleyeyim kamera senin için önemliyse bu iki cihazı da alma. P503 ü ya da Vivaz ı alternatif olarak önerebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazeyns

touch 2 windows isletimli mide bulandırıcı bir telefon şahsen ben öyle görüyorum..Ama isletim sistemine tamam dersen dokunmatiği fena değil(resistif)
    Nokia c7 amoled ekran güzel bir telefon ama android almanı öneririm..
    Wildfireın özellikleri etkileyici fakat ekran çözüünürlüğü düşük o telefondan zevk almazsın:))
    wawe2 yada xperiax8 öneririm.
    Bütçeni söylersen baska telefonlarda önerebilirim..
    Birde diğer aradığın özellikler..

teşekkür ederim bütcem 800 e kadar verebilirim. wildfire alcak gibiyimm galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

C7 yi öneririm. Ama şimdiden söyleyeyim kamera senin için önemliyse bu iki cihazı da alma. P503 ü ya da Vivaz ı alternatif olarak önerebilirim.

TEŞEKKÜR EDERİM Kamera önemli deil ama android olması daha iyi galiba
  • bence htc wildfire almalısın çünkü hem android hemde diğer özellikleri diğerlerinden daha iyi ... 4 yıldır htc kullanıyorum açıkçası diğer bahsedilen markalara göre daha iyi cihazlar üretiyor ...ekran çözünürlüğü bence abartıldığı gibi kötü değil ...htc touch 2 alma derim çünkü windowsla fazla iş yapamazsın ve cihazı kasar , tocuh 2'yi 6 ay kullandım .
  • bence c7 almalısın pişman olmazsın özelliklerine bak heryönden daha üstün diğerlerinden
  • samsung wave 2..
    850 tl civarında..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatt21
    bence c7 almalısın pişman olmazsın özelliklerine bak heryönden daha üstün diğerlerinden

Symbianla Androidi bir tutmayalım lütfen ...symbian gibi eski bir sistemle kullanım alanınız kısıtlı ama Androidle daha çok kullanım alanı ve imkaniniz olacaktır...symbian uygulamaları olsun oyunları olsun androidin uygulamaları yanında çok basit ve eski atari oyunları gibi kalıyor ...teknolojinin gerisinde kalmak istemiyorsan ve bu konuda artık en iyilerden birisi olan Htc alman tavsiye ederim ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: K_Spartakus

quote:

bence c7 almalısın pişman olmazsın özelliklerine bak heryönden daha üstün diğerlerinden

Symbianla Androidi bir tutmayalım lütfen ...symbian gibi eski bir sistemle kullanım alanınız kısıtlı ama Androidle daha çok kullanım alanı ve imkaniniz olacaktır...symbian uygulamaları olsun oyunları olsun androidin uygulamaları yanında çok basit ve eski atari oyunları gibi kalıyor ...teknolojinin gerisinde kalmak istemiyorsan ve bu konuda artık en iyilerden birisi olan Htc alman tavsiye ederim ...

bi yanlışın var ya hiç symbian3 cihaz kullanmadın yada kullanıpda kurcalamadın hangi oyunu veya uygulaması basit kalıyo.ayrıca bahsetiğin telefon
    htc nin entakoz telefonu. sistem kısıtlılığıda yok açık kaynak kodlu bir yazılım

• lg p503 e bak yada galaxy ace
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: K_Spartakus

quote:

bi yanlışın var ya hiç symbian3 cihaz kullanmadın yada kullanıpda kurcalamadın hangi oyunu veya uygulaması basit kalıyo.ayrıca bahsetiğin telefon
    htc nin entakoz telefonu. sistem kısıtlılığıda yok açık kaynak kodlu bir yazılım

seninde bilmediğin birşey var ben symbian 3de biliyorum , söylermisin ban symbian 3ün androide göre artıları nedir ? yada eksileri ?

kaç forumdur tartışılıyor symbian 3 yada başka versiyonu hala günümüze göre çok eski kalıyor ...söylediğin gibi açık kodlu olsa bile basit atari oyunlarından yada uygulamalarından daha fazlasını vermiyor ...ağır işleyen bir işletim sistemi + düşük işlemci ...bunun yeni tarafı nedir ? amoled ekran olmasımı ?

bahsettiğin gibi htcnin en takoz modeli olabilir ama nokia tarihi boyunca TAKOZdan başka birşey üretmedi ...takoz kalınlığında cihazlar üreten htc değil yani !

bence birşey söylerken geçmişe ve günümüzede baklmalısın ....hala satılan takoz cihazlar var ...hangi marka olduğunu söylememe gerek yok .

kaç defa htc kullandın bilmiyorum ama nokiadan / symbiandan başınızı kaldıramadığınız için yenilikleri göeremediğiniz açıkça ortada .

nokia ceosu stephen elop'un getiğimiz günlerde yaptığı açıklamayı okumanı tavsiye ederim ...symbianın ne kadar geride kaldığını ceo açıkça ortaya koyuyor .

• 850 tl civarında cihaz alacaksanız bu nokia olmamalı ...alacağınız cihazlardan birisi samsung wave 2 olmalıdır ..bence bu cihazdanda pişman olmazsınız .
  • bir kaç ay sabredebilecek durumdaysanız wilfireS modelini beklemenizi öneririm...
  • nokia c7 yi öneririm güzel kullanışlı bir telefon kamerada gayet iyi Birde gayet iyi destekleyen programlar var.
  • wildfire sakın alma küçük ekranda zevk alınmıyor telefondan..
    wildfire s dede ekran aynı diye biliyorum sadece tus yok ve bazı teknik özellikler..
    Yani wildfireden vazgeç derim..
    Hiç değilse nokia c7 al daha mutlu olursun:,)
    wawe2 yada nokia c7
  • Geç okudum konuyu inşallah c7 almamissindir... C7 hatalı telefon, Nokia da hatayı kabul etti sakın alma derim... Donma probleminden tut da şebeke hatasına kadar hersey var telefonda... Parana yazık... 2 ay para biriktir htc falan al derim ne nokiasi ne samsungu
  • quote:

Orijinalden alıntı: furky86

Geç okudum konuyu inşallah c7 almamissindir... C7 hatalı telefon, Nokia da hatayı kabul etti sakın alma derim... Donma probleminden tut da şebeke hatasına kadar hersey var telefonda... Parana yazık... 2 ay para biriktir htc falan al derim ne nokiasi ne samsungu

bencede parasını biriktirip htc desire falan alsın ama c7 hatalı telefon derken neyi kastediyorsun?
    Benim arkadaşlarımın çoğu c7 kullanıyor,donma ve baska sorunların hiç biri yok telefonda..
    Ben android olmadığı için önermiyorum telefonu..
  • Nokia'da çalışan mühendis tanıdığım ve Ankara armada timde çalışan arkadasım kaynak... Yalvarsan satmam dedi Turkcell satışı durdurabilirmis... Hem zaten Nokia ortaokul cocuklarına falan alınsın artık alınacaksa, cok geri kaldı... Bazen mesaj falan yazarken space çalışmıyor ve kapatıp açman gerekiyor vs ;)
  • Armada timde p503 slikon kılıf varmı biliyomusun:D
    Bizim ev ordada varsa gidip alıyım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.