Şimdi Ara

NOKIA C7 mi HTC WİLDFİRE ALMALIYIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
3.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • htc wildfire ile nokiac7 karşılaştırılıyor ise
    foruma sorupta telefon alanın vay haline biri demiş oyunları atari oyunu gibiymiş gemoloftun 200mb oyunları arari oyunumu ot desteklş proğramlar çıkmaya başladı
    bu telefonların neyini karşılaştırdınızda wildfire öneriyorsunuz.alkınız eski nokialarda kalmış.bu fiyata alınacak en iyi telefondur biri demiş kameraiçin alacaksan lg almalısın diye.8 mp ve hd video çekimini görmezden gelip 3.2 mp kameralı telefonu önermiş
  • HTC wildfire demedim ben!!! zaten o kadar parası var, paranı 2 ay daha biriktir demek ne demek? üst model HTClere göz dik demek ;) neyse C7 vasat bir telefon... gözümde 500 tl etmez... E7 öneririm gelirse ;)
  • yorumlarda tarafsız olmalısın sonuçta sevmeyebilirsin parasızda verseler almayabilirsin
    ama alacakolanları yanıltma millet paraverip tel alacak.artı ve eksilerini öğrenmek için fikir soruyorlar.
    bütçesini açıklamış üstsınıf alacaksa zaten ya android ve iphone olur.şu an başka tercihte yok zaten.
    ama orta segmentte c7 ve c6 01 en iyileridir
  • forumlarda aslında şu hata çok yapılıyor, arkadaşlar kulakdan dolma mesajlarla herkesi yalan yanlış yönlendirmekte.. HTC akıllı telefonların pirlerinden biri bu işi çok iyi bilir. Telefonları dizayn olarak ve kalite olarak gayet iyidir. Ama alt seviye ürünleri için aynı şeyi söylemek doğru değil, nisbeten düşük bütçeli telefonlarda bir takım şeyleri kısmaktalar haklı olarak, bu wildfire içinde geçerli ben telefonu inceledim HTC'nin diğer üst düzey ürünleri ile kıyaslarsanız, hız ve malzeme kalitesi olarak düşük bir cihaz. Nokia C7 ile malzeme kalitesi olarak mukayese edilmez. Nokia ile benim de aram yoktur ama C7'yi oğlum istedi diye aldım 3-4 aydır hiç sorunsuz kullanmakta, kendisi meraklı olduğu için kurup kaldırmadığı bir programda kalmadı, yere de düşürdü. Şu ana kadar hiçbir sorunu olmadan kullanıyor. Video kaydı benim şu an kullandığım iphone 3gs ve HTC desire'ı ile karşılaştırdık onlardan daha iyi performans gösterdi. Dokunmatiği olsun (kapasitif ekran gayet hassas), kasa kalitesi olsun, uygulamalar olsun bence gönül rahatlığı ile alıp kullanabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: furky86

Nokia'da çalışan mühendis tanıdığım ve Ankara armada timde çalışan arkadasım kaynak... Yalvarsan satmam dedi Turkcell satışı durdurabilirmis... Hem zaten Nokia ortaokul cocuklarına falan alınsın artık alınacaksa, cok geri kaldı... Bazen mesaj falan yazarken space çalışmıyor ve kapatıp açman gerekiyor vs ;)

arkadaşlar bakın alıntı yaptğım kişinin sözlerini okumanız yeterli olabilir çünkü bahsedildiği gibi bu ürün hatalı üretildi . htc wildfire ile kıyaslamak tabiki yanlış ikisi arasında fiyat farkıda var , birisi 650 tl civarı diğer 850 tl civarı ...850 tl civarında alınabilecek en mantıklı cihaz samsung wave 2 olabilir yada temiz ikinci el bulabilirseniz htc desire 850 tl civarında 1 aylık yada birkaç haftalık kullanılmış bulabilirsin .

geçtiğimiz haftalarda nokia shop çalışanıyla yaptığım muhabettede açıkça yüzüne söyledim nokianın akıllı telefon olarak çıkardığı cihazlar verilen parayı asla haketmiyor , aynı paralara çok daha iyi cihazlar olduğunu hatta örnek modeller verdiğimde arkadaş maalesef ne cevap verebildi nede haksızsın diyebildi bana .

illa htc alın demioyrum ama nokiada almayın diyorum ...seçenekler çok ...tercihi doğru yapmak lazım .

• wildfire
  • ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. HTC wildfire ALDIM TEKNOSADA 690 LİRA CİVARI ÇOK GÜZEL TELEFON GERÇEKTEN ÇOK MEMNUNUM BİRAZ ŞARZI AZ GİDİYO EKSİSİ, ARTISI İŞİMİ ÇOK GÜZEL GÖRÜYOR.
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazeyns
    touch 2 windows isletimli mide bulandırıcı bir telefon şahsen ben öyle görüyorum..Ama isletim sistemine tamam dersen dokunmatiği fena değil(resistif)
    Nokia c7 amoled ekran güzel bir telefon ama android almanı öneririm..
    Wildfireın özellikleri etkileyici fakat ekran çözüünürlüğü düşük o telefondan zevk almazsın:))
    wawe2 yada xperiax8 öneririm.
    Bütçeni söylersen baska telefonlarda önerebilirim..
    Birde diğer aradığın özellikler..

Sen telefon önerisinde mi bulunmaya başladın artk, kendine zor aldın milletin işine bari karışma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogozeller
    ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM. HTC wildfire ALDIM TEKNOSADA 690 LİRA CİVARI ÇOK GÜZEL TELEFON GERÇEKTEN ÇOK MEMNUNUM BİRAZ ŞARZI AZ GİDİYO EKSİSİ, ARTISI İŞİMİ ÇOK GÜZEL GÖRÜYOR.

C7'den daha iyidir hayirli olsun ,

Fakat fiyatı yüksekmis daha iyi modeller alınabilirdi :)
  • hayırlı olsun güle güle kullan
  • güle güle kullan arkadaşım , htc ailesine hoşgeldin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatt21
    htc wildfire ile nokiac7 karşılaştırılıyor ise
    foruma sorupta telefon alanın vay haline biri demiş oyunları atari oyunu gibiymiş gemoloftun 200mb oyunları arari oyunumu ot desteklş proğramlar çıkmaya başladı
    bu telefonların neyini karşılaştırdınızda wildfire öneriyorsunuz.alkınız eski nokialarda kalmış.bu fiyata alınacak en iyi telefondur biri demiş kameraiçin alacaksan lg almalısın diye.8 mp ve hd video çekimini görmezden gelip 3.2 mp kameralı telefonu önermiş

sen megapiksele aldanmissin bence c7 8mp olabilir ama kamerasi benim 3.2mp lik k790 telefonumdan guzel cekemez özelliklede yakin cekim fotolarinda karsilastiralim istersen
    c7 deki 8mp kamera fason bi kamera otofokus ve makro yok isterse 20mp olsun otofokus ve makro yoksa o cihazin kamerasi cöptûr
    millette gidip 8mp sûper foto ceker gibisinden sanip gidip c7 aliyo

• Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullan güzel haberler al ;)
  • Ya arkadaşlar benim anlamadığım çok şeyler var bu cep modelleri arasında. Aylardır ne alıcam diye araştırıp duruyorum. Alacağım cep telefonunu iş ağırlıklı kullanmayı düşünüyorum. Ancak insanız bunu görüyorum ki hepimizde aynı şey var " ya iş için kullanıcam ama e oyunda oynasam fena olmaz e bide resimi de güzel çekse de iyi olur hani yaw bir de film yükleyip izleyim bee derken bir bakıyoruz özellik bakımından uçup gidiyoruz asıl amacımızdan şaşıyoruz. Nokia imiş Htc imiş Samsungmuş ne fark eder bizler tüketiciyiz üretici değiliz bu marka fanatikliğini stadlar dışına çıkarıp heralde kullandığımız telefonlarla gönül bağlarıda kuruyoruz. Körü körüne bir modele bağlanmamalıyız. Ben de telefon arıyorum aylardır araştırıyorum office uygulamalarını rahat kullanıldığı telefon ararken Windows işlemcili Omnia II ile başladığım araştırmam Symbian3 n8 ve şimdide android işlemcili HTC telefonları araştıryorum, sonuçta 1.000 Tl ye yakın para vereceğiz az para değil. Eşimde wawe 2 var hiç bişeye yaramıyor uygulama sıfır office programı kumar picselsmart yükleyeceksin çalışıp çalışmayacağı verim alıp alamacağın muamma ayrıca 15 tl gibi bir fiyatta buda Bada işletim sisteminden kaynaklanıyor ama 10 sene sonra Bada nolur bilemem 10 sene önce tek bildiğimiz markalar Nokia - Ericcson du Ericcson tarih oldu Sony satın aldı, şimdi kıyaslama tercih yapma şansımız ne güzel ki mevcut.
    Bazı online siteler kendi veri tabanlarında office uygulamalarına geçiyor depolama ve işlem olarak office programlarını görüntülemenin yanında işlem yapmanıza olanak tanıyor ancak burda da bu işletim sistemleri devreye giriyor iphone3gs le rahatlıkla yaptığın işlemi 1.000 Tl verip ladığın wawe de yapamıyorsun.
    Örneğin aynı markanın arasında yaptığım hata , şuan gayet sade bir telefon olan nokia 6600i slide kullanıyorum, aldığımda önceliğim görüntüsü çelik kasası ve 5 Mp lik kamerasına aldanarak almıştım tabi Mp ine bakmamam gerektiğini telefonu alınca öğrendim çünkü QWGA, aynı zamanda satışı olan 5800 vardı tercih etmedim ki hata yapmışım iki telefon arasında yaptığım en büyük hatam S40 yazılım ile S60 yazılım arasındaki büyük fark. Bir daha böyle bir hataya düşmemek için de araştıryorum 5mp yazmış 8 yazmış bişey fark etmiyor o ufacık görünen mercek farkı ne kadar büyük bir anlam taşıyor o zaman anlıyoruz. Tabiki bu görecelidir ben uygulama ağırlı telefon kullanmam gerektiğini bu hatamla anladım ama sadece alo ve telefonu klasik şekilde kullananan, küçük olmasını isteyen, görüntüye bakan, telefonun sağlam olmasını isteyen biri içinde 6600i slide biçilmiş kaftan :)
    Her aradığınız şeyi bir telefonda bulma şansınız imkansız gibi bazı şeylerden feragat etmek lazım eğlence, iş, görüntü, sağlamlık, ekran parlaklığı ve çözünürlüğü tam olarak istediğimizi bulamıyoruz. Galakx de flash yok ipone4 de var, ipone4 de anten hatası var galaks süper, n8 600 mhz işlemcili hızında wawe 1 ghz, wawe bada n8 symbian, Htc andorid işletim sistemine sahip görüntü sıfır plastik kasa, blacberyy kasa süper ekran led değil radyo yok vs vs o böyle şu şöyle diyerek kafalarımız allak bullak ediyoruz.
    Telefonu almadan neler kullanıcam hangi uygulamalara ihtiyacım var maliyeti nedir uygulamalara ücretsiz ulaşma şansım varmı, app ve storeleri geniş mi, alacağım telefon bunları kaldırırmı kaldırmaz mı onları araştırıyorum. Ancak android bir başka olucak ve cep de ve genel anlamda androidin ve googleın bu piyasada ağırlığının baya olacağı hissiyatı içindeyim..
    Telefon alacak arkadaşların, gönüllerine göre telefon almaları dileklerimle...

• Htc desire plastik kasami ? Bence yanlış biliyorsunuz ...ben kullanıyorum hem metal hemde plastik birleşimiyle gayet sağlam yapısı var .bence dış görünüşe aldanmayın. Wave'deki office uygulamasıyla ilgili problem androidde yok , ücretsiz uygulamasıyla office uygulamasini rahat kullanabiliyorsunuz .

Hepimiz tüketici olsak bile kullandığımız ürünler ve cihazlara hayran kalıyoruz ve ister istemez markayı olabiliyoruz ...tüketim çılgınlığı sisteminin bize verdiği egoist bir tutku . Bende her marka ve her sistemi kullandım yalnız şimdi kullandığım Htc markasını 4 senedir guvenle ve rahatlıkla kullanıyorum . Ayni sizin gibi pismanliklarim oldu sizin söylediğiniz markayla ...pisman oluncada iş ışten geçmiş oluyor üstüne bir bardak soğuk şu içiyoruz .

Htcnin yeni modellerini tavsiye ederim .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cudam

quote:

sen megapiksele aldanmissin bence c7 8mp olabilir ama kamerasi benim 3.2mp lik k790 telefonumdan guzel cekemez özelliklede yakin cekim fotolarinda karsilastiralim istersen
    c7 deki 8mp kamera fason bi kamera otofokus ve makro yok isterse 20mp olsun otofokus ve makro yoksa o cihazin kamerasi cöptûr

K790 ölümsüz bi model, reklamları bile vardi ne güzel ronaldinho oynuyodu, yıllardır sony ericsson'un reklamlarını görmüyoz

• quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

quote:

K790 ölümsüz bi model, reklamları bile vardi ne güzel ronaldinho oynuyodu, yıllardır sony ericsson'un reklamlarını görmüyoz

izmirdeki tüm otobüs duraklarında k790 nın reklam afişleri dönüyordu ve şöyle yazıyordu FOTOĞRAF İÇİN NE ŞART SONY ERİCSSON CYBER SHOT

• quote:

Orijinalden alıntı: K_Spartakus

Htc desire plastik kasami ? Bence yanlış biliyorsunuz ...ben kullanıyorum hem metal hemde plastik birleşimiyle gayet sağlam yapısı var .bence dış görünüşe aldanmayın. Wave'deki office uygulamasıyla ilgili problem androidde yok , ücretsiz uygulamasıyla office uygulamasini rahat kullanabiliyorsunuz .

Hepimiz tüketici olsak bile kullandığımız ürünler ve cihazlara hayran kalıyoruz ve ister istemez markayı olabiliyoruz ...tüketim çılgınlığı sisteminin bize verdiği egoist bir tutku . Bende her marka ve her sistemi kullandım yalnız şimdi kullandığım Htc markasını 4 senedir guvenle ve rahatlıkla kullanıyorum . Ayni sizin gibi pismanliklarim oldu sizin söylediğiniz markayla ...pisman oluncada iş ışten geçmiş oluyor üstüne bir bardak soğuk şu içiyoruz .

Htcnin yeni modellerini tavsiye ederim .

HTC tamamen plastik kasa tabiki değil orda vurgulamak istediğim farklı yanlış yönlendirme sakın olmasın ama bakarsanız HTC nin en büyük eleştiri aldığı bölümlerden birisi bu gibi görünüyor. Orda farz-ı mühal örnek vermek istedim yani en beğendiğin kasa mesala cep telefonlarında nedir diyelim İpohen4 ün kasası hoşuna gidiyor ama HTC özellikleri de al beni diyor görüntü konusunda objektif bakarsak seninde hemfikir olman lazım :) HTC görüntüye pek önem vermiyor gibi geliyor bana ama HTC alıp da memnun değilim diyen birini daha internette çok az gördüm ki okuduklarımda kamera ve görüntü ve ekran çözünürlüğü ki bu eleştirelere tam katıldığımı da söyleyemem, bu eleştririyi yapanlarda isteklerinin önceliğini belirleyemeden benim düştüğüm hataya düşenler :) o yüzden tercih ne olucak ya görüntü yada özellik bu örneğimi tüm telefon özellikleri ile yayarsan bir telefon almak da insanlar baya zorlanıyor.
    Samsung Wawe konusudan mesala görüntü iyi ama hiç bir uygulama yok Samsung App de araştırırken PicselSamart ın olduğu bölüme girdim yorumlarda bir küfür etmedikleri kalmış ki Samsungun buna nasıl göz yumduğunu anlamadım Tüketici memnuniyeti kocaman bir ''0'' ki diğer uygulamalarada göz atabilirsiniz 60 TL , 70 TL verip uygulamaların elinde patladığını yazan bir çok yorumcu gördüm. Eliniz uygulama indir derken titreyen bir cihaz, ancak bunlara rağmen kamera - görüntü - hız iyi. İlerde nolur bilemem Bada Androidle veya diğer işlemcilerle baş eder derseniz wawe de alınabilir :)
    Laf olsun diye yazmadığımı bilmeniz açısından ve bire bir okumanız için aşağıda linkleri ekliyorum. Bu tarzda tüm modelleri araştırmaya çalışıyorum Samsunga gıcıklığım yok :) Dediğim gibi marka değil aynı markanın modelleri arasında bile dağlar kadar fark olabiliyor.
    http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000089111&listYN=Y&isCommentCall=Y&pageNo=1&perPage=10#comment
    http://www.samsungapps.com/topApps/topAppsDetail.as?productId=G00000088516&listYN=Y

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

quote:

izmirdeki tüm otobüs duraklarında k790 nın reklam afişleri dönüyordu ve şöyle yazıyordu FOTOĞRAF İÇİN NE ŞART SONY ERİCSSON CYBER SHOT

Ahh ahh hocam nerde o eski günler , w810i'yi gördüğümde ne beğenmiştim , hatta w880i'yi gazetede görmüştüm 1000 tl civarıydı benim böyle telefonum olurmu demiştim, yıllar sonra teknosa'da cikti karşıma 199 liraya:)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.