Şimdi Ara

Glaxy S4 mü Xperia z mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon alcam ne alacağımı kararlaştıramadım yardımcı olurmusnuz teşekkürler s4 mü xz ?

• İ5>htc one>xperia z>s4

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4.
  • Tabi ki Z
  • Tabi ki S4.
    Şu Z'yi niye önerirler anlamıyorum. Özellikle güzel tasarım ve su geçirmezlik istiyorsan alacaksın Z'yi yoksa bariz bir üstünlüğü yok ki. Adamlar daha 4.2.2 bile çıkartamadı amiral gemisine.
  • bende ikisi arasinda kaldim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben en çok z ye yatkınım ama hala kararsızım ne alsam diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: clones23

arkadaşlar ben en çok z ye yatkınım ama hala kararsızım ne alsam diye

kardeşim bak:
    tasarım diyorsan,saglamlık diyorsan xp z,
    ama kamera diyorsan s4. ciddiyim çok net kamerası. zaten toz,su geçirmemezlik özelligi ne isine yaricak? şantiyede mi çalisacaksin?

• S4 derim başka bişey demem

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: astarabistan

quote:

kardeşim bak:
    ama kamera diyorsan s4. ciddiyim çok net kamerası. zaten toz,su geçirmemezlik özelligi ne isine yaricak? şantiyede mi çalisacaksin?

hocam kamerada s4 mü? sony nin en üstün olduğu yerde s4 e demişsin...

• xz kamerası 13.1 s4 kamerası 13 farkı bu KAMERA OLARAK
  • quote:

Orijinalden alıntı: muros

quote:

quote:

kardeşim bak:

sony nin en üstün olduğu yer derken ? rezil etti kullanıcıları o telefon kamerasıyla,güncelleme ile çözmeye çalışıyorlar ışıklı ortamdaki hataları, 13.1 yazması bişey ifade etmiyor

istersen araştırabilirsin kullanıcıların bu durumdan yakındıklarını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgr1907 -- 15 Haziran 2013; 13:09:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1Kaaxerz

İ5>htc one>xperia z>s4

S4 > HTC One > Xperia Z > S3 > İ5.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

quote:

Orijinalden alıntı: 1Kaaxerz

İ5>htc one>xperia z>s4

S4 > HTC One > Xperia Z > S3 > İ5.

+999......9

• S4

• quote:

Orijinalden alıntı: tgr1907

quote:

quote:

quote:

kardeşim bak:

sony nin en üstün olduğu yer derken ? rezil etti kullanıcıları o telefon kamerasıyla,güncelleme ile çözmeye çalışıyorlar ışıklı ortamdaki hataları, 13.1 yazması bişey ifade etmiyor

sonuçta sony kendini kamera üreterek kanıtlamiş bi marka bilirsiniz eski kasetli kameraları o zamanlar samsung un adı yoktu bu kadar kamera bakımından geçmişi olan bi markanın kamerasıda kötü olamaz heralde. 2 arkadasta xperia z var kamera larından hiç yakındıklarını görmedim ben de kendim inceledim karanlıkta da olsun özelliklede gündüz manzara çekimlerinde muazzam kendimde xperia neo v kullanıyorum 5 mp kamerası 8 mp lik kameralara taş çıkartır ayrıca 3d çekim özelliği ve hdmi girişi de +sı teli alalı 1 yılı geçti en ufak sıkıntısını görmedim sony yi bi kullan sen ondan sonra başka telefonlara bakmazsin bile öyle sağı solu plastik ve de dizayn denen bişey olmayan telefona da 1500 2000 tl de verilmez şahsi düşüncelerim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tgr1907

quote:

quote:

quote:

kardeşim bak:

sonuçta sony kendini kamera üreterek kanıtlamiş bi marka bilirsiniz eski kasetli kameraları o zamanlar samsung un adı yoktu bu kadar kamera bakımından geçmişi olan bi markanın kamerasıda kötü olamaz heralde. 2 arkadasta xperia z var kamera larından hiç yakındıklarını görmedim ben de kendim inceledim karanlıkta da olsun özelliklede gündüz manzara çekimlerinde muazzam kendimde xperia neo v kullanıyorum 5 mp kamerası 8 mp lik kameralara taş çıkartır ayrıca 3d çekim özelliği ve hdmi girişi de +sı teli alalı 1 yılı geçti en ufak sıkıntısını görmedim sony yi bi kullan sen ondan sonra başka telefonlara bakmazsin bile öyle sağı solu plastik ve de dizayn denen bişey olmayan telefona da 1500 2000 tl de verilmez şahsi düşüncelerim

xperia z kullandım hocam fakat kamerası (denildiği kadar) iyi değil belki yazılım güncelleştirmesi ile düzelebilir sony kendi açıklama yaptı kameredaki sorunları güncelleştirme ile çözeceğiz diye yani adamlarda kabul ediyor sıkıntılı olduğunu

• S4 diyorum bende
    Sony'e güven olmaz, amiral gemi falan ama yarın öbür gün yarı yolda bırakır
  • samsung u şu yüzden sevmiyorum ha bire kasa değiştiriyor 6 ayda bir s5 de 2014 ocak şubat ta gelir ondan sonra s4 ün ne anlamı kalacak hadi diyelim kasa değiştiriyorsun da bi önceki modele göre ne artıları var birkaç özellik daha ekleyip s5 çıkacak.

• quote:

samsung u şu yüzden sevmiyorum ha bire kasa değiştiriyor 6 ayda bir s5 de 2014 ocak şubat ta gelir ondan sonra s4 ün ne anlamı kalacak hadi diyelim kasa değiştiriyorsun da bi önceki modele göre ne artıları var birkaç özellik daha ekleyip s5 çıkacak.

doğru, bu nedenle z
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.