Şimdi Ara

Glaxy S4 mü Xperia z mi (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN XPERİA SP İSTEMİYORUM DEDĞİM GİBİ Z YADA HTC ONE İSTİYORUM KARARSIZIM LÜTFEN NEDENİNİ AÇIKLAYIN

Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: clones23

ARKADAŞLAR BEN XPERİA SP İSTEMİYORUM DEDĞİM GİBİ Z YADA HTC ONE İSTİYORUM KARARSIZIM LÜTFEN NEDENİNİ AÇIKLAYIN

Güncel

hocam bende z var açıkcası baya memnunum yani ama neden diye sorsan bilmiyorum çünkü ben pek anlamam yok ekranı böyleymiş işlemcisi şöyle cart curt vs beni ilgilendirmez, süper telefon zaten su geçirmiyor ki bu bence baya cazip bi özellik. şimdi diceksin neden htc one almıyorum bilmiyorum ama gir bi bak htc one konusuna gerçekten telefonda sorun çıkmayan yok gibi orda gördüğüm kadarıyla.

z den memnunum tabi ama one da alsan bişey kaybetmezsin sonuçta bunlar piyasanın en iyi telefonları ufak tefek farkları kafaya takmayın derim telefonum sefasını sürmeye bakın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER LÜTFEN DEVAM EDELİM

ZATEN YENİ ÇIKAN TELEFONLARIN AYRI AYRI KENDİNE HAS ÖZELLİKLERİ MESALA Z NİN SU GEÇİRMEMESİ HTCİNİN YÜKSEK HOPARLÖRÜ GİBİ

BU YÜZDEN İYİYCE DÜŞÜNİCEM ARKADAŞLAR SAYGILAR

GÜNCELDİR
  • Güncel
  • bende kararsız kaldım s4 one z ne alsak acep
  • Günceldir
  • ARKADAŞLAR GÜNCELDİR
  • Hocam yorum bekliyorum

Günceldir
  • S4 hocam, Sony falan hikaye oldu. Amiral genisi senede bir çıkartılır ki değeri düşmesin, güncelliğini yitirmesin. S4 fiyatı 1500'lere kadar indi ancak bi sene daha en güzel telefon olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • htc one işlemci, ses kalitesi, ekran kalitesi, geniş açı kamera lensi ve az ışıklı ortamda çektiği fotoğraflarla öne çıkıyor.
    Xperia Z ise dizaynı, su geçirmez özelliği ve kamerası 13 mp olduğu için one'a göre resimlerdeki detay kalitesi ile öne çıkıyor bence.
    iki telefonun da önde olduğu yönler var ama sanki one biraz daha önde gibi. tabi arada yaklaşık 200 tl de fiyat farkı var onu da değerlendirmek lazım. ben de bu cihazlar arasında kaldım, çok oyun oynamayacağımdan xz'ye yakınım ama daha tam karar veremedim. seçim sizin
  • Hocam şimdi xz honami çıkcak ve s4 activ bu telefonları bekliyorum şimdi
  • Yorumlarınızı eksik etmeyin

• Güncel

YARDIMMMMMMMMM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

quote:

Orijinalden alıntı: clones23

s4 değil !!! Htc one & Xperia Z

ikisindende alacağın performans birbirine yakın olacaktır kim ne derse desin . Sen tasarıma falan bak arayüze bak hangisi hoşuna gidiyorsa onu al.

+1 Aynen katılıyorum ikiside çok iyi performans ben aynen öyle yaptım ve s4 seçtim çünkü tasarım oalrak bence benim için daha iyidi ve içime siniyordu sadece yorumlara bakarak içime sinmeyen bir telefonu almam. Z yi o altta boşluk bırakılan yer için almadım oraya geri menü tuşlarını koymamışlarda ekranın içine koymuşlar. Tasarımına bak eline aldıgında içine siniyorsa o telefon senindir

• quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

quote:

Orijinalden alıntı: 1Kaaxerz

İ5>htc one>xperia z>s4

S4 > HTC One > Xperia Z > S3 > İ5.

Htc One>s4>xperia Z>nexus 4>ip5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.