Şimdi Ara

Glaxy S4 mü Xperia z mi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine kararsızım s4 ü bende sevmiyorum şu nedenle yakın s5 çıkar 2 ay sınra s6 çıkar sevmiyorum ama sanırım andoidi 4.2.2 xz nin de 4.1.1 galiba xperia z alasım var s4 de lütfen biraz daha yardım
  • Bir suru yorum okudum kafam Hala cok karisik bir yerde s4 u manyak ovuyorlar bir yerde yerden Yere vuruyorlar ne yapacagim bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S IV
  • bu soruyu duymamış olayım dostum yaa tabi ki xperia z
  • Z zzzz
  • Hiç düşünmeyin S4 alın, S4 ancak HTC One'la karşılaştırılır. Samsung senede yalnız 1 kere amiral gemisi çıkarır, daha iyileri mutlaka gelecek, S4 alın pişman olmazsınız. Eğer One'ı düşünürseniz onu bu karşılaştırma içine dahil edin, telefonun beklentilerinize uygunluğu yönünde de karar verirsiniz. Zaten önemli olan sizin beklentilerinizdir her konuda en iyi olan cihaz yoktur ama yine de Z almayın. Ben Z'nin S4 ve One'ı geçebildiği nokta görmüyorum. Bir ara ben de Z düşündüm ama 10-15 dk kullanmamla direk düşündüklerim arasından attım. HTC One ve S4 Z'yi her alanda geride bırakır. Gerisi sizin beklentilerinize kalmış. Performans konusunda One ve S4 yakınlar. Ekranları konusunda AmoLED ve LCD'den hangisi gözünüze hitap ediyor hangisinin daha iyi renk verdiğini düşünüyorsanız onu tercih edin ama Z'nin TFT'si hiç hoş değil. One'ın kasası S4'ten daha güzel bu da sizin zevk ve tercihinize kalmış. Batarya ömrü konusunda S4 diğerlerine fark atıyor:http://www.youtube.com/watch?v=tQE6v3iBock. HTC One'ın ses kalitesi de zaten bilindiği üzere fark atıyor zaten bunu kimse tartışmaz, HTC deyince zaten ses kalitesi öndedir, seneye çıkacak cihazlar için de şimdiden yorum yapabiliriz; HTC'nin ses kalitesi daha iyi olur. Ama S4 de sizi tatmin edebilir sonuçta onun da sesi kötü değil. Daha önce de söylediğim gibi beklentileriniz önemli. Beklentilerinizi göz ününde tutarak kıyaslayın, bunun sonucunda aklınızda kalanları sorun ve son noktayı koyun, işi fazla uzatırsanız hiç birini beğenemezsiniz. S4-One hangisini alırsanız pişman olmazsınız. Cihazlar için bahsedilen sorunlar var ama genellikle paralel ithalat cihazlarda oluyor. Yeni partilerde sorunlar düzeltilir zaten. Alabiliyorsanız markanın kendi Türkiye garantisi olan cihazları alın.

• arkadaşlar şimdi htc one da kafa yoruyorum s4 pek alasım yok htc one la xz arasındayım ama s4 de alabilrim çok kararsızım offf

• Su fantezin varsa xperi z yoksa s4
  • arkadaşlar s4 almayı düşünmüyorum artık Şimdi HTC ONE la XPERİA Z ARASINDA KALDIM YARDIM EDİN İKİSİNİNDE KENDİNE HAS ÖZELLİĞİ VAR YARDIM EDİNNNNNNNNN

• boşverin z ve s4'ü

xperia sp alın, kafanız rahat etsin, artan paraya da kendinize bir kol saati alabilirsiniz :)

xperia sp çok güzel makine, şarzı da çok iyi gidiyor, karizması da yerinde, exmor rs sensörlü kamerası da mevcut

bu benim fikrim, size de tavsiye ederim.
  • Aynı şeyi bende düşünmüştüm yakın zamanda.Boşver z yi hocam s4 al keyfine bak
  • Hocam teknik özellik bakımından s4 eyvallah da yanlışlıkla üstüne masada su dökerlerse ne olacak ben 1,5 aydır Z kullanıyorum yemekten sonra onuda yıkıyorum ayrıca xperia z su geçirmiyo ama sarjdır kulaklıktır kapağı açık unutursan byeeeee olur cihaz

• xperia z al
  • quote:

Orijinalden alıntı: astarabistan

quote:

Orijinalden alıntı: clones23

arkadaşlar ben en çok z ye yatkınım ama hala kararsızım ne alsam diye

kardeşim bak:
    tasarım diyorsan,saglamlık diyorsan xp z,
    ama kamera diyorsan s4. ciddiyim çok net kamerası. zaten toz,su geçirmemezlik özelligi ne isine yaricak? şantiyede mi çalisacaksin?

E ben niye Z aldım o zaman şantiyede çalışmadığım halde ?
    Su geçirmez toz geçirmez telefonu alınca direk suya kumun içine mi fırlatmamız gerekiyor ?
    Ben hem Sony kalitesi, hem de önlem amaçlı bu özellikleri barındıran telefonu aldım bu kadar basit.
    Bu amaçla bakarsan telefon konuşmak amacı ile kullanılır o zaman alalım hepimiz birer 3310 yolumuza bakalım.
    Emin ol gayette işime yarıyor bu özellikler. Kafam rahat bir kere. Telefonum suya mı düştü, umurumda değil.
    Ellerim kirli mi ? Tozlu mu ? Kuma mı düşürdüm ? Umurumda değil yıkadım mı olay bitti. :)
    Geçen arkadaşın biri sahilde kutlama yaparken biri eline vuruyor Z denize düşüyor, daha sonra yarım saatlik zaman dilimi verilen z 3 metre derinlikte deniz suyunda 1 saatten fazla kalıyor ve telefon su altında kaldığı sürece çekim yapıyor sonra hafıza kartı yetmiyor video kamera kaydı durduruyor.
    Ala sana önlem. O telefon s 4 olsaydı şu an çöpe gitmişti. Su geçirmezlik ne işine yarayacak mı demiştin ? Anlamadım da. İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: azengin

Hiç düşünmeyin S4 alın, S4 ancak HTC One'la karşılaştırılır. Samsung senede yalnız 1 kere amiral gemisi çıkarır, daha iyileri mutlaka gelecek, S4 alın pişman olmazsınız. Eğer One'ı düşünürseniz onu bu karşılaştırma içine dahil edin, telefonun beklentilerinize uygunluğu yönünde de karar verirsiniz. Zaten önemli olan sizin beklentilerinizdir her konuda en iyi olan cihaz yoktur ama yine de Z almayın. Ben Z'nin S4 ve One'ı geçebildiği nokta görmüyorum. Bir ara ben de Z düşündüm ama 10-15 dk kullanmamla direk düşündüklerim arasından attım. HTC One ve S4 Z'yi her alanda geride bırakır. Gerisi sizin beklentilerinize kalmış. Performans konusunda One ve S4 yakınlar. Ekranları konusunda AmoLED ve LCD'den hangisi gözünüze hitap ediyor hangisinin daha iyi renk verdiğini düşünüyorsanız onu tercih edin ama Z'nin TFT'si hiç hoş değil. One'ın kasası S4'ten daha güzel bu da sizin zevk ve tercihinize kalmış. Batarya ömrü konusunda S4 diğerlerine fark atıyor:http://www.youtube.com/watch?v=tQE6v3iBock. HTC One'ın ses kalitesi de zaten bilindiği üzere fark atıyor zaten bunu kimse tartışmaz, HTC deyince zaten ses kalitesi öndedir, seneye çıkacak cihazlar için de şimdiden yorum yapabiliriz; HTC'nin ses kalitesi daha iyi olur. Ama S4 de sizi tatmin edebilir sonuçta onun da sesi kötü değil. Daha önce de söylediğim gibi beklentileriniz önemli. Beklentilerinizi göz ününde tutarak kıyaslayın, bunun sonucunda aklınızda kalanları sorun ve son noktayı koyun, işi fazla uzatırsanız hiç birini beğenemezsiniz. S4-One hangisini alırsanız pişman olmazsınız. Cihazlar için bahsedilen sorunlar var ama genellikle paralel ithalat cihazlarda oluyor. Yeni partilerde sorunlar düzeltilir zaten. Alabiliyorsanız markanın kendi Türkiye garantisi olan cihazları alın.

Bu kadar övdüğün S 4'ü geçen inceledim Samsung Palladium şubesinde menüleri takılarak geçti. Sonra dedim herhalde çok kurcalandı, arka plana baktım bir tane bile uygulama açık değil.

Emin ol bir Z değil. Cebimden Z'yi çıkardığımda, çalışan kızın surat ifadesini görmeni isterdim.

• arkadaşlar ben zaten s4 almayı düşünmüyorum HTC ONE la XPERİA Z arasında kaldım
  • Abartmayalim hocam, S4 menu geçişlerinde takilan bir telefon degil. O ürün de niye öyle olmus bilemiyorum.
    Uzun süre sony kullanmis ve 1 haftadirda samsung kullanan biri olarak söylüyorum ki samsung bu isi çözmüş. Sony telefon isinde maalesef ki basarili değil

• Hocam lütfen yorumlarınızı biraz daha detaylı anlatırsınız sevinirim Sayıdlar

ARKADAŞLAR TEKARAR SÖYLÜYORUM BEN S4 DEN VAZGEÇTİM

HTC ONE MI ? XPERİA Z ? NEDENİYLE BİRLİKTE

• quote:

Orijinalden alıntı: imagerial

Abartmayalim hocam, S4 menu geçişlerinde takilan bir telefon degil. O ürün de niye öyle olmus bilemiyorum.
    Uzun süre sony kullanmis ve 1 haftadirda samsung kullanan biri olarak söylüyorum ki samsung bu isi çözmüş. Sony telefon isinde maalesef ki basarili değil

Hocam yalan söylemiyorum dediğin gibi o cihazla da alakalı olabilir belki. Zaten devamlı takılmadı, ilk açtım takıldı şaşırdım.
    Daha sonra biraz inceledim tekrar menüye girdim hiç takılmadı yani yalan yok. Sonra devam ettim incelemeye ana ekrana döndüm, tekrar menü bu sefer yine takıldı.
    Sonra ana menüdeki sayfalar arasında geçiş yaptım takıldı, sonra hiç takılmadı falan böyle saçmaladı telefon resmen.
    Kalite olmadıktan sonra hocam, ne yaparlarsa yapsınlar Sony'den vazgeçmem ben. Varsın yazılım desteğini geç versin, ama sağlam kaliteli telefon yapsın.
    Z'de ben hepsini yaşıyorum şu anda.

• Arkadslar ben yeni xz aldım uzun sure s4 - xz arasında kalmıstım ama suan cok mutluyum telefondan

s4 kullanmadıgım icin cok bilmiyorum ama sunu merak ediyorum s4 de throw özelliği var mı yani dlna desteği? Acikcası xz de bu özellik super

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.