Şimdi Ara

Glaxy S4 mü Xperia z mi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi biri HTC ONE DİYO BİRİDE XPERİA Z DİYO KARARSIZ KALIYORUM O YÜZDEN NEDEN HTC NEDEN Z AÇIKLAYIN ARKADAŞLAR SAYGILAR
  • ben olsam htc one derim ama sen sony ve samsung sormussun elinde sonunda s4 de basitleşcek s3 note 2 v.b gibi eğer durumun yetiyorsa xperia z al hani ortamda her 3 kişiden birinde aynı telefon olmaz ama s4 daha yeni teknoloji orası ayrı konu :)

xperia z nin bir havası var eline alınca apacık hissettiriyor kendini :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: clones23

Abi biri HTC ONE DİYO BİRİDE XPERİA Z DİYO KARARSIZ KALIYORUM O YÜZDEN NEDEN HTC NEDEN Z AÇIKLAYIN ARKADAŞLAR SAYGILAR

Htc one daha iyi teknoloji açısından malzemesi iyi uzun uzun acıklama yapardım ama suan yazmak istemiyorum ama htc nin cok orjinal yazılımları var

en basit örnek htc de tüm televizyonlarda kumanda gibi kullanabilirken ( lg ,samsung , vestel , sony v.b farketmez ) samsung da sadece samsung televizyonlarda kumanda gibi kullanabilirsin bu yetermi daha orjinal yazılımlar var

beats audio var tüm uzmanların söylediği bir şey var ses muzik konusunda hiç bir telefon htc one la yarısamaz diyorlar o cok güvendikleri s4 de dahil adamlar muzik konusunda htc one s4 ,sony v.b markalarla aynı kulvarda değil diyorlar , daha üst seviyede

bak örnek

beats audio

boomsound

blinkfeed

kumanda olarak kullanma

içinde htc özel kamera efekleri

en yüksek ppi ( tam emin değilim ama inç basına düşen piksel sayısı ) bu en yuksek htc de suan 468-469 ppi yaklasık 470 ppi yanı cok daha net yazılar kareler

bu ppi s4 de 441 veya 440 ppi ki arada 20 ppi farketmez demeyin note 2 ile s3 karsılastırınca biri 267-270 ppi diğeri s3 yani 300 ppi arada yaklasık 20-30 ppi var ama s3 bana daha keskin geliyor htc nin üstüne üstlük ultra piksel ekran ve ultra pixsel kamerası ve bu sadece htc de var suan yani

5 mp kameran var telefonda bu sana 5 mp lik bir görüntü verir

Ultra Pixsel kamera 5mp ise sana daha net görüntüden dolayı 7-8 mp lik görüntü gibi gelir benim telefonun kamerası 8 mp teknosada htc one denemek için kamerasına 4 mp veya 5 mp di ama fotorafları karsılastırınca 8mp den farkı yok gibiydi ha bazı renk konusunda soluk olabilir o kadar detaya takılma ;)

• YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

LÜTFEN DEVAM EDELİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: clones23

YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER

LÜTFEN DEVAM EDELİM

Xperia z tabi ki oneda o kamera varken olmaz xperia z hem stabil hem karizma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 elemeseydin S4 derdim ama o yüzden HTC one
  • Arkadaşlar detaylı anlatın htc one veya z iyi demeyin al bunu demeyin nedeniyle birlikle açıklarsanız sevinirim Saygılar
  • Güncel
  • Arkadaşlar Yorumlarınızı Bekliyorum

GÜNCELDİR
  • Sony konusunda tecrubeli arkadaşlara danışmak istiyorum. Galaxy 1 kullanıcısyım takip ettiğim kadarı ile Galaxy bir düzene oturdu her yıl 1 kere yenileniyor ve 3 yaşındaki Galaxy S2 bile son güncellemeyi alabildi. Benim için bu iki kriter çok önemli.

Sony de durum nedir Xperia Z nin yeni modeli ne kadar süre sonra çıkar ve ne kadar süre güncelleme yayınlar Sony?
  • Bence genel olarak diyorum
    Sağlamlık ve dayanıklılık xperia z
    Müzik Htc One
    Film Xperia Z ve S4
    Kamera Xperia Z
    Oyun iPhone 5
    Navigasyon Lumia 928
    Stabilite iPhone 5

Hangisini daha çok kullanırım diyorsan o tarz bir telefon seç 5 tane baba telefon var piyasada zaten hepsinince kendince avantajlı olduğu yerler var kimse kimseye bariz ezilmiyorda keyfin bilir yani

• quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

Bence genel olarak diyorum
    Müzik Htc One
    Film Xperia Z ve S4
    Kamera Xperia Z
    Oyun iPhone 5
    Navigasyon Lumia 928
    Stabilite iPhone 5

Hangisini daha çok kullanırım diyorsan o tarz bir telefon seç 5 tane baba telefon var piyasada zaten hepsinince kendince avantajlı olduğu yerler var kimse kimseye bariz ezilmiyorda keyfin bilir yani

Xperia z de film izleniyorda one da izlenmiyor mu? Z nin ekrani daha iyi demezsin heralde.

• s4 derim
  • S4 almak istemiyorum one yada z dün saturn de inceledim 2 sini htc one la z inn arayüzü güzel ses olarakda htc one güzel kamera benim için pek önemli değil Arkadaşlar zaten telefonu temmuzda almayı düşünüyorum !!!!

Günceldir !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Müzik Htc One
    Film Xperia Z ve S4
    Kamera Xperia Z
    Oyun iPhone 5
    Navigasyon Lumia 928
    Stabilite iPhone 5

Xperia z de film izleniyorda one da izlenmiyor mu? Z nin ekrani daha iyi demezsin heralde.

İzlenir tabi 5800 bile izlenir bana göre en iyisi hem ekran boyutu hemde teknoloji olarak bravia engine var televizyonlarda kullandığı ekran tft olmasına rağmen film video çok iyi performans veriyor. Kimsenin zaten arasında fark yok yani oyuna iphone dedim mesela htc oynatmıyor mu sanki ? Ama bence üstün oldukları noktalar o yani biraz daha baskın oldukları.

• Güncel
  • xperia sp tüm işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

Müzik Htc One
    Film Xperia Z ve S4
    Kamera Xperia Z
    Oyun iPhone 5
    Navigasyon Lumia 928
    Stabilite iPhone 5

Herkes xXperia z nin ekranına soluk diyor htc one ında ekranı soluk bana göre BE2 açıkken resim ve videolarda xperia z hepsinden daha kaliteli görüntü veriyor

• arkadaşlar Xperia Z de Galaxy'lerde olduğu gibi ekranı bir kaç parçaya bölüp kullanabiliyor muyuz?
  • ben galaxy s4 derim. Servisi anlayanı çok + adamlar S2'yi bile hala güncelliyor. Malının arkasında duruyor. Sony'ciler 1 sene sonra küfretmeye başlarlar yeni sürüm niye yok diye. Aha da buraya yazıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.