Şimdi Ara

Glaxy S4 mü Xperia z mi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
0
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: astarabistan

quote:

Orijinalden alıntı: clones23

arkadaşlar ben en çok z ye yatkınım ama hala kararsızım ne alsam diye

kardeşim bak:
    tasarım diyorsan,saglamlık diyorsan xp z,
    ama kamera diyorsan s4. ciddiyim çok net kamerası. zaten toz,su geçirmemezlik özelligi ne isine yaricak? şantiyede mi çalisacaksin?

Kamera s4 mu S4 de dahil cogu ust seviye telefonlarin lenslerini sony yapar.Dogal olarak kendisine digerlerinden daha cok ozen gosteriyor.Kamera ve media harici z nin hic bir artisi yok.S4 bu kiyaslamada galip ama senin karsilastirma yanlis olmus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben zaten s4 almıcam htc one yada xperia z arasında kaldım bu kadar Saygılar
  • clones23 C kullanıcısına yanıt
    hangisini alırsan pişman olmazsın ama bence git bi incele ikisinide ben xperia z alacağım
  • Eğer seçeneklerim arasında One ve Z olsaydı 1 dakika bile kaybetmeden One alırdım, asla pişman olmazsın, S4'ü neden elediğini de merak ettim.
  • S4 ü neden almıcam çünkü yakında s5 çıkar 3-4 ay sonrada s6 çıkar hem bu yüzden ve herkesin elinde s4 dolaşı genellikle ben bu yüzden seçmiyorum s4 ü

YA HTC ONE YADA XPERİA Z
  • quote:

Orijinalden alıntı: INOVASYON

boşverin z ve s4'ü

xperia sp alın, kafanız rahat etsin, artan paraya da kendinize bir kol saati alabilirsiniz :)

xperia sp çok güzel makine, şarzı da çok iyi gidiyor, karizması da yerinde, exmor rs sensörlü kamerası da mevcut

bu benim fikrim, size de tavsiye ederim.

xperia sp diyorum başka bir şey demiyorum
  • Güncel
  • Tasarım ve Malzeme kalitesi önemliyse Xperia Z al. Hatta git bir incele ikisini , S4 aynı 500 TL lik telefonlar gibi basit plastik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s4 değil !!! Htc one & Xperia Z
  • quote:

s4 değil !!! Htc one & Xperia Z

ikisindende alacağın performans birbirine yakın olacaktır kim ne derse desin . Sen tasarıma falan bak arayüze bak hangisi hoşuna gidiyorsa onu al.

• quote:

S4 ü neden almıcam çünkü yakında s5 çıkar 3-4 ay sonrada s6 çıkar hem bu yüzden ve herkesin elinde s4 dolaşı genellikle ben bu yüzden seçmiyorum s4 ü

YA HTC ONE YADA XPERİA Z

S4 alırsanız bana göre gereksiz touchwiz uygulamaları nedeniyle ram kullanımı 1gb üstüne çıkabiliyor

• Kaldım Aralarında

Htc One & Xperia Z
     Glaxy S4 mü Xperia z mi
  • GÜNCEL
  • Arkadaşlar biraz daha seri olalım !!! Güncel dir Htc One ? Xperia Z
  • Z ULTRA

• Kararsızlık Çok Kötü Beee Lütfen Detaylı Anlatın
  • arkadasim al ıste birini, ikisi de pişman olmayacagin telefonlar. ne desinler daha, herşeyi tartışılmış sen hala diyosun ne alayım.
    ben z al derim, sony kalitesi başkadır her zaman icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

arkadasim al ıste birini, ikisi de pişman olmayacagin telefonlar. ne desinler daha, herşeyi tartışılmış sen hala diyosun ne alayım.
    ben z al derim, sony kalitesi başkadır her zaman icin.

+1461
  • s4
  • htc one
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.