Şimdi Ara

nokia c7 mi iphone 3gs mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müzik diyorsan zaten başta iphone neden dersen ipod player'ın da son ses müzik açıp dinleyebilmiş değilim kulağım çınlıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatt21

ekran çözünürlüğü kamerası hd video kaydı flash bellek ve hdd bağlanmsı daha iyi grafik işlemcisi internet tarayıcısının flash içeriklerinin çoğunu açması

beklentiden beklentiye fark var ama hocam bunuda katmak lazım

sahsen hayatta bir daha nokia yani sembiyanli bir telefon almam . ilk ciddi alcagim telefon yani bi 19 ay sonra direk iphone alcagim
  • uygulama sayısı beni en çok arada bırakıyor. cihatt21 de dediği gibi c7 uygulama sayısı dışında her yönden üstün. zaten ürünlerin çıkış tarihlerine bakınca c7 çok daha geç çıkmış o yüzden üstün olması normal. peki ovistore'da durum nedir uygulama sayısı, kullanılabilirlik vb. bakımdan?
  • Sırf yakın çekim ile ilgili değil ama otofokus olayı. Uzak çekimleri de etkiliyor otofokusun olup olmaması.
    Otofokus:
    Resmini çekmek istediğiniz nesneye otomatik olarak odaklanan, resmi otomatik olarak netleştiren sistemdir. Netlik ayarını yapar yani, uzak çekimlerde de....

quote:

Orijinalden alıntı: buraq901

50 cm'den daha yakın mesafeden çekmedikçe kamerası daha üstün c7'nin. yüksek çözünürlük de metin fotoğrafları çekerken ki sıkıntıları ortadan kaldırmaya yeterli zaten.
  • merak etme iphone kadar olmasada yeteri kadar uygulama ve oyun var.bu konuda sıkıntın olmaz
  • quote:

merak etme iphone kadar olmasada yeteri kadar uygulama ve oyun var.bu konuda sıkıntın olmaz

ama ıphone kadar kalıtelı degıl bunuda goz onunde bulundur hocam
  • gameloftun iphone için çıkardığı oyunlardan birçoğu symbian3 için uyarlandı 200mb lık oyunlar.sonuçta grafik çipi var cihazda.symbianı hafife almayın okarda uygulama ve oyun fakiri deyil
  • bende n86 var hocam ama bir türlü adam gibi seyler bulamıyorum nasıl olcak ?
  • sonuçta c7 için konuşuyoruz.yeni işletim sistemi var
  • sembıyan degılmı sonucta ?
  • quote:

arkadaşım sana tavsiyem daha c7 kullanmamış olanların tavsiyesine uyma.
    forumda c7 konusu var.
    oraya bak kullananlar memnunsa alırsın deyilse
    iphone alırsın.yanlız symbian3 sonderece hızlı ve uygulama hariç her yönden daha üstündür

c7 uygulama hariç hangi yönlerden 3Gsden üstünmüş merak ettim ?

Müzik tabikide 3Gs apple bu boru değil
    Ekran tabikide 3Gs dokunmatik kalitesi + multi touch
    Kamera tabikide 3Gs lensi çok kaliteli + AF
    İşletim sistemi tabikide 3Gs appstore yani
    3Gsin en büyük avantajıda seneye c7yi 400 tlye bile satamazken 3Gs hala 700-800 tlye rahat alıcı bulucak

• iphone'u abartıyorsun dostum.
  • naptın sen böyle iphone 4 le karıştırdın galiba.
  • Hayır 3Gs ile karşılaştırdım da Neden 3310 c7den daha iyi demişim gibi muamele yapıyosunuz anlamadım 3Gs c7den daha kullanışlı ve üstn bence sizce ?
  • bencede üstün
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

quote:

arkadaşım sana tavsiyem daha c7 kullanmamış olanların tavsiyesine uyma.
    forumda c7 konusu var.
    oraya bak kullananlar memnunsa alırsın deyilse
    iphone alırsın.yanlız symbian3 sonderece hızlı ve uygulama hariç her yönden daha üstündür

c7 uygulama hariç hangi yönlerden 3Gsden üstünmüş merak ettim ?

Müzik tabikide 3Gs apple bu boru değil
    Ekran tabikide 3Gs dokunmatik kalitesi + multi touch
    Kamera tabikide 3Gs lensi çok kaliteli + AF
    İşletim sistemi tabikide 3Gs appstore yani
    3Gsin en büyük avantajıda seneye c7yi 400 tlye bile satamazken 3Gs hala 700-800 tlye rahat alıcı bulucak

He yani C7 de kapasitif ekran ve pich to zoom yok, CBD amoled teknolojisi yok ki Iphone den ekranı daha kötü,3D HW Accelerator ü yok ki Iphone ile aynı kalitede oyun oynayamıyorsun,bir tek AF si eksik canım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 25 Ocak 2011; 12:23:52 >

• N8'in yazılım sorunu hallolursa C7'ye hiç bakmayın N8 alın derim. Yoksa i-phone çok daha iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazloo

He yani C7 de kapasitif ekran ve pich to zoom yok, CBD amoled teknolojisi yok ki Iphone den ekranı daha kötü,3D HW Accelerator ü yok ki Iphone ile aynı kalitede oyun oynayamıyorsun,bir tek AF si eksik canım.

Ona kalırsa N97dede her özellik mevcut + Q klavyesi var ama 400 tlye bile kimse almıyor. Önemli olan var olması değil kaliteli var olması.

Bunları oynada görelim

Prens of persia warrior within
     nokia c7 mi iphone 3gs mi?

Gangstar miami vindication

Asphalt 6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cedric... -- 25 Ocak 2011; 13:34:25 >

• iphone3gs nin oynattığı tüm oyunları oynatır.
    ekranı çokdaha iyidir multitoch aynı kalitededir.
    müzik çaları iphoneden aşağı değil ve radyosu var.
    kamerada AF olmasada 8 mp ve hd video kaydı ve hd filmleri oynatır
  • @.:: NEJ@T ::., sanırım bazı yerlerde iPhone 3Gs'i abartmışsın özellikle de ekran konusunda. Hala ekran hassasiyeti konusunda iPhone'un rakipsiz olduğunu söylüyorlar. Yahu hiç iPhone kullanmamış olsam bu dediğinize inanırım ama abartmanın bir anlamı yok.

Ekran konusunda C7 daha iyidir. Ekran konusu sadece hassasiyetten ibaret değildir. Kaldıki C7'nin ekranı gayet hassas. iPhone 3Gs'in 320x480 piksellik çağdışı kalan TFT ekranını 640x360 piksellik AMOLED ekranlı C7'den daha iyi demen iPhone fanatikliği değil de nedir?

iPhone 3Gs'in artıları
    +İşletm sistemi
    +ARM Cortex A8 işlemci
    +Appstore
    +AF kamera

C7'nin artıları
    +AMOLED
    +640x360 piksel çözünürlük(iPhone 3Gs'ten 1.5 kat fazla çözünürlük)
    +Kamera(AF için geçerli değil, gece çekimlerinde bünyesinde flaş bulunmayan iPhone 3Gs'ten daha iyi sonuçlar alacaktır)
    +HD video kaydı
    +Hafıza kartı
    +Wi-Fi 802.11n
    +Ön kamera(Ne kadar gerekli olduğu tartışılır ama görüntülü konuşanlar için temel artı niteliğindedir)
    +FM(Bence çok da gerekli bir artı değil umursamıyorum, radyo dinleyenler varsa bilemem)
    +USB OTG
    +FM verici
    +Gürültü azaltıcı çift mikrofon

Ayrıca ön izlemesini verdiğin oyunları C7 çok daha rahat oynatabilecek güce sahiptir. Çünkü içerisinde bulunan BCM2727 MPU, iPhone 3Gs'te bulunan SGX535 GPU'dan çok daha güçlüdür.

Şunu da belirtmek gerek, sistem stabilitesi, kolay kullanım, uygulama ve eğlence istiyorsan elbette iPhone 3Gs tercih edilir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.