Şimdi Ara

nokia c7 mi iphone 3gs mi? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne olursa olsun. Sırf işletim sistemi ve o dokunmatik kalitesi için İphone tercih ederim. İşin ucunda Apple kalitesi var.
    Elması yeter.
  • Evet bunlar bile yeter yani...

quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

Ne olursa olsun. Sırf işletim sistemi ve o dokunmatik kalitesi için İphone tercih ederim. İşin ucunda Apple kalitesi var.
    Elması yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Evet bunlar bile yeter yani...

quote:

Orijinalden alıntı: orhan6894

Ne olursa olsun. Sırf işletim sistemi ve o dokunmatik kalitesi için İphone tercih ederim. İşin ucunda Apple kalitesi var.
    Elması yeter.

kesinlikle hocam

• @.::NEJ@T::.
    Sugar_klavyeci gerekeni yazmış.Resimleri alıntılamayayım dedim. Neyse eğer o yukarıda gösterdiğin oyunları Iphone oynatıyorsa C7 de rahatlıkla oynatır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 25 Ocak 2011; 18:32:40 >
  • Bence de iphone... N8 ve iphone mi dense hadi düşün de c7 ile kıyaslanmaz bile benim fikrim bu.
  • Arz talep meselesi tabi ben iphone derim siz c7 dersiniz bunlar kişisel fikirler uzatmaya gerek yok son olarak ben iphone 3Gs tavsiye ediyorum.
  • Ben de C7 yi öneriyorum.
  • çok teşekkürler fikirleriniz için c7 almaya karar verdim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buraq901

çok teşekkürler fikirleriniz için c7 almaya karar verdim ben.

Güle güle kullanın şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazloo -- 25 Ocak 2011; 21:33:49 >
  • quote:

çok teşekkürler fikirleriniz için c7 almaya karar verdim ben.

güle güle kullanın hocam insallah pisman olmazsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim
    sembıyan degılmı sonucta ?

N86 ile C7'deki Symbian'ı aynı kefeye koymak yanlış. Hem yazılımsal hem de donanımsal olarak ciddi farklar var. N86'nın sistemi eskidiği için ve çağın gerisinde kaldığı için yeni yazılım çok fazla çıkmıyor. Yeni yazılımlar S^1 ve S^3 için çıkıyor. Kendim de eski Symbian'a ait cihaz kullanıyorum. Hala bu cihazı sattırıp başka cihaz aldıracak bir cihaz çıkmadı. Her işimi görüyor kerata.
  • arkadaşlar c7'yi aldım. kamerası ve internet ile ilgili bazı özellikleri hariç gerçekten güzel bir telefon. kamerası resimleri sanki sulu boyayla yapılmış gibi çekiyor,resimlere yaklaşırsanız farkedebilirsiniz. internet özelliklerine gelince ovistore'dan henüz bir şey indiremedim sürekli indirme hatası yada servis dışı olduğunu söylüyor. sosyal ağlar kısmı da çok yavaş ve kullanışsız. e-mailimi telefona tanıtamadım o yüzden ana ekranda maillerimi göremiyorum. (mail adresim windowslive.com ile bitiyor) son olarak da her seferinde kablosuz bağlantıya tekrar bağlanmaya çalışıyor. bunlar telefonu ilk elime aldığım zaman karşılaştığım sorunlar henüz nasıl çözeceğimi bulamadım ancak yardımcı olan çıkarsa da çok sevinirim.
  • quote:

arkadaşlar c7'yi aldım. kamerası ve internet ile ilgili bazı özellikleri hariç gerçekten güzel bir telefon. kamerası resimleri sanki sulu boyayla yapılmış gibi çekiyor,resimlere yaklaşırsanız farkedebilirsiniz. internet özelliklerine gelince ovistore'dan henüz bir şey indiremedim sürekli indirme hatası yada servis dışı olduğunu söylüyor. sosyal ağlar kısmı da çok yavaş ve kullanışsız. e-mailimi telefona tanıtamadım o yüzden ana ekranda maillerimi göremiyorum. (mail adresim windowslive.com ile bitiyor) son olarak da her seferinde kablosuz bağlantıya tekrar bağlanmaya çalışıyor. bunlar telefonu ilk elime aldığım zaman karşılaştığım sorunlar henüz nasıl çözeceğimi bulamadım ancak yardımcı olan çıkarsa da çok sevinirim.

Güle güle kullan. C7 başlığında ki arkadaşlardan yardım istersen daha iyi olur. Orada daha ayrıntılı bilgiler vardır.

• c7 düşünce bende alacağım 5800 kabak tadı verdi
    ayrıca n8 ile c7 yi yan yana bakın c7 nin ekranı her türlü üstün
  • bir kaç günlük c7 kullanıcısı olarak izlenimlerimi paylaşmak istiyorum.

cihazda yeteri kadar en azından piyasadaki mevcut uygulama ve oyunları rahatlıkla çalıştırabilecek işlemci ve ram mecut.

tarayıcı başaralı olduğunu söyleyemem video izlerken sayfayı ıynattığınız zaman takılmalar oluyor ve kullanışlı bir ara yüzü yok.

mevcut uygulama ve oyunlar konusunda malesef iphone olduğu kadar zengin ve kaliteli içerik yok bence en büyük eksiği bu.

ekran çözünürlüğü tatmin edeci seviyede.

stabil sayılabilecek bir işletim sistemi var ama malesef detaycı değil, kullanıcının geri bildirimlerini dikkate alarak bu işi yürütseydi symbian işletim sistemi liderliğini kimseye kaptırmazdı ama nokia bu konuda kendi taktiklerini uyguladı sürekli.

wifi ve gps bağlantıları gayet başarlı ve kullanışlı.

şarj süresi ortalama 1-2 gün kadar.

kamerada en önemli eksiklik otofocus olmaması, kamerayla pek işi olmayanlar için sıkıntı sayılabilecek bir durum değil.

gelelim iphone meselesine: bu cihaz zengin uygulama içeriğiyle ve başarılı bir işletim sistemiyle bu işi götürüyor.donanaım olarak bence çok başarılı bir telefon değil.

• her turlu yalazi verir isletim sistemiyle nokiayaya iphone
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim
    her turlu yalazi verir isletim sistemiyle nokiayaya iphone

Bence de , 2.el 3gs daha iyi sıfır c7'den
  • kesinlikle her turlu
  • quote:

arkadaşlar c7'yi aldım. kamerası ve internet ile ilgili bazı özellikleri hariç gerçekten güzel bir telefon. kamerası resimleri sanki sulu boyayla yapılmış gibi çekiyor,resimlere yaklaşırsanız farkedebilirsiniz. internet özelliklerine gelince ovistore'dan henüz bir şey indiremedim sürekli indirme hatası yada servis dışı olduğunu söylüyor. sosyal ağlar kısmı da çok yavaş ve kullanışsız. e-mailimi telefona tanıtamadım o yüzden ana ekranda maillerimi göremiyorum. (mail adresim windowslive.com ile bitiyor) son olarak da her seferinde kablosuz bağlantıya tekrar bağlanmaya çalışıyor. bunlar telefonu ilk elime aldığım zaman karşılaştığım sorunlar henüz nasıl çözeceğimi bulamadım ancak yardımcı olan çıkarsa da çok sevinirim.

c7 nin kamerasindan birsey bekleme 8mp olupta kamerasinda otofokus ve makro olmayan tek cep telefonu sanirim :)nokianin kazigi iste
    ben olsam 3gs yi tercih ederdim bu iki cihaz arasinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technotronic -- 1 Mart 2011; 1:05:26 >

• Tartismasiz acikara iphone.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.