Şimdi Ara

Nokia C7 mi? Samsung S8500 Wave mi? Samsung S8530 Wave 2 mi? Sizce Hangisi?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
11.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ercanakin94

quote:

Orijinalden alıntı: killarmy

her türlü wave

quote:

samsung wave 1..her anlamda havada,karada denizde vs vs.. üretimi durmadan gidin alın.. :)

nedenleriyle birlikte söylerseniz sevinirim :)

bikere kağıt üzerinde wave üstün. her konuda hemde.ha 8 mp kamerası varmış fakat video çekimi 25 fps imiş. haftasonu bimeks'te görmeye gittim. wave'imle yan yana koyduğumda ayıp derecede farklar vardı.siz gidin wave alın.
    ayrıca s.amoled amoled'in geliştirilmiş teknolojisidir.tanıtım videolarından aralarındaki bariz farkları inceleyebilirsiniz.çok verildi farklar.

wave'nin tek handikapı bada işletim sistemidir..symbian 3 ile badanın kıyaslamasını kendi kendinize yapmanız daha sağlıklı olur.

• Arkadaşlar bnm için ekran boyutuda çok onemli. wavele c7 arasında 0.2 inçlik farkı göze alarak tavsiyelerinize göre wave daha iyi.
    peki wave 2 ve wave arasındaki 0.4 inçlik ekran farkını super clear lcd ye değişmelimiyim??
  • ekran aslında küçük değil.normal bi insan boyutunda parmak ve elleriniz varsa rahatlıkla kullanabilirsiniz. şu ana kadar ben bi sıkıntı görmedim ekran konusunda.bence samoled için değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: r.allen

ekran aslında küçük değil.normal bi insan boyutunda parmak ve elleriniz varsa rahatlıkla kullanabilirsiniz. şu ana kadar ben bi sıkıntı görmedim ekran konusunda.bence samoled için değer.

ya hani bn zaten ekranı parmaklarımın sığmaması sorunuyla büyük istemiyorum. film seyrederken 0.4 inçin farkı olacağını düşündüğüm için çelişkideyim. yoksa direk wave derdim ;)
  • quote:

quote:

ekran aslında küçük değil.normal bi insan boyutunda parmak ve elleriniz varsa rahatlıkla kullanabilirsiniz. şu ana kadar ben bi sıkıntı görmedim ekran konusunda.bence samoled için değer.

ya hani bn zaten ekranı parmaklarımın sığmaması sorunuyla büyük istemiyorum. film seyrederken 0.4 inçin farkı olacağını düşündüğüm için çelişkideyim. yoksa direk wave derdim ;)

hocam bende wave var (3.3 inç) yanına ipod touch aldım (3.5inç) bu bile epey fark ettiriyor hocam. hele arada 0.4 inç fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

quote:

hocam bende wave var (3.3 inç) yanına ipod touch aldım (3.5inç) bu bile epey fark ettiriyor hocam. hele arada 0.4 inç fark var.

evet zaten bu yüzden bu tereddüte düştüm.

• wave 2 s8330 c7 arasındaki tercihiniz ne olurdu??
  • wave 2 super clear lcd alternatifini olmuş ama superamoled bariz üstün ilk wave'in ekranı.Baştan biri lcd biri led yani.Bunun dışında ben niyeyse pek fark göremedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emreün

wave 2 super clear lcd alternatifini olmuş ama superamoled bariz üstün ilk wave'in ekranı.Baştan biri lcd biri led yani.Bunun dışında ben niyeyse pek fark göremedim.

wave 3.3 inç
    wave 2 3.7 inç diğer fark bu başka fark yok zaten.
  • Kesinlikle samsunglar dan biri işlemcileri güçlü ve ekranları çok iyi bada nin uygulama ve oyunları s60 a göre iyi ve zaten açık kaynak hızlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

Kesinlikle samsunglar dan biri işlemcileri güçlü ve ekranları çok iyi bada nin uygulama ve oyunları s60 a göre iyi ve zaten açık kaynak hızlı

badada gözümü korkutan tek şey navigasyon ;(
  • Navigasyonunda korkacak biseyi yok.Sadece parali.Baglanti sikintisi yok.Surum yukseltmezsen spoof yontemiyle de bedava kullaniyorsun.Yine de onceliginiz gps ise c7 hatta n8 daha iyi tercih olur.
  • ben bir wave kullanıcısı olarak yazıyım
    iyi ki almışım diyorum piyasadaki en iyi ekran mevcut telefonda gps için paket indirdim gayet stabil bi şekilde kullanabiliyorum mesaj yazımı gayet kolay kamera zaten n8den daha iyi fazla söze gerek yok bence hele oyun oynamak istersen cok güzel seyler var
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri reis
    ben bir wave kullanıcısı olarak yazıyım
    iyi ki almışım diyorum piyasadaki en iyi ekran mevcut telefonda gps için paket indirdim gayet stabil bi şekilde kullanabiliyorum mesaj yazımı gayet kolay kamera zaten n8den daha iyi fazla söze gerek yok bence hele oyun oynamak istersen cok güzel seyler var

walla kamerası nasıl daha iyi oluyor bende wave war ew arkadasımda n8 onunkı daha ıyı cekıyor. her ortamda denedık.ONun dısında wave super cihaz n8 hantal ama yanı ısık hızıyla gıtmıceksen sorun yok.Windows pc kullanan herkez n8 kullanabiilir:)
    Wave da hiç bir sorun yok ne takılma ne bsy ekran harika git al hemen:)
  • C7 in kamerasında AF bile yok
    Tabii ki uzak ara WAVE
  • gps konusunda samsunugn desteği yok sanıyordum.
    wave 2 bnm ihtiyaçlarımı daha iyi karşılar die düşünüyorum. ekran boyutuna çok önem veriyorum çünkü. film seyrederken vs. 0.4 inçin bariz fark edeceğini düşünmekteyim.
    o yuzden wave s8500 ı 3 seçeneğim arasında eledim. wave 2 /c7 ye gelince wave 2 nin .2 inç daha büyük ve işlemci vs. daha iyi. nokia ise amoled. tercihim sanırım wave 2 olucak. arkadaşlar fikir ve eleştirilerinizi bekliyorum düşüncem hakkında.
  • http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=45506852

tekrar olmasın diye yazımı buraya taşıdım
    ana başlık altından okuabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itsthehallowman -- 27 Aralık 2010; 6:30:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=45506852

tekrar olmasın diye yazımı buraya taşıdım
    ana başlık altından okuabilirsiniz

çok yararlı olduç çok tşkler.
  • Bugün Wave almak için önce Mediamarkt'a sonra Darty'ye en son da Teknosa'ya gittim. Üretimin durduğunu artık Wave 2 ile Samsung'un üretim yapacağını söylediler. Super Amoled ekran yetiştirmekte zorlanıyormuş Samsung.

Neyse ben Wave'de kararlıydım, Wave 2'yi gördükten sonra da pek fikrim değişmemişti ama sonradan farkettim ki ekranı hakkaten büyük, Iphone'dan büyük en azından. Bu da çelmedi kafamı. Hala Wave'de kararlıydım. Çok kritik bi konuda ufak bir araştırma yaptım: SAR değeri.

Wave ile Wave 2 arasında SAR değeri farkı yaklaşık 0.5 W/Kg. Dünyada ortalama sınırın 0.8 olduğunu biliyorum. Wave 1'de yaklaşık 1 W/Kg iken Wawe 2'de bu 0.44'e yakın. EU Manuallerde ise 0.66 imiş.

Bence kullandığımız teknolojinin tüketimini yaparken gözden kaçırdığımız yegane şeylerden birisi "Sağlık."
    Bu yüzden Wave 2 almakta karar kıldım. 100 lira kadar da fark var distribütör garantili ürünlerde.

Ekleme : Arkadaşlar, Wave 2 ile Wave arasında öyle ekran kalitesi olarak inanılmaz denecek derecede bir fark yok kesinlikle. Wave 2'nin ekranı Iphone kalitesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phys -- 29 Aralık 2010; 20:31:25 >

• Arkadaşlar wave 2 aldım.ekran olarak wavele aralarında fark sadece video izlerken çok belli oluyor. yakın arkadaşımda wave var. çok memnuum . tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.