Şimdi Ara

Nokia C7 mi? Samsung S8500 Wave mi? Samsung S8530 Wave 2 mi? Sizce Hangisi??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
11.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bu 3 telefon arasında gidip geliyorum sürekli. 3 nün fiyatıda aynı 850-900 tl arası. aslında almak istediğim telefon blackberry torch tarzı bir telefon. fakat o tipte bir tek o telefon var onun içinde bütçem uygun değil. o tipde birde motorola flipside var. alttan klavye açılan. oda türkiyeye henüz gelmedi. ve pek i,çime sinmedi bu ikisi dışındada bildiğim kadarıyla o tarzda birr telefon ne yazıkkı yok.(Yandan açılan klavyeli telefonlardan istemiyorum.) O yüzden büyük ekranlı telefonlara yöneldim.
    Aklımda Wave
    wave 2
    c7 var.
    bnm için ekran büyüklüğü önemli. bu 3 ü arasındfakü farklar da bunlar :

c7: 3.5 inç
    360 x 640 çözünürlük
    amoled

wave: 3.3 inç
    480 x 800 çözünürlük
    amoled

wave2: 3.7 inç
    480 x 800
    Super Clear LCD(samsungun yeni teknolojisi. tft den ne farkı var bilmiyorum.)

herkes çözünürlüğe çok onem veriyo. çözünürlük ne işime arıyo tam bilmiorum.
    bnm için işletim sistemi önemli değil. symbian bada fark etmez. kullandığım şeyler sıkıldıkça değiştireceğim tema, mesajlaşma(bol bol), wifi,gps(ara sıra) ve oyun (nadiren)
    sizce bu 3 ünden hagisinde karar kılmalıyım?

wave 2 satışdamı diyenler için:
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145011243&CS_Category=_SAMSUNG221&CS_Catalog=_TELEKOM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-a-x -- 24 Aralık 2010; 21:08:59 >

• Arkadaşlar birde bunların dışında telefon tavsiye ederseni en çok önem verdiğim şey msndeki gibi sırayla yazılan mesajlar alt alta yazacak şekilde mesajlaşma. onları okuma değil. aynı zamanda o ekrandanda mesajlaşma. wm larda ki gibi. bu 3 telefondada mevcut bildiğim kadarıyla. yanlışa düzeltin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-a-x

Arkadaşlar birde bunların dışında telefon tavsiye ederseni en çok önem verdiğim şey msndeki gibi sırayla yazılan mesajlar alt alta yazacak şekilde mesajlaşma. onları okuma değil. aynı zamanda o ekrandanda mesajlaşma. wm larda ki gibi. bu 3 telefondada mevcut bildiğim kadarıyla. yanlışa düzeltin.
    ekran teknolojisi olarak hepsi samsungun kendi ekranlari amma en iyisi super clear lcd ve super amoleddir super lcd demiyorum bu sonynin teknolojisidir ve htc desire hd kullaniliyor super clear lcd ise gunes altinda super lcd den daha iyi ve siyah rengi daha keskin gosteriyor . eldar murtazinin incelemesini oku istersen kalite olarak ikiside beraber seviyyede amma super clear lcd de sari renkler bir az daha abartili ve pil tuketimi konusunda super amoledden geride
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

ekran teknolojisi olarak hepsi samsungun kendi ekranlari amma en iyisi super clear lcd ve super amoleddir super lcd demiyorum bu sonynin teknolojisidir ve htc desire hd kullaniliyor super clear lcd ise gunes altinda super lcd den daha iyi ve siyah rengi daha keskin gosteriyor . eldar murtazinin incelemesini oku istersen kalite olarak ikiside beraber seviyyede amma super clear lcd de sari renkler bir az daha abartili ve pil tuketimi konusunda super amoledden geride

bilgilendirme için sağol ;)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: orhan azeri

bilgilendirme için sağol ;)

Alıntıları Göster
    wave 1 in ekranı şuanda piyasanın en iyisi ama wave 2 den ekranı çok az küçük eğer bu 0,4 inch farkı sorun yapmayacaksanız wave 1 derim ama illaki ekran büyük olsun derseniz wave 2 derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: killarmy

wave 1 in ekranı şuanda piyasanın en iyisi ama wave 2 den ekranı çok az küçük eğer bu 0,4 inch farkı sorun yapmayacaksanız wave 1 derim ama illaki ekran büyük olsun derseniz wave 2 derim.

ekranın daha büyük olması tabiki tercihimdir. fakat amoled farkınında göz ardı etmemek gerek. c7 hakkında ne düşnüyosunuz genelde x7yi tavsiye edilmiyo. işletim sisteminin 3ününde android olarak düşünelim. işletim sistemi yüzünden sanırım istenmiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercanakin94

quote:

ekranın daha büyük olması tabiki tercihimdir. fakat amoled farkınında göz ardı etmemek gerek. c7 hakkında ne düşnüyosunuz genelde x7yi tavsiye edilmiyo. işletim sisteminin 3ününde android olarak düşünelim. işletim sistemi yüzünden sanırım istenmiyo.

c7 kullanmadım önyargılı konuşup cihazı kötülemek istemiyorum ama iki cihazı teknik özellikleri bakımından kıyaslarsanız wave daha iyi bir cihaz ayrıca tahmin ettiğiniz gibi nokia nin artık işletim sistemi değişikliğine gitmesi gerektiğini düşünenlerdenim.

• quote:

quote:

quote:

c7 kullanmadım önyargılı konuşup cihazı kötülemek istemiyorum ama iki cihazı teknik özellikleri bakımından kıyaslarsanız wave daha iyi bir cihaz ayrıca tahmin ettiğiniz gibi nokia nin artık işletim sistemi değişikliğine gitmesi gerektiğini düşünenlerdenim.

bu symbianın sevilmemesinin tek sebebi uygulama yetersizliğimidir? kessinlikle bir symbian hayranı olarak düşünmeyin sadece merak ediyorum.

• quote:

quote:

quote:

quote:

bu symbianın sevilmemesinin tek sebebi uygulama yetersizliğimidir? kessinlikle bir symbian hayranı olarak düşünmeyin sadece merak ediyorum.

Alıntıları Göster
    Symbian hantal.. Donanımı iyi bir şekilde kullanamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ufukcoskun

arkadaşa katılıyorum
  • quote:

quote:

arkadaşa katılıyorum

hantldan kasıt yavaşmmı?
  • quote:

quote:

quote:

arkadaşa katılıyorum

hantldan kasıt yavaşmmı?

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

quote:

quote:

arkadaşa katılıyorum

hantldan kasıt yavaşmmı?

evet

teşekkürler ;)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denixex

quote:

quote:

quote:

arkadaşa katılıyorum

hantldan kasıt yavaşmmı?

evet

teşekkürler ;)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yazılımsal değilde donanımsal olarak düşünürsek 3 ünüde bada sayalım sizce hangisi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-a-x -- 20 Aralık 2010; 19:50:35 >

• quote:

Arkadaşlar yazılımsal değilde donanımsal olarak düşünürsek 3 ünüde bada sayalım sizce hangisi??

Alıntıları Göster
    up!
  • quote:

up!

Alıntıları Göster
    her türlü wave
  • quote:

her türlü wave

Alıntıları Göster
    samsung wave 1..her anlamda havada,karada denizde vs vs.. üretimi durmadan gidin alın.. :)
  • quote:

her türlü wave

quote:

samsung wave 1..her anlamda havada,karada denizde vs vs.. üretimi durmadan gidin alın.. :)

nedenleriyle birlikte söylerseniz sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e-a-x -- 21 Aralık 2010; 17:48:18 >
  • quote:

quote:

her türlü wave

quote:

nedenleriyle birlikte söylerseniz sevinirim :)

Alıntıları Göster
    Birde c7 ve wave arasında ekran olarak bir fark yok değilmi? yani super amoled ile amoled arasında fark varmı??

• quote:

Birde c7 ve wave arasında ekran olarak bir fark yok değilmi? yani super amoled ile amoled arasında fark varmı??

Alıntıları Göster
    olmaz mı hocam . teki süper diğeri düz amoled

http://www.engadget.com/2010/06/21/super-amoled-vs-amoled-vs-lcd-in-direct-sunlight-fight/

birde bana kalırsa c7nin tipi hiç hoş değil. (wave kullanıyorum)

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.