Nokia da yeni model bir cep telefonu almak istiyorum Kamerası video iyi çekim yapabilecek, Dahili hafızası yüksek, wifi 3g olan, yavaş menüsü olmayan şarjı uzun ğiden bir model arıyorum 701 ve c7 arasında kaldım.
Önerebilceğiniz bir yer varmı, ve hangisini tercih etmem gerek. kullanan arkdaslara şimdiden teşekkürlerimi bildirrim.
bende cok arastırdım bende bulamadım c7 satan bir site satıyorlar ama fiyatlar cok yüksek geldi bana 701 tercih edlebilir bence c7 den fazla farkı yok cok sık görüntüsü
c7 yazılımsal problem veriyor bence 701 e yönelin bende vardı c7 1 ay sonra sattım sinirden su an 701 kullanıyorum cok iyi bir telefon
Satışları durdurulmuş olacağını sanmıyorum..araştırıyorum halen nereden alabileceğimi. benmde aklıma ğirdiler 701 diye o kadar para verecez alacağımız iyi birşey olsun sonra pişman olmayalım
quote:
Orijinalden alıntı: erkan16bursa
c7 yazılımsal problem veriyor bence 701 e yönelin bende vardı c7 1 ay sonra sattım sinirden su an 701 kullanıyorum cok iyi bir telefon
evet kararım 701'e doğru ğidiyor ne kadara aldınız peki ??
765 tlye aldım ben bir site üstünden satın aldım dısarıda fiyatı cok yüksek
quote:
765 tlye aldım ben bir site üstünden satın aldım dısarıda fiyatı cok yüksek
Site üzerinden güvenilirği nasıl peki hangi siteden almıştınız isterseniz inceleyeyim
googlede arattım nokıa 701 diye siteleri gezerken buldum en uygun olan kapıteslim diye bir siteydi terettüt ettim ama iyiki güvenmisim dedim zaten müsteri hizmetlerinden arayıp bilgi veriyorlar cihazı kargoya cıkmadan
quote:
googlede arattım nokıa 701 diye siteleri gezerken buldum en uygun olan kapıteslim diye bir siteydi terettüt ettim ama iyiki güvenmisim dedim zaten müsteri hizmetlerinden arayıp bilgi veriyorlar cihazı kargoya cıkmadan
verdiginiz linkten inceledim siteyi ama bu seferde telefon fikrim degisti cok fazla ürün var :D
siz daha iyi bilirsiniz ama bu fiyata Nokia N8 bulunuyor bence daha mantıklı.İlla nokia demiyorsanız 600 lü fiyatlara motorola atrix olur.çift çekirdekli androiidli.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme