Şimdi Ara

Nokia C7 Sorunları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
15.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkür edeirm verdiğiniz bilgiler için
  • arkadaşlar benim sorunum çok enteresan.telefonum açık olduğu halde birisi aradığında benim telefonum hiç bir tepki vermiyor,arayanda ise benim telefonum bangır bangır çalıyor.anlayacağınız arayan benim bilerek cevap vermediğimi zannediyor.ayrıca telefon normal çaldığı için banada turkcell den şu .......numara tarafından arandınız gibi bir mesajda gelmiyor.bu dediğim olayı hemen hemen haftada bir yapıyor diyelim.telefonumda yeni yazılım yüklü.yardımcı olursanız sevinirim.
  • bn forumda yeniym. bi sorum oluck. bndde c7 var. birini aradığımda aradığım kişiyi duyuyorum fakat karşıdaki bni duymuyor. cihazı bundan önce servise vermiştm (beyni yüzünden). tel değişti dio fakat bu sorun çıktı bi yardım edin lütfen
  • mikrofonunda problem olabilir sesim gitmiyor diyorsun..kaç aylık cihaz? ve hiç düşürdün mü yere
  • aynı sorun bende de var ve konum da şu

http://forum.donanimhaber.com/m_48922660/tm.htm
  • Bu cıhaz gercekten fıyatını haketmeyen bır model..
  • Merhaba bir haftalık c7 kullanıcısıyım bundan önce iki adet samsung telefonu problemleri yüzünden iade ettim birisi anroidli ace diğeride bada lı wave 8500 bence nokıa c7 ikisine on basar birkere samsung larda telefon özelliği yok telefon çekim gücü çok kötü nokıa n82 full çektiği yerde samsung iki veya üç kademe çekiyor samsung telefonlar bence çok kibar telefonlar sizin anroidli dediğiniz telefonlarda donma olmadıdığınımı sanıyorsunuz bence vallahi ben kullanamdım ve nokıa geri dönüş yaptım ve memnunum her güzelin bir kusuru olur
  • Ghett0C0wb0y daha 1.5 hafta oldu ama yere düşmedi bundan önce servise gitti değiştrldi dediler ama ne oluck bilmyorum snn bildiğin bişi varsa sölermsn
  • merhaba arkadaşlar, ben de aranıza dün katıldım. telefon dün elime geçti.

telefonu pcye takıp güncelleştirmesini yapayım dedim. 14.002 güncelleştirmesi var dedi ovi uygulaması.

yaptım ben de. telefon kapanıp açıldı, ama dili ingilizce oldu birden? dil seçenekleri arasında türkçe de yok.

bu sorunla karşılaşan birini bir türlü bulamadım. inanın ki aradım. çözümünü de bulamadım.

lütfen bana yardım edin yahu. ingilizcem fena değildir ancak mesaj alfabesinin de ingilizce olması, kullandığım türkçeyi çok etkiliyor.

acil cevap bekliyorum.
  • Arkadaşlar bende bişi sormak istiyorum benimkide büyük sorun. Nokia c7yi alalı yaklaşık 2 ay oldu. Başlarda bir sorun yoktu ama sonra ortaya çıktı. Benim fotoğraflarım kayboluyo. mesela bir fotoğraf çekiyorum veya yüklüyorum telefonu kapatıp açınca fotoğraflar kayboluyo. Kaç tane olduğu gözüküyo ama kendileri ortada yok fotoların. Ne yapmam gerekiyo bana bir çözüm bulur musunuz?
  • Telefona yeni yazılım yükledikten sonra eski yazılımda olan ek dilleri (standart olmayanlar - Rusça, Türkçe vs.) bulamazsanız demektir ki - product code, product type veya üreten ülkeyi yanlış seçmişsiniz. Bide kullandığınız program yüzünden olabilir. Ben şahsen Phoenix kullanıyorum. Yeni yazılım başarıyla yükledim, Symbian Anna. (Benim cihaz: Nokia C7-00, Charcoal Black, Hungary) bunları Phoenix'e doğru girmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Izmir -- 30 Ağustos 2011; 18:51:51 >
  • Fotoğraf kaybolma meselesiyle alakalı bişey denemeni istiyorum. (Hala bu problem devam ediyosa tabi) Bayaa çok fotoğraf çek, hafızayı kontrol et dolduğunu fark edersin. Sonra yeniden başlat telefonu ve hafızayı yine kontrol et, hala aynıyasa, fotoğrafları gizliyodur. Bi seçenek daha - çekilen fotoğraflara GPS koordinatlarını yazma iznini kapatmak. Bi Dene
  • Bende de C7 var 1 yıla yakındır sorunsuz kullanıyordum. Taa ki şu anna'yı yükleyene kadar şimdi pişmanım. İlginç bir sorunum var. Telefonum her sabah saat 7, 7:15 gibi kendi kendine reset atıyor. Bunun o kadar da büyük bir etkisi yok ancak çok ilginç bir durum. Ayrıca pili de daha kısa sürede bitiyor. Her gün şarz ediyorum artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CamgoZ2

Bende de C7 var 1 yıla yakındır sorunsuz kullanıyordum. Taa ki şu anna'yı yükleyene kadar şimdi pişmanım. İlginç bir sorunum var. Telefonum her sabah saat 7, 7:15 gibi kendi kendine reset atıyor. Bunun o kadar da büyük bir etkisi yok ancak çok ilginç bir durum. Ayrıca pili de daha kısa sürede bitiyor. Her gün şarz ediyorum artık.

Aynen bende şu lanet "Anna" güncellemesine kadar gayet memnundum. Şarj ve reset atma sorununa bir yama çıkartırlar diye umuyor vede bekliyorum.
  • arkadaşlar daymda c7 var ve dün ona versiyon atık telefon türkiyeye gelmiş ilk c7lerden biriydi ve şarjı yaklaşık 1 hafta felan gidiyordu dayım telefonu fazla kullanan biri değildir yanlız versiyon attıktan sonra telefonu az kullanmasına rağmen 1 günde şarjı bitiyor burdaki sorun neyden ötürü kaynaklanıyor bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
  • arkadaşlar daymda c7 var ve dün ona versiyon atık telefon türkiyeye gelmiş ilk c7lerden biriydi ve şarjı yaklaşık 1 hafta felan gidiyordu dayım telefonu fazla kullanan biri değildir yanlız versiyon attıktan sonra telefonu az kullanmasına rağmen 1 günde şarjı bitiyor burdaki sorun neyden ötürü kaynaklanıyor bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim
  • Arkadaşlar merhaba nokia c7 telefon aldım ve teli yaklaşık 4 gündür kullanıyorum.Fakat kendini sürekli resetliyor kapatıp açıyor..bende arkadaşıma götürdüm teleses yetkili servise hem güncel yazılım anna hemde bataryayı orjinal olarak degiştirdi ama kapnıp açılma hala devam ediyor .lütfen bunnula ilgili ne yapmalıyım..birde hariyata baglanınca internete girmek istiyor istemim dışında yazrdımcı olan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim ...
  • Benimde şarjım 1 gün gidiyor ve batarya yeni 3 günlük ve orjinal olmasına ragmen..donanımsal mı yada yazılımlamı alakalı arkadaişar...
  • şarj tasarrufu için gerekli şeyleri uygulayın. ayrıca bataryayı tam boşaltın ve şarjı dolunca şarjda tutmayın. batarya zamanla gerçek performansına ulaşır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.