1. telefonun arka planda çalışan programlar yüzünden takılıyor olabilir. Yada aşırı ısınıyordur bu sebeple. Bu da takılma resetlenme problemi yapar.
2. telinin dokunmatiğine farkında olmadan basıyorsundur, yada dokunmatikte problem vardır ondan kapanıyordur.
sende benim gibi pr.2.0 yi bekle. olmazsa sat gitsin telefonu. Benim için artık nokia dokunmatik tellerde bitmiştir.
pr. 1.2 kotumu
quote:
Orijinalden alıntı: Crosshair
şarj tasarrufu için gerekli şeyleri uygulayın. ayrıca bataryayı tam boşaltın ve şarjı dolunca şarjda tutmayın. batarya zamanla gerçek performansına ulaşır.
şarj tasarrufu için her türlü önlemi aldım ekran zaman aşımından ekran koruyucuya kadar hepsi en düşük ve yok saylacak durumda tabi batarya 3 veya 4 kez şarj oldu ..sanırım yeni olmasından olabilir..bekleyeceim 1 hafta daha bakalım ne olacak
Az önce nokia destek hatından telefonumun Anna güncelemesi 024.001 olduktan sonra günde defalarca kendini kapatıp açtıgını söyledim ve oradaki sorumluda bu gün bir çok kullanıcıdan c7 kullanıcısından bu sorunu duyduk ve yazılım gelecegini söylediler..yazni c7 kullanan arkadaşlar nokia destek hattına arızalarınızı dile gertirin ki çaresini bulsunlar...
o anna güncellemesini varya telefonun şarjı 4 gün gidiyordu kendiliginden hiç kapanmazdı şimdi anna olunca 1 gün gitmiyor bile günde 4 5 defa tlf açıyorum kapanıyor
yazılımı çıkaranlar herhalde hiç arge çalışması yapmıyor yaz göder son kullanıcılarda arge'yi hallediyorlar olmaz olsunnnnn..
quote:
Orijinalden alıntı: kmuro
o anna güncellemesini varya telefonun şarjı 4 gün gidiyordu kendiliginden hiç kapanmazdı şimdi anna olunca 1 gün gitmiyor bile günde 4 5 defa tlf açıyorum kapanıyor
yazılımı çıkaranlar herhalde hiç arge çalışması yapmıyor yaz göder son kullanıcılarda arge'yi hallediyorlar olmaz olsunnnnn..
Telefondan sogmaya başlıyor insan haklısınız..Birde yeni alöış olsam direk geri verecegim en azından anna yazılımından önce böyle bir sorun yoktu bile....Bakalım nokia c7 gibi bir telefona nasıl bir önlem alacak bekleyecez görecez
Güncelleme yapamıyorum arkadaşlar. Yükleme sırasında hep aynı uyarı çıkıyor CİHAZ KURTARMA ,en 20 kere denedim farklı zamanlarda. Bütün adımları tet tek takip ediyorum ama olmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: erhannozturk
Güncelleme yapamıyorum arkadaşlar. Yükleme sırasında hep aynı uyarı çıkıyor CİHAZ KURTARMA ,en 20 kere denedim farklı zamanlarda. Bütün adımları tet tek takip ediyorum ama olmuyor.
Aynı problem bendede var c6-01 kullanıyorum nette ve forumda ne kadar arastırma yaptıysam sonucunu bulamadım :S:S
Benim sorunum biraz fotoğraf ve tema arka planlarındaki renk bozulmaları. C7 anna yüklemesinden sonra telefondaki tüm fotoğraf ve temaların arka planlarında koyu renklerin bozulduğunu fark ettim.Özellikle de akşamları bu bozulma hat safhada.Fotoları bilgisayardan PC ye attığımda PC de normal görünüyor ama C7 de renklerde patlama görünüyor.Ekran görüntüsü alan programlarla renk bozulmalarını kaydediyorum ama PC ye atınca normal görünüyor.O yüzden buraya ekran görüntüsünü koyamadım. Benim aklıma ekranın renk yönetiminde sorun olduğu geldi.Bir de sizlere sormak istedim.Sizce ne gibi bir sorun vrdır. Aşağıdaki fotonun çizgiyle gösterdiğim yerleri gri tonlarında ve yayılmış halde görünüyor.
c7 temalarını bulamadım bilen varmı
Beyler resimli mesaj atamıyorum atarken atması çok uzun sürüyor, atabilsem bile karşı taraf açamıyor yardım edin ne tavsiye edersiniz ??!?!!?
ARKADAŞLAR MERHABA BENİM YİYEN Bİ C7 ALDI MALUM ŞİMDİKİ GENÇLER BÜTÜN ÖZELİKLERİNİ KULLANMAYA ÇALIŞIYOR. EKRANA TUŞ KİLİT ŞİFRESİ GİRMİŞ VE BUNUDA UNUTUYOR..!
BU TUŞ KİLİTİNİ NASIL AÇACAZ ? YARDIMCI OLACAK ARKADAŞ VARMI YOKSA SERVİSEMİ YOLLAYALIM ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme