Şimdi Ara

Nokia C7 Sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
15.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi günler ben yaklaşık 5 aydır Nokia C-7 kullanıcısıyım telefonumdan memnunum ve çok hoşuma gidiyor harika bir telefon ama gel gelelim eksikleri yok değil ve bunlar benim için gayet can sıkıcı olmaya başladı benim burada bu konuyuaramaktayım açmamın sebebi birşeylerin ortaya çıkması eğer benim gibi kişilerin sorunları varsa dile getirmesi veya sorunu çözebilecek arkadaşlar varsa yanıt vermesi olacaktır aşağıda belirteceğim konular bu modelde sık sık karlaşıtığım sorunlardır.
    1-) Telefonun ara sıra her kitlenmesi özellikle uygulamalar klasöründe(klasik nokia sorunu sybian için tabi :) )
    2-)bir diğer konu bu çok önemli daha önce yapmadığı ama şimdi genellikle yaptığı bi sorun mesaj yazarken ekranın kaybolması yani mesaj yazma ekranın başa dönmesi ne yaptıysan bunu halledemedim acaba son güncellemeyi yaptığım(14.002) için olan bi sorun mu acaba
    Şimdi sizden ricam bu konularda ban yardımcı olabilecek arkadaşlar ... iyi günler

• 1. telefonun arka planda çalışan programlar yüzünden takılıyor olabilir. Yada aşırı ısınıyordur bu sebeple. Bu da takılma resetlenme problemi yapar.

2. telinin dokunmatiğine farkında olmadan basıyorsundur, yada dokunmatikte problem vardır ondan kapanıyordur.

sende benim gibi pr.2.0 yi bekle. olmazsa sat gitsin telefonu. Benim için artık nokia dokunmatik tellerde bitmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgürkan911

1. telefonun arka planda çalışan programlar yüzünden takılıyor olabilir. Yada aşırı ısınıyordur bu sebeple. Bu da takılma resetlenme problemi yapar.

2. telinin dokunmatiğine farkında olmadan basıyorsundur, yada dokunmatikte problem vardır ondan kapanıyordur.

sende benim gibi pr.2.0 yi bekle. olmazsa sat gitsin telefonu. Benim için artık nokia dokunmatik tellerde bitmiştir.
    tavsiyen için teşekkür ederim büyük ihtimal servisine göndereceğim ama tabi yeni sürüm güncellemesi yapayım ondan sonra düzelmez ise düşüneceğim ama daha borcunu bile ödemedim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcree

tavsiyen için teşekkür ederim büyük ihtimal servisine göndereceğim ama tabi yeni sürüm güncellemesi yapayım ondan sonra düzelmez ise düşüneceğim ama daha borcunu bile ödemedim :(

Alıntıları Göster
    c6-01 de de aynı problemler oluyor..bu iki model henüz çok yeni ve nokialar klasik dandik sürümlerle piyasaya sürülür..üzerinden zaman geçtikçe daha stabil sürümler çıkar ve bizde cihazımızı güncelleyerek eski hataları menimuma indiririz..şimdi sırada ''anna'' adında yepyeni bir güncelleme var..onu bekliyoruz..bence sabırlı olun.üzerinden vakit geçtikçe nokia daha stabil sürümler çıkarıp bizi memnun edecektir.. bknz nokia e-72

• quote:

Orijinalden alıntı: Makale_Helvetia

c6-01 de de aynı problemler oluyor..bu iki model henüz çok yeni ve nokialar klasik dandik sürümlerle piyasaya sürülür..üzerinden zaman geçtikçe daha stabil sürümler çıkar ve bizde cihazımızı güncelleyerek eski hataları menimuma indiririz..şimdi sırada ''anna'' adında yepyeni bir güncelleme var..onu bekliyoruz..bence sabırlı olun.üzerinden vakit geçtikçe nokia daha stabil sürümler çıkarıp bizi memnun edecektir.. bknz nokia e-72

Alıntıları Göster
    Arkadasım gecen hafta Turkcell kampanyasıyla C7 aldı .Buetoothla dosya göndermeye calısırken baslarda bir sey olmuyor ama sonradan illa telefon bir reset atıyor kendine , tus kilidini ilk actığı vakit kısa süreli donma söz konusu ve mesaj yazarken harfler baya beriden geliyor . İlk karakteri yazmaya basladığı andan itibaren böyle oluyor. Sürümünü güncellesek falan düzelir mi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ygmrr

Arkadasım gecen hafta Turkcell kampanyasıyla C7 aldı .Buetoothla dosya göndermeye calısırken baslarda bir sey olmuyor ama sonradan illa telefon bir reset atıyor kendine , tus kilidini ilk actığı vakit kısa süreli donma söz konusu ve mesaj yazarken harfler baya beriden geliyor . İlk karakteri yazmaya basladığı andan itibaren böyle oluyor. Sürümünü güncellesek falan düzelir mi acaba ?

Alıntıları Göster
    Ben anlamıyorum yeni model çıkar çıkmaz neden hemen atlayıp alıyorsunuz kı bekleyın bıraz cihaz çıksın , kullanılsın, klasik arızaları sorunları öğrenılsın, kullananların yorumları alınsın sonra cihaz satın alınsın, hem cihaz ilk çıktığında piyasa fıyatı aşırı yüksek hemde çok sorunlu bıraz uyanık olun beyler sonra mağdur olmayın :)

• quote:

cihaz versiyonunu son sürüm olan 14.002 ye güncelleyin. yüksek ihtimalle problem ortadan kalkacaktır
  • quote:

quote:

cihaz versiyonunu son sürüm olan 14.002 ye güncelleyin. yüksek ihtimalle problem ortadan kalkacaktır

Alıntıları Göster
    şuan bu sürümü kullanıyorum ben bahsettiğiniz sorunlar bende yok ama ileride aktif olacak bir cip mevcut bu telefonun içeriğinde NFS denilen bu cip sadece bu telefonda şimdilik N8 aynı zamanda çıkmasına rağmen o telefonda yok bu cip 2011 3 çeyreğinde çıkacak yeni güncelleme ile aktif olacak bu açıklama uluslar arası paylaşı sitelerinden öğrediğim bakalım bu cip aktif olduğunda yine aynı sorunlarla karşılacak mıyız acaba biraz sabredip beklemekten başka çare yok

• quote:

şuan bu sürümü kullanıyorum ben bahsettiğiniz sorunlar bende yok ama ileride aktif olacak bir cip mevcut bu telefonun içeriğinde NFS denilen bu cip sadece bu telefonda şimdilik N8 aynı zamanda çıkmasına rağmen o telefonda yok bu cip 2011 3 çeyreğinde çıkacak yeni güncelleme ile aktif olacak bu açıklama uluslar arası paylaşı sitelerinden öğrediğim bakalım bu cip aktif olduğunda yine aynı sorunlarla karşılacak mıyız acaba biraz sabredip beklemekten başka çare yok

Alıntıları Göster
    kaynak?

• quote:

kaynak?

Alıntıları Göster
    http://www.nearfieldcommunicationsworld.com/2010/11/14/34972/nokia-to-switch-on-c7-nfc-functionality-in-early-2011/ bu sitede açıklıyor ve bir kaç güncel teknoloji sitesinde mevcut ayrıca kusura bakmayın düzeltiyorum cip in ismi NFC yanlış söledim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghett0C0wb0y

Güncellemeyi yaptık suanlık bi sorun gözükmüyor . Çok sağolun .
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    arkadaslar bu guncellemeler telefonu garantı dısı bırakır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: j.sparrow

arkadaslar bu guncellemeler telefonu garantı dısı bırakır mı?

Alıntıları Göster
    nokia nın kendi çıkardığı güncellemeler bunlar zaten garantiyi etkileyecek bir durum söz konusu değil.
  • quote:

quote:

rica ederim.gene bir problem olursa sorun mutlaka
  • beyler bu mesaj ekranında ekranın kapanma sorunu en son güncelleme ile gelen bug sanırım.

t9 u açın uzun kelime yazın tel o ekrandan kendisini atıyor. "kandemir" yazdık diyelim boşluk deyince o ekrandan atıyor. bir çok arkadaşında başına geldi. keşke 14 e güncelleme yapmasaydık diyorum şimdi..

bunun çözümü için 3 yol

- t9 kapalı yazacaksınız
    - benim yaptığım gibi dikey qwerty kullanacaksınız
    - anna yı bekleyeceksini , dikey qwerty çıkmasını yani.
  • dostum peki mesaj yazarken ekranın kaybolması sorununu çözebildin mi ? aynı sorun not defterinde t9 ile uzun kelime yazrkende oluyor.
  • bende öyle birşey olmuyor hiç sanırım herkes farklı problemler yaşayabiliyor.
  • quote:

bende öyle birşey olmuyor hiç sanırım herkes farklı problemler yaşayabiliyor.
    işte yeni bir telefon yeni bir sürüm bunun gibi ufak tefek sorunlarla karşılaştırıyor bizi işte mesaj yazarken bu olayın olması T9 bağlı olabilir bu telefonu biz 3 arkadaş aynı anda aldık ama onlarınkinde böle bir problemle karşılaşılmadı onlar t9 kullanmıyor çünkü bu aklıma gelmemişti benim ama yeni sürün geldiğinde bu ortadan kalkacak diye umuyorum ben inşallah yoksa telefonumdan gayet memnunum ben :)
  • quote:

işte yeni bir telefon yeni bir sürüm bunun gibi ufak tefek sorunlarla karşılaştırıyor bizi işte mesaj yazarken bu olayın olması T9 bağlı olabilir bu telefonu biz 3 arkadaş aynı anda aldık ama onlarınkinde böle bir problemle karşılaşılmadı onlar t9 kullanmıyor çünkü bu aklıma gelmemişti benim ama yeni sürün geldiğinde bu ortadan kalkacak diye umuyorum ben inşallah yoksa telefonumdan gayet memnunum ben :)

bende çok memnunum. yazılımsal tek sorun bu. nokiaya mail dahi attım bakalım.
    ama işte can sıkıyor. hızlı hızlı yazmak varken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektronikmühendisi

quote:

bende çok memnunum. yazılımsal tek sorun bu. nokiaya mail dahi attım bakalım.
    ama işte can sıkıyor. hızlı hızlı yazmak varken.

Alıntıları Göster
    düzelir düzelir 1-2 aya kadar.klasik nokia geleneği bu..dandik sürüm piyasaya sürülür sonra üzerine çalışılıp hataları eksikleri giderilir..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.