Şimdi Ara

===> Nokia C7 | Symbian^3 - 3.5' AMOLED - 8GB - 8MP - 720p - OTG - 10.5 MM-FM VERİCİSİ<=== (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.378
Cevap
3
Favori
212.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet yetkili teknik servis hemde 2 yerde de aynı sekılde dendı banada cok sacma geldı hatta peşin parayı alacak ondan sonra yapacak baska yerlerede goturecem arastırmak lazım..nokia care gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: reymurt

evet yetkili teknik servis hemde 2 yerde de aynı sekılde dendı banada cok sacma geldı hatta peşin parayı alacak ondan sonra yapacak baska yerlerede goturecem arastırmak lazım..nokia care gibi..

aynen öyle şey mi olur. nasıl bir yetkili servis anakartta problem olup olmadığını anlayamaz.sen en iyisi en yakın bir nokıa shop bayisine git. onlar seni en yetkili ve en resmi teknik servise yönlendirir
  • ankaradayım ustelık nereler var teleservis ve genpa dısnda gidebilicegım..
  • quote:

ankaradayım ustelık nereler var teleservis ve genpa dısnda gidebilicegım..

http://www.nokia.com.tr/alisveris
  • tesekkur ederım bugun telefonu nokia care e bıraktım bakalım arayacaklar ..
  • Arkadaşlar, Belle güncellemesi sonrası şarj sürenizde azalma oldu mu? Bataryası süresi azaldı sanırım. Beklemedeyken bile çok şarj gidiyor. Önerisi olan var mı?
  • arkadaşlar belle ye güncelledim ovi den fakat telefon ing oldu bu belle nin türkçesi yokmu?
  • Giriş ekranlarını arttırdıysan olabilir, çünkü 6'ya kadar çıkabiliyor öncekinde 3'tü şimdi daha fazla olduğundan öyle bir sorun olabilir.
  • @Cqr24 , teşekkürler, giriş ekranlarını 3'e düşürdüm, deneyeceğim...
    Batarya ömrünü uzatmak için başka önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagun18

@Cqr24 , teşekkürler, giriş ekranlarını 3'e düşürdüm, deneyeceğim...
    Batarya ömrünü uzatmak için başka önerisi olan var mı?

geceleri güç tasarruf moduna alıuyorum.telefon 3g değil normal hatta.ekran parlaklığı orta seviyede.bul uygulamasına girin.ayarları açın.şebeke aramayı ve yeniden başlatmada otomatik çslıştırı kapatın.yine Communicator uygulaömasına gir.genel sekmesine gel.dolaşımdayken bağlanı kapatın.cihaz açıldığında oturum açı kapatın.günlüğü etkinleştir kapalı olsun.birde ekran kjoruyucu saati kapat.ben 2 tane giriş ekranı kullanıyorum.günde 1.5 saat müzik,45 dk oyun.45 dk internet. ve yarım saat mesaj ile tam 2 gün şarj gidiyor
  • @VİTO ANDOLİNİ, teşekkürler. bul uygulamasında ayarları bulamamıştım, şimdi tekrar baktım, buldum. Diğer tavsiyelerinizi de uygulayacağım, sağ olun.
  • c7 verileri sildim rehber ve fotolar gitti ama oviden indirdiğin programlar duruyor,nasıl rehberi geri getirebilirim.nokia suıt yedeğide yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: refree78

c7 verileri sildim rehber ve fotolar gitti ama oviden indirdiğin programlar duruyor,nasıl rehberi geri getirebilirim.nokia suıt yedeğide yok.

Ovi suite güncelleme yapmadan önce rehber i yedekliyor. Destek bölümünden yedeği telefonuna yükleyebilirsin.
  • hocam daha önce nokai suite rehberi yedeklemedim.bilmiyorum nasıl rehberi eri getirim.bildiğin prog var mı_
  • quote:

@VİTO ANDOLİNİ, teşekkürler. bul uygulamasında ayarları bulamamıştım, şimdi tekrar baktım, buldum. Diğer tavsiyelerinizi de uygulayacağım, sağ olun.

rica ederim.bir fark oldumu bu ayarları yapınca
  • arkadaslar selam c7 telfonumu dusurdugum ıcın nokia care'e bırakmıstım arayacaklardı sozde ama aramadılar ben aradıgımda hasar aldıgı ıcın yapılamadı dendı hasarlı oldugu herhalınden belliydi zaten tamam dedım bı baktım ne goreyım telefon verdıgım gıbı duruyor aynı hıc acılmamıs anlasılan. neden yapılamadı dıye sordugumda arızalı dendi arıza nedir dedgımde kayıt dusulmemıs teknısyenle gorusebılır mıyım dedgım de yasak dendı ve bayan ısrarlarım sınucunda telefonu ıceriğı goturup getırdı 400 tl fıyat bıctı bırden bıre ve yapalım dendi yani anlasılan sadece gorunuse bakıldı arıza ne belli degıl. bende telefonumu geri aldım.bana fikir verecel olan arkadaslar yardımınızı beklıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VİTO ANDOLİNİ

quote:

@VİTO ANDOLİNİ, teşekkürler. bul uygulamasında ayarları bulamamıştım, şimdi tekrar baktım, buldum. Diğer tavsiyelerinizi de uygulayacağım, sağ olun.

rica ederim.bir fark oldumu bu ayarları yapınca

Evet, teşekkürler. Normal seyrine döndü. 1,5 gün gidiyor. Görüntülü görüşme de yapmasam 2 günü bulur herhalde.
  • quote:

arkadaslar selam c7 telfonumu dusurdugum ıcın nokia care'e bırakmıstım arayacaklardı sozde ama aramadılar ben aradıgımda hasar aldıgı ıcın yapılamadı dendı hasarlı oldugu herhalınden belliydi zaten tamam dedım bı baktım ne goreyım telefon verdıgım gıbı duruyor aynı hıc acılmamıs anlasılan. neden yapılamadı dıye sordugumda arızalı dendi arıza nedir dedgımde kayıt dusulmemıs teknısyenle gorusebılır mıyım dedgım de yasak dendı ve bayan ısrarlarım sınucunda telefonu ıceriğı goturup getırdı 400 tl fıyat bıctı bırden bıre ve yapalım dendi yani anlasılan sadece gorunuse bakıldı arıza ne belli degıl. bende telefonumu geri aldım.bana fikir verecel olan arkadaslar yardımınızı beklıyorum..

aslında nokıa en güvenilir yerdir ama.yetkili bir kvk bayisine git derim. ama öyle sıradan garantili telefon yapılır diye afiş olan bir yere değil.kvk nın kendi bayisine. sitesine bakarsan bulabilirsin

• arkadaşlar herkese merhaba daha 2 gündür kullandığım nokia c7 konuşma esnasında ekran ışığı ve tuşlar komple yanıp 3 saniye kadar durup sönüyor ve bunu 7-8 saniye aralıklarla konuşma esnasında hep yapıyor,yardımcı olabilirmisiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk_2008

arkadaşlar herkese merhaba daha 2 gündür kullandığım nokia c7 konuşma esnasında ekran ışığı ve tuşlar komple yanıp 3 saniye kadar durup sönüyor ve bunu 7-8 saniye aralıklarla konuşma esnasında hep yapıyor,yardımcı olabilirmisiniz...

Yakınlık sensöründen kaynaklıdır. Konuşma sırasında yanlışlıkla basmaları önleyip konuşmamanızın kesilmemesini önler. Kulağınızdan çektiğinizde ışıklar yanmıyorsa bu bir sorundur.
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.