ne bunların rengi pembe pembe.hiç birinin görümünü begenmedim.8800 fena degil ama f/p den kaybeder gene oda
diğerlerini bilmemde 7360 zaten piyasada cirit atıyor nesi yeni
para olacak 8800 siroccoyu alacaksın
8800 güzelmiş
7390 nın siyahı güzelmiş hakikaten
quote:
Orjinalden alıntı: SeRo^73
7390 nın siyahı güzelmiş hakikaten
+1
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
para olacak 8800 siroccoyu alacaksın
evet ama acaip pahalı yaa
arkadaşlar bu 8800 SİROCCO EDİTİON turkiyeye ne gelir sizce 2007 yi gecermi
1000 euro tel e verilirmi yaa sırf tasarımı ii diye
SELAMLAR BENIMDE N91 VAR COK SÜPER BIRSEY BEN NOKIA 8800 KULLANDIM YANI KULLANDIM DERKEN ABIMIM COK IYI BIR TELEFON DURUSUDA GUZEL AMA N 91 KARIZMA BIRSEY YA ONUN YERINI HIC BIRISI ALAMAZ HER YÖNDEN YANII BENCE BU YILIN TELEFONU N 91 ALMANYADA TELEFONLAR DAHA UCUZ YA BUNUDA SÖYLEMEK ISTIYORUM YANII
N 91 ASKINA :)
quote:
Orjinalden alıntı: adim kaan yasim 20
SELAMLAR BENIMDE N91 VAR COK SÜPER BIRSEY BEN NOKIA 8800 KULLANDIM YANI KULLANDIM DERKEN ABIMIM COK IYI BIR TELEFON DURUSUDA GUZEL AMA N 91 KARIZMA BIRSEY YA ONUN YERINI HIC BIRISI ALAMAZ HER YÖNDEN YANII BENCE BU YILIN TELEFONU N 91 ALMANYADA TELEFONLAR DAHA UCUZ YA BUNUDA SÖYLEMEK ISTIYORUM YANII
N 91 ASKINA :)
quote:
Orjinalden alıntı: emevi
O bin euro, Türkiye'ye gelince kim bilir kaç bin euro olur
siroccoyu bi kenara ayırın diğerleri beş para etmez
en az 2200 ytl fln olur Tr de . . Abarttımmı ne?
quote:
Orjinalden alıntı: korayhayirli
quote:
Orjinalden alıntı: emevi
O bin euro, Türkiye'ye gelince kim bilir kaç bin euro olur
arkadaşlar ben 7390 ı motorola v3 benzettim tip olarak.8800 çok şekilli ama değilmi
7360 güzel bişeye benziyo eli yüzü düzgün 8800 manyaak olmuş ama yine de almam şahsen
quote:
Orjinalden alıntı: ScORphY
7360 güzel bişeye benziyo eli yüzü düzgün 8800 manyaak olmuş ama yine de almam şahsen
+1 zaten çıktıktan 1 yıl geçmeden yenisi geliyor bunların da fiyatı iniyor alcaksa n iyisi az beklemek