Finlandiya'nın mobil iletişim devi Nokia, alt segmentte konumlandırdığı modeli 103'ü Nijerya pazarı için duyurdu. Bir cep telefonunda zengin multimedya özelliklerine, donanıma önem vermeyenlerin ve alt gelir grubunun hedef alındığı 103, 107.2 mm uzunluğunda, 45.1 mm genişliğinde, 15.3 mm kalınlığında ve batarya dahil 76.57 gram ağırlığında tasarlanmış.
Çizilmelere ve tozlara karşı dayanıklı olduğu belirtilen 103'te, 1.36-inç boyutunda siyah - beyaz ekrana yer verilmiş. FM radyosu, 3.5 mm'lik kulaklık girişi ve loş mekanlarda aydınlatma amaçlı ışığı bulunan cep telefonu 800 mAh'lik bataryaya sahip. Batarya, 27 güne varan bekleme ve 11 saate varan konuşma süresi vaat ediyor. Son olarak cep telefonunun 250 mesaj ve 500 kişilik rehber kapasitesinin olduğunu ekleyelim.
2012'nin 2. çeyreğinde boy göstermesi beklenen Nokia 103'ün fiyatı vergiler hariç 16 Euro olacak. Nokia, 103'ün Nijerya dışındaki ülkelerde piyasaya sürülüp sürülmeyeceğine dair açıklama yapmadı.
nokia sirkeci'deki afrikalı saat işportacılarına döndü sonunda.
16 euro ben o fiyata Galaxy S2 me şarj aleti alıyorum.
bundan sonra anca alt segmente telefon satabilir. ama yaşlılar için iyi tuşları büyük
quote:
Orijinalden alıntı: SpyPC
sürekli sarz etmen gerekdigi icin dime?
quote:
Çok güzel kazıklanmışsın :):):):) Allah övmekten bıkmadığın SII'ine öyle bir arıza verir ki teknik servis bile ayağa kaldıramaz . Biz oturup şu telefonumuz var diye pankart açıyor muyuz:). Nokia ve bütün benzeri firmalar bu tür telefonlar üretiyor. Bunda küçümseyecek ne var anlamıyorum. Görmemişin bir telefonu olmuş bütün forumda yazıp durmuş :)
quote:
Orijinalden alıntı: slymn_54
quote:
Ne alaka? Çok ucuz olduğu için söyledim. Ayrıca kullandığın nasıl bir Türkçe ''sarz,dime''
Gayet ucuz Türkiye'de çok kullanıcısı olacağını düşünüyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: maknc
Gayet ucuz Türkiye'de çok kullanıcısı olacağını düşünüyorum..
quote:
Nokia, 103'ün Nijerya dışındaki ülkelerde piyasaya sürülüp sürülmeyeceğine dair açıklama yapmadı.
inşallah gelir , bi alo demek ve sms atmak için çok para vermek istemeyenlerdenim ben de
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: slymn_54
quote:
Orijinalden alıntı: SpyPC 16 euro ben o fiyata Galaxy S2 me şarj aleti alıyorum.
Ne alaka? Çok ucuz olduğu için söyledim. Ayrıca kullandığın nasıl bir Türkçe sarz,dime
evet ucuz olabilir ona bisey demiyorum ama ordan telefonunun ŞARZ aletine nasil bagladin? dilim şarj demeye dönmediginden degil önceden beri hep şarz derim ben. bu arada negatif yorum aldin diye karsindakinin hatasini(ki ben o kelimeyi aliskanlik oldugu icin öyle diyorum) hemen vurman gerekmiyo. cocukca yani:)) alindigimdan degil.
Kullandığım 1280 ile aynı tasarım. Ses sızıntısı sorunu var. Görüşme yaparken karşıdaki kişinin sesini herkes duyuyor. Bunda da olacak gibi görünüyor :)
Kasa itibariyle sanırım 1280 modeli ile aynı. Umarım ahize sesini dışarıya verme sorununu giderip çıkarırlar yoksa alana şimdiden geçmiş olsun diyorum zira iş telefonu olarak kullandığım zamanlarda müşterilerin yanında telefonla konuşamıyordum. O derece dışarı veriyordu sesi...
quote:
Orijinalden alıntı: eP_362
Kullandığım 1280 ile aynı tasarım. Ses sızıntısı sorunu var. Görüşme yaparken karşıdaki kişinin sesini herkes duyuyor. Bunda da olacak gibi görünüyor :)
Kasası aynı olduğu için bunda da ses sızıntısı mutlka vardır. Nokia telefon işini beceremiyor artık. Bu da çöplük bir model daha olduğunu gösteriyor. Nokia'nın artık ses sızıntısı modellerini gördükten sonra Samsung alıyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: Strazburg
quote:
Kasası aynı olduğu için bunda da ses sızıntısı mutlka vardır. Nokia telefon işini beceremiyor artık. Bu da çöplük bir model daha olduğunu gösteriyor. Nokia'nın artık ses sızıntısı modellerini gördükten sonra Samsung alıyoruz.
Nasıl kişiler yapıyor bu modelleri anlayamıyorum. Bir modelde de değil çoğu alt seviye telefonunda aynı sorun var arkayı elinle kapatsan bile yankı yapıyor
nokia bu ürünle aşmış kendini :D :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Strazburg
quote:
Nasıl kişiler yapıyor bu modelleri anlayamıyorum. Bir modelde de değil çoğu alt seviye telefonunda aynı sorun var arkayı elinle kapatsan bile yankı yapıyor
Allah bu Nokia'yı bildiği gibi yapsın. Bunlar ne biçim mühendisler? Neden başka firmalard böyle sorunlar yok? Elimde şu anda Samsung E1180 var. Arama yaparken ses sızıntısı yok, rahat rahat görüşme yapabiliyorum.
Heyecanlanmayın, 110TL üzeri fiyat ile satılacak türkiyemizde, buraya yazıyorum geldiğinde fiyatları görürsünüz.
bir insan telefonu bıçaklarmı ? işte ben o 1280 olan telefonu ses problemi yüzünden tek bıçak darbesiyle telef ettim