Şimdi Ara

Nokia'dan fiyatıyla dikkat çeken alt segment cep telefonu: 103 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: safe-e

bir insan telefonu bıçaklarmı ? işte ben o 1280 olan telefonu ses problemi yüzünden tek bıçak darbesiyle telef ettim

Ben olsam o telefonu Nokia'nın genel müdürlüğünün önüne atardım. "Siz böyle mi telefon üretiyorsunuz?" derdim orada.
  • nokia gençlere hitab edemiyor eski kafalı oldğu için :) işin şakası bir yana 5 para etmez.
  • Nokia mı bir zamanların kralı Nokia artık çağın gerisinde kalan bir firma bence akıllı telefon pazarından tümden çekilsin yoksa daha çok zarar eder.
  • quote:

bir insan telefonu bıçaklarmı ? işte ben o 1280 olan telefonu ses problemi yüzünden tek bıçak darbesiyle telef ettim

hocam ben de arkasını çevirip konuşuyorum gayet iyi bir çözüm oluyor o ses sorununa
  • quote:

Orijinalden alıntı: CavaLieR-G

quote:

hocam ben de arkasını çevirip konuşuyorum gayet iyi bir çözüm oluyor o ses sorununa

Çözüm olarak rafa kaldırmayı buldum Arada bir mesaj atarım Allah onları bildikleri gibi yapsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonerrap

+50 yaşlar için :)

+21 sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: safe-e bir insan telefonu bıçaklarmı ? işte ben o 1280 olan telefonu ses problemi yüzünden tek bıçak darbesiyle telef ettim

onuda denedim hoparlörü dayıyordum kulağıma bu seferde insanlar garip garip bakıyor yüzüme
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: safe-e bir insan telefonu bıçaklarmı ? işte ben o 1280 olan telefonu ses problemi yüzünden tek bıçak darbesiyle telef ettim

onuda denedim hoparlörü dayıyordum kulağıma bu seferde insanlar garip garip bakıyor yüzüme

Başka çözümler de var. Hoparlöre bant ypıştırın bence. Görüşme başlayınca yapıştırın hoparlöre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zatax -- 10 Nisan 2012; 18:42:27 >

• yurtdışında 10$ satılır !
    bizim buradaki tok esnaf ise 100$ fiyat çeker ! :(
  • Türkiye'de ucuz olacağını sanmayın. Zaten telefonun en düşük vergisi 100 TL. 150 TL gibi bir fiyattan satışa sunulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Strazburg

quote:

quote:

quote:

Başka çözümler de var. Hoparlöre bant ypıştırın bence. Görüşme başlayınca yapıştırın hoparlöre.

denenmiş ise kesinlikle yaparım hocam , faydası var mı gerçekten

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Strazburg

quote:

quote:

quote:

denenmiş ise kesinlikle yaparım hocam , faydası var mı gerçekten

Siyah bant yapıştır, işe yarıyor.

• Nokia'dan 4 çekirdekli siyah beyaz telefon bekliyoruz.
    Şaka bir yana 16 € tl ye ve klasik türkiye fiyatlandırmasına göre gelince 50 liradan aşşağı satılmaz.fiyatı normal bence.
  • telefonu sadece telefon amaçlı kullanan insanlara yeter. tabi bizim milletimiz ne kadar pahalı telefon kullanırsak o kadar saygın oluruz mantığı ile gitiiği için,özellikle gençler telefonlara bol sıfırlı rakamlar vermeye çok devam ederiz. 2 sene önce 220 tl ye 2 el olarak aldığım c5 bana fazlasıyla yetiyor yeterki yetinmeyi bilin. gidipde bir telefona 2000 tl verceğime pc alırım arabamı değiştiririm daha iyi.
    ayrıca bu telefon 116 euro olur diyenlerede hesaplamadan yorum yapmayın derim. vergileri özel iletişim vergisini koyarsanız bu telefon tr de yaklaşık 38 euro olur. yani 90 tl. bide ara firmaların karı dersek 20 tl 110 tl olur. ülkemiz vergi konusunda malesefki bulduğuna yüklenen bir zihniyet. normal vergileri toplayamaz ama kayıt altında olan benzin cep tel sigara araba içkiye yüklenir. ve bu 16 euroluk tel olur 110 tl
  • nokia 1 tur attı, başa döndü herhalde..
  • Pek bir özelliği yok ama çok tatlı duruyor bataryası iyi gidiyor birde radyo dinleriz tamamdır.
  • Vay be Nokia nostalji yapmış.. Akıllı telefon pazarında istediğini yakalıyamadı bu segmente gerimi dönüyor yoksa :p :))
  • forumdaki kişileri hala anlamış değilim. nokia battı, ucuz telefon yapıyor, iphone gibi telefonu yok diyorlar.

avrupa,amerikada ve uzak doğuda birkaç ülkeyi çıkarın diğer ülkelerdeki gelir düzeyi buradaki insanlar kadar değilki.

adamın iphone ne işine yarasın, akıllı telefon ne işine yarasın. adama alo diyecek telefon lazım. belki o bile lüks geliyor.

avrupadaki lüks markalar teker teker dökülmeye başladı. Ucuz ürün yapıyor diye begenilmeyen Çinliler, Hintliler gelip bu firmaları alıyorlar, ortak oluyorlar.Adamlar orta segmentte ciddi paralar kazanıyorlar.Kazandıkları para ile de lüks ve prestijli markaları alıyorlar.

orta segment ürünler herzaman iş yapar. (avrupadan örnek swatch.http://www.swatchgroup.com/ siteyi açın bakın bünyesine hangi firmaları katmış.)

Akıllı telefon kavramıda enterasan. Yüksek donanımlı olmayınca akıllı telefon olmuyormu? Nokia'nın birçok akıllı telefonu var.Yurtdışı fiyatlarıda 500 tl altında.
    Yurtdışında adam benim gelir düzeyim düşük diyor ben şu şu ürünleri alabilirim diyor. Fazlası benim için bütçeme uygun değil diyor. Bizde ise asgari ücret alan kişi bakmışsınız 1000-1500 tlilik telefon kullanıyor.Havasından geçilmiyor. Görende xx şirketin patronu sanar.

herkesde akıllı telefon kullanacak diye bir kaide de yok. (birde akıllı telefon alıp, akılsız olarak kullananlar varki (sadece alo demek için) onlardan da allah korusun!Şekil yapacağım diye iki büklüm oluyorlar. Mevlanın şu sözü hep aklımdadır; "Nice insanlar gördüm üzerinde elbisesi yok, nice elbiseler gördüm içinde insan yok" )

Problem sanırım Nokia'da değil, Bizde. Üretmeden tüketen toplum olduk gittik!

• bizde 100 tl
  • zaten nokia tamamen Türkler için yapıyor bizim milletten başkada kullananı yok galiba avrupa samsung hc iphona lg sharp motorla ile yıkılıyo bizde nokia ile sar değeri nedir telefonda hiç bir bilgi verilmiyor ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.