Şimdi Ara

Nokia'dan fiyatıyla dikkat çeken alt segment cep telefonu: 103 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
6.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben seviyorum tuslu telefonlari..suyu cikti dokunmatiklerin herkesin elinde var yahu sıktı beni bu durum..
  • bu model güzel ancak bir özelliği varki adamı deli eder iç kulaklıkla dış hoparlör aynı ve siz konuşurken yanınızdakiler konuşmanızı olduğu gibi duyacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slymn_54

quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC
    quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC 16 euro ben o fiyata Galaxy S2 me şarj aleti alıyorum.
    sürekli sarz etmen gerekdigi icin dime?
    Ne alaka? Çok ucuz olduğu için söyledim. Ayrıca kullandığın nasıl bir Türkçe sarz,dime
    evet ucuz olabilir ona bisey demiyorum ama ordan telefonunun ŞARZ aletine nasil bagladin? dilim şarj demeye dönmediginden degil önceden beri hep şarz derim ben. bu arada negatif yorum aldin diye karsindakinin hatasini(ki ben o kelimeyi aliskanlik oldugu icin öyle diyorum) hemen vurman gerekmiyo. cocukca yani:)) alindigimdan degil.

"Şarj"

• quote:

Orijinalden alıntı: sertacarslan

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SpyPC 16 euro ben o fiyata Galaxy S2 me şarj aleti alıyorum.
    Ne alaka? Çok ucuz olduğu için söyledim. Ayrıca kullandığın nasıl bir Türkçe sarz,dime
    evet ucuz olabilir ona bisey demiyorum ama ordan telefonunun ŞARZ aletine nasil bagladin? dilim şarj demeye dönmediginden degil önceden beri hep şarz derim ben. bu arada negatif yorum aldin diye karsindakinin hatasini(ki ben o kelimeyi aliskanlik oldugu icin öyle diyorum) hemen vurman gerekmiyo. cocukca yani:)) alindigimdan degil.
    Şarj

Şarz :))

• Takdir ettim Nokia'yı bu tutumundan dolayı. En azından her kesimin ihtiyacına yönelik telefon yapıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: ahkbjk

ben seviyorum tuslu telefonlari..suyu cikti dokunmatiklerin herkesin elinde var yahu sıktı beni bu durum..

Demek tek değilmişim bunu düşünen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katze -- 11 Nisan 2012; 19:33:53 >
  • Huawei daha iyisini yapti.. Uzgunum Nokia, yine olmadi
  • 1280 ve 1203 vb modeller gibi ses sorunu varsa atın çöpe,
    bu kadarda olmaz ya gerçekten yazıklar olsun bir ahize sorunu gidermek bu kadar mı zor ?
  • Telefona birde anten koysalarmış tam nostaljik olurmuş :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sertacarslan

quote:

quote:

quote:

quote:

Şarj

Şarz :))

:))

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.