Şimdi Ara

Nokia değişim talebim onaylandı, fakat?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Lumia 920 telefonumun değişim talebi en sonunda onaylandı. Adres sordular, sonra da yeni telefonun aksesuarsız bi şekilde geleceğini söylediler ama IMEI numarasından anlayabilirmişim yeni telefon olup olmadığını. Şimdi bunlar anakartı falan değiştirip, telefonu söküp-takıp bana yeni telefon diye mi verecekler? Yoksa gerçekten yeni telefon mu verecekler? Bunu nereden anlayabilirim?

Bilen birileri cevaplarsa çok sevinirim.

Teşekkürler.

• Nokia'yla görüştüm, kutulu yeni telefon veremiyorlarmış, prosedür gereği! Böyle bir sahtekarlık olamaz. Ne yapabilirim? Para iadesi isteyeceğim ama fatura kayıp.
  • Kim onaylamış bilmiyorum ama büyük firmalar değişim yapacaksa aksesuarsız bi şekilde falan imkansız gönderemezler.

Firmayla tekrar görüşün derim. Faturayı da telefonu satın aldığımız yerde kopyası falan mutlaka vardır onlardan bulmaya çalışın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ademoz05

Kim onaylamış bilmiyorum ama büyük firmalar değişim yapacaksa aksesuarsız bi şekilde falan imkansız gönderemezler.

Firmayla tekrar görüşün derim. Faturayı da telefonu satın aldığımız yerde kopyası falan mutlaka vardır onlardan bulmaya çalışın.

Görüştüm. Prosedürleri böyleymiş. Kutulu değişim yapmıyorlarmış. Gerçekten kendimi dolandırılmış gibi hissettim. Bir daha Nokia mı? Asla, ki bu iğrenç sahtekarlıkla pek de büyük bir firma olmadıklarını hatırlatmış oldular. Kendilerine uzun bir mail döşedim. Şimdi bir şekilde para iadesi için uğraşacağım. Yalnız bir şey sormam lazım. Telefonu 1649 liraya aldım Tüketici Hakem Heyeti'nin fiyat sınırını geçiyor mu bu fiyat, bi bilginiz var mı?
  • Firmalar bu tip değişimler için ellerinde kutusuz sıfır telefon bulun duruyorlar , anakart yanması vs gibi durumlarda değişimde kullanıyorlar, bence bir sıkıntısı olacağını sanmıyorum çok eskiden n gage telefonumu iki kere ana kart yanmasından dolayı değiştirmişlerdi kutusuz özel bir karton içinde gelmişti .

• quote:

Orijinalden alıntı: I Love Cookies

quote:

Orijinalden alıntı: ademoz05

Kim onaylamış bilmiyorum ama büyük firmalar değişim yapacaksa aksesuarsız bi şekilde falan imkansız gönderemezler.

Görüştüm. Prosedürleri böyleymiş. Kutulu değişim yapmıyorlarmış. Gerçekten kendimi dolandırılmış gibi hissettim. Bir daha Nokia mı? Asla, ki bu iğrenç sahtekarlıkla pek de büyük bir firma olmadıklarını hatırlatmış oldular. Kendilerine uzun bir mail döşedim. Şimdi bir şekilde para iadesi için uğraşacağım. Yalnız bir şey sormam lazım. Telefonu 1649 liraya aldım Tüketici Hakem Heyeti'nin fiyat sınırını geçiyor mu bu fiyat, bi bilginiz var mı?

Arkadaşlar bütün firmalar bu şekilde değişim yaparlar. Swap ürün denir. Cihaz sıfırdır. Ancak herhangi bir kutu ve aksesuarla verilmez bu her firma için böyledir.
    Apple için de samsung için de geçerli.

• Arkadaşlar haklı aldığınız yerden ürün değişimi yapmıyorsanız Nokia Care aksesuarları tekrar yanında vermez batarya hariç batarya da 920 de çıkmıyor zaten ama ben kutu meselesini bilmiyorum,, eski telefonumu ( nokia2630) yeni kutuyla gönderdiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • selam değişim talebin nasıl onaylandı? benim telefonumda serviste bekliyor. biliyorsun aynı sorunu yaşıyoruz. bence sıkıntı yapacak bir durum yok. değişimlerde kutulu telefon verilmez ama telefon sıfırdır. değişim için talep nasıl onaylandı izlediğin yolu anlatırsan bana da bir yardımı olabilir. teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jayistic

selam değişim talebin nasıl onaylandı? benim telefonumda serviste bekliyor. biliyorsun aynı sorunu yaşıyoruz. bence sıkıntı yapacak bir durum yok. değişimlerde kutulu telefon verilmez ama telefon sıfırdır. değişim için talep nasıl onaylandı izlediğin yolu anlatırsan bana da bir yardımı olabilir. teşekkür ederim..

20 iş gününü geçti serviste kalma süresi, ben de aradım. Daha önce de birçok kez aradığım için olacak ki pek diretmediler. Bu arada cumartesileri iş günü olarak saydım.
  • quote:

quote:

selam değişim talebin nasıl onaylandı? benim telefonumda serviste bekliyor. biliyorsun aynı sorunu yaşıyoruz. bence sıkıntı yapacak bir durum yok. değişimlerde kutulu telefon verilmez ama telefon sıfırdır. değişim için talep nasıl onaylandı izlediğin yolu anlatırsan bana da bir yardımı olabilir. teşekkür ederim..

20 iş gününü geçti serviste kalma süresi, ben de aradım. Daha önce de birçok kez aradığım için olacak ki pek diretmediler. Bu arada cumartesileri iş günü olarak saydım.

Güzelmiş :) benimki de bugün geçti. yarın sabah ben de arayacağım. sanırım ikimizinde parça bekleniyor olayı üreticiden gelmediği için 20 günü geçti. kutusuz gelme konusunda hiç bi sıkıntı yapmana gerek yok çünkü bütün firmalar böyle yapar, doğal süreç böyledir yani. umarım benimki de sabah değişim olarak sonuçlanır ve yeni telefonuma kavuşurum bian önce.. peki kaç gün içinde gelirmiş telefon, birşey söylediler mi?

• quote:

quote:

Hocam hangi servise verdin? Kvk mi?

• quote:

quote:

quote:

Güzelmiş :) benimki de bugün geçti. yarın sabah ben de arayacağım. sanırım ikimizinde parça bekleniyor olayı üreticiden gelmediği için 20 günü geçti. kutusuz gelme konusunda hiç bi sıkıntı yapmana gerek yok çünkü bütün firmalar böyle yapar, doğal süreç böyledir yani. umarım benimki de sabah değişim olarak sonuçlanır ve yeni telefonuma kavuşurum bian önce.. peki kaç gün içinde gelirmiş telefon, birşey söylediler mi?

Kaç gün içinde geleceğini söylemedi, adres sordu sadece. Ancak benim hala şu kutusuz olayında kafam karışık. Çünkü internetteki Nokia ile olan deneyimleri okuduğumda söylenen şey, eski telefonun içinin değiştirilip verilmesiydi.

quote:

Orijinalden alıntı: drowen

quote:

quote:

Hocam hangi servise verdin? Kvk mi?

Evet KVK'ya verdim.

• Olayda büyütülecek birşey yok adamlar bozuk telefonu alıp yerine yeni sıfır telefon veriyorlar işte, telefonun kutusunu ne yapacaksınki. Bu gayet doğal ve olması gereken birşey, eğer Lumia 920 pili çıkartılabilen bir telefon olsaydı yeni pilde gönderilmezdi sadece telefonun kendisi gönderilirdi yine.
  • evet sonunda benim de değişim talebim onaylandı.. ama gün veremiyorlar şu kadar günde elinize geçer vs gibi.. inşallah bi 1 ay da bunun için beklemeyiz..
  • yahu arkadaş ben böyle bişey görmedim nokia ile konuştum sıfır ürün gelecek dedi, kvk dan tekrar kontrol edim dedim şimdi de anakart değişecek yazıyor şaka gibi valla çileden çıkıyorum artık. başlicam nokiasına da lumiasına da artık..
  • İste musteri memnuniyeti adina markasina guvenip urununu satin alan tuketiciyi yasal olarak nasil dolandiririm, nasil hizmet vermem, nasil kandiririm diye oturup dusunen, musteri memnuniyeti adina musterisine uretim hatali telefonu yuzunden kutulu yeni telefon vermemek icin canini disine takan sahtekar bir firma Nokia. O kadar diplerdeyken Lumia'yla pazara giren Nokia'nın degistigini dusunmustum ancak tam tersine nerelerine guveniyorlar bilmiyorum ama bu kadar batik olmalarina ragmen musteri memnuniyetini bu kadar yok sayabiliyorlar. Sanırım batık bir sirket olmasının bir nedeni de buymus, daha yeni yeni anlamaya baslıyorum. Su Nokia ile isim bitsin yanindan bile gecmem artik.

• quote:

İste musteri memnuniyeti adina markasina guvenip urununu satin alan tuketiciyi yasal olarak nasil dolandiririm, nasil hizmet vermem, nasil kandiririm diye oturup dusunen, musteri memnuniyeti adina musterisine uretim hatali telefonu yuzunden kutulu yeni telefon vermemek icin canini disine takan sahtekar bir firma Nokia. O kadar diplerdeyken Lumia'yla pazara giren Nokia'nın degistigini dusunmustum ancak tam tersine nerelerine guveniyorlar bilmiyorum ama bu kadar batik olmalarina ragmen musteri memnuniyetini bu kadar yok sayabiliyorlar. Sanırım batık bir sirket olmasının bir nedeni de buymus, daha yeni yeni anlamaya baslıyorum. Su Nokia ile isim bitsin yanindan bile gecmem artik.

aynı düşünceleri paylaşıyorum. insanlar nokia alma uğraşırsın dediler Lumia dedik windows8 dedik, Nokia değişmiştir dedik ama hata etmişiz. Etrafımda ne kadar insan varsa hepsine yaşadıklarımı anlatıcam hiçbiri Nokia almasın. Batsın bu şirket. Bozuk telefonu değiştirmeyen, anakartı değişecek ayağına da en az 1-2 ay telefonsuz müşteriyi bekletecek bi firma. ulan elinizde telefon mu yok, çıkarın verin işte bitane. böyle bi rezalet yok ya.

• swap cihazlar kutu ile gönderilmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: efedrn22

swap cihazlar kutu ile gönderilmez

kutulu gönderilmemesini anlayabiliyoruz ama yeni cihaz göndermiyor nokia anakart gönderiyor sonra buradaki yeteneksiz özensiz teknik servisler eski telefonun kasasını giydiriyor anakarta.. aylarca anakart beklemek de cabası..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efedrn22

swap cihazlar kutu ile gönderilmez

kutulu gönderilmemesini anlayabiliyoruz ama yeni cihaz göndermiyor nokia anakart gönderiyor sonra buradaki yeteneksiz özensiz teknik servisler eski telefonun kasasını giydiriyor anakarta.. aylarca anakart beklemek de cabası..

Hay arkadaş sen onu diyon dur sana daha kötüsünü anlatayım...

basa 1 telefonu yeni çıktığında aldım dükkandan çıktım 5 dakika geçmedi kamerasıyla, birsey çektim aaa kamer çalışmıyor geri TEKNOSA ya götürdüm bana dediler ki servise göndereceğiz. Ben başka cihaz istedim kutu açıldı vs dediler vermediler...
    neyse şükür 12 gün sonra geldi kamerayı yazılım atıp düzeltmişler neyse bunada şükür dedim...
    hattı taktım 30 dakika sonra sinyal yok dedi ana avrat TEKNOSOYA küfür ederek gittim. Dedim şebeke yok aaaa harbi yok diye gönderdiler neyse o.ç ları 12gun sonra geri yolladılar Bi baktım ana kart dedigişti diye ibare var faturada imei de değişmiş ana avrat küfür ettim 1150 Tl verdimdi ilk çıktığında 500 tlye hemen aynı gün sattim...

kardeş sen nediyon şerefsizlik diz boyu millet 5 dakika bozulan telini bile hatasını kullanıcıya itiyo o.ç hepsi TEKNOSA DAN hayatta mal almam...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.