Şimdi Ara

Nokia E serisi yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba.Şu aralar nokia e serisine karar kıldım ve başka bir model düşünmüyorum.Telefonu kullanım amacım ise
    1-İnternete girmek
    2-Oyun oynamak
    3-Müzik ve video izlemek
    4-Email ve mesajlara bakmak
    5-intten video izlemek
    6-Radyo

Bu açılardan ele alındığında e71 ve e72 arasında kaldım.e71 daha güzel grünmesine rağmen e72 nin özellikleri çok daha iyi. Sizce hangisi demeden önce bir de şu sorulara cevap cvermenizi bekliyorum ve cevaplara göre karar vereceğim lütfen konudan alakasız yorumlar yapmayalım ve boşver şunu gibi cevaplar atmayalım.

1-e72nin optik padi ne kadar kullanışlı ve istenildiği zaman devre dışı bırakılabiliyor mu?(Normaldde kullanmam elim çarpıyor falan sıkıntı yaratıyor ama bazen de gerekli)
    2-e72 10.2 hsdpa destekli e71 ise 3.6 olması lazım.Bu hız farkı neyi belirler yani e72den daha hızlı mı girerim normal şartlarda.Mesela aynı yerden ikiside bağlansa bir hız farkı yaratırmı?
    3-e72 de symbianın yeni versiyonu olan 9.3 var ve 600 mhz işlemci hızı var bu neyi ne kadar etkier?
    4-5.0 megapiksel kamera 3.5 mm kulaklık jagı, daha kaliteli gps ve yukarıda bahsettiğim özellikler dışında bir fark var mı?
    5-İki telefon arasındaki farklar çok mu fazla ve gözle görülür mü?
    6-Siz olsanız hangisini alırdınız?

• Hiç cevaplayan yok mu ya???
  • quote:

Orijinalden alıntı: hmdhmdhmd2

Öncelikle herkese merhaba.Şu aralar nokia e serisine karar kıldım ve başka bir model düşünmüyorum.Telefonu kullanım amacım ise
    1-İnternete girmek
    2-Oyun oynamak
    3-Müzik ve video izlemek
    4-Email ve mesajlara bakmak
    5-intten video izlemek
    6-Radyo

Bu açılardan ele alındığında e71 ve e72 arasında kaldım.e71 daha güzel grünmesine rağmen e72 nin özellikleri çok daha iyi. Sizce hangisi demeden önce bir de şu sorulara cevap cvermenizi bekliyorum ve cevaplara göre karar vereceğim lütfen konudan alakasız yorumlar yapmayalım ve boşver şunu gibi cevaplar atmayalım.

1-e72nin optik padi ne kadar kullanışlı ve istenildiği zaman devre dışı bırakılabiliyor mu?(Normaldde kullanmam elim çarpıyor falan sıkıntı yaratıyor ama bazen de gerekli) DEVRE DIŞI BIRAKILABİLİYOR

2-e72 10.2 hsdpa destekli e71 ise 3.6 olması lazım.Bu hız farkı neyi belirler yani e72den daha hızlı mı girerim normal şartlarda.Mesela aynı yerden ikiside bağlansa bir hız farkı yaratırmı? ŞEBEKE DESTEKLİYORSA YARATIR. İKİSİNİDE KULLANDIM. E72 DAHA HIZLI NETDE.

3-e72 de symbianın yeni versiyonu olan 9.3 var ve 600 mhz işlemci hızı var bu neyi ne kadar etkier? BİLGİSAYARIN İŞLEMCİSİ GİBİ.HERŞEYİ ETKİLER

4-5.0 megapiksel kamera 3.5 mm kulaklık jagı, daha kaliteli gps ve yukarıda bahsettiğim özellikler dışında bir fark var mı? EMAİL DESTEĞİ E72 DE SOFTWARE İÇİNDE GELİYOR SONRADAN KURMA DEĞİL. YAZILIM VERSİYONU VE MENÜ GÖRSELLİKDE E72 ÖNDE. MENÜ GEÇİŞLERİ ANİMASYONLU, SES TEMALARI DESTEKLİYOR. FLAŞI FENER OLARAK KULLANILIYOR. SANIRIM DESTEKLEDİĞİ HAFIZA KARTI DAHA YÜKSEK. SONUÇTA DAHA YENİ VE GELİŞMİŞ.

5-İki telefon arasındaki farklar çok mu fazla ve gözle görülür mü? BAKANA BAĞLI, BAKMAK DEĞİL GÖRMEK LAZIM

6-Siz olsanız hangisini alırdınız? İKİSİNİDE ALDIM 1,5 YIL E71 KULLANDIKTAN SONRA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euzun72 -- 17 Mayıs 2010; 21:45:43 >

• 1. Bu soruyu ancak E72 kullanmış biri cevaplayabilir. Kullanmadığım için bilgim yok.
    2. Elbette E72'deki bağlantı hızı daha yüksek ve daha hızlı net deneyimi sunacağı anlamına geliyor.
    3. E72'nin sistem arayüzü daha güncel ve işlemcisi daha hızlı. Bunlar cihazın daha hızlı çalışmasını, uygulamaların daha hızlı açılmasını ve çalışmasını sağlar. Bu da E72'nin daha hızlı bir cihaz olduğunu gösterir.
    4. Saydıklarınız dışında bir fark yok.
    5. Bana göre bu farklar iki cihazdan birini seçmemde önemli farklardır.
    6. Tabiki E72
  • E75 al
  • ben e72 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ediyorum,ama yinede aklına birşey takılırsın o zaman ikisinide eline alıp bir incele o zaman neyi kasdetiğimi daha iyi anlayacaksın...
  • arkadaşlar cok saolun su an bu mesajı e72 ile atıyorum :) gayet memnunum cok saolun.
  • quote:

arkadaşlar cok saolun su an bu mesajı e72 ile atıyorum :) gayet memnunum cok saolun.

Yardımcı olabildiysek ne mutlu Cihazınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Bende bu mesajı N82 ile atıyorum.
  • quote:

arkadaşlar cok saolun su an bu mesajı e72 ile atıyorum :) gayet memnunum cok saolun.

Hayırlı olsun kardeş sorularını cevaplayacaktım ki aldığını gördüm

Bende bu mesajı bilgisayardan atıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Espiri güzel

• durun durun atamazsiniiiizzz o mesaji aslinda ben serverdan yazdim
  • Hayırlı olsun dilekleri için saolun bu arada almak isteyen ark varsa realde sanırım 739 lirayı taksitliyorlar ve bir de sanırsam bonus indirimi var bir araştırın. :) Ben media markttan 779a almıştım :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Sonunda uzay çağına geçtik heralde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.