Şimdi Ara

[ Nokia E5-00 > WLAN+aGPS+QWERTY+5MPx+S60v3 ] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
0
Favori
82.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar dün elime geçen sıfır bir telefon hediye geldi ama satıyorum.
    Sıfır olduğundan satılık tüm sıfır telefonlardan daha uygun yapmaya çalştım, ihtiyacım olmadığından satıyorum dokunmatik bir telefon alacağım..
    Bilginiz olsun diye ana konuda da paylaşmak istedim link i.
    http://forum.donanimhaber.com/m_52539851/tm.htm
  • arkadaşlar ben bu telefonu aldım sabah elimde olacak fakat sorularım var

wireless var mı veya nerden internete bağlanıyoruz internete bağlanmak için yapmam gerekenler nedir?
    kamerası söylenen gibi gerçekten kötü mü?
    bi de bana nokia alma dediler arkadaşlarım nedense ama ben alışkanlık işte aldım yazılımı falan sıkıntılıymış bu doğru mu?
  • Arkadaşlar şu başlığa o kadar boş şeyler yazıyorsunuz ki, girip okuyasım gelmiyor. Yahu wireless var mı diye sormuş adam!!!!

Ya bu kadar zor mu birinci sayfayı açmak yani bu kadar mı bitiksizniz ya! Bak anlatayım elinin altındaki 30 gr ağırığındaki fareyi kullanarak simgeyi ekranın sağ üst köşesine götür ve birinci sayfaya tıkla! bütün bu işlem sana ömründen sadece 2 sn götürecek!!!

Arkadaşlar navigasyon ve diğer şeylerle ilgili de yine gereksiz birsürü yazı yazmışsınız sizlerde bi zahmet gidip birinci sayfadan itibaren okuyun!
  • Beyler nokia 5610dan sonra bu telefonu önerirmisiniz?yoksa başka bir telefon mu önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Benim telefonda sağ menü tuşundan (yani mesajlar tuşunun üzerindeki tuş) çıt çıt diye ses gelmeye başladı dün. Bütün tuşlar sağlam, sadece o tuşa bastığımda çıt diye ses geliyor. İçine birşey kaçmış olması imkansız. Problem ne olabilir acaba?

bende de az da olsa oluyor oyle. fiziksel bir durum. servise giderse tüm tuşlar değişecek, seçim senin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrduLee

arkadaşlar ben bu telefonu aldım sabah elimde olacak fakat sorularım var

wireless var mı veya nerden internete bağlanıyoruz internete bağlanmak için yapmam gerekenler nedir?
    kamerası söylenen gibi gerçekten kötü mü?
    bi de bana nokia alma dediler arkadaşlarım nedense ama ben alışkanlık işte aldım yazılımı falan sıkıntılıymış bu doğru mu?

wireles var. gprs ile de internete baglanabilirsin. Yazılımda bir sorun yok. sorun symbian'da.o da zaten bütün nokia'larda aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 00100

quote:

Orijinalden alıntı: bira123

quote:

Orijinalden alıntı: 00100

Arkadaşlar e5de gelen giden mesajlar anlık mesajlaşma gibi mi gösteriliyor alt alta?

ayrı ayrı gösteriliyor.

Youtubeda gördüğüm bir videoda böyle gösteriliyordu. Bulamıyorum şimdi. Altalta görme şansımız olmadığına emin misiniz?

what's app uygulamasında alt alta.. belki de gösterilen görüntüleme bir uygulama aracılığıyla yapılmıştır.

• Arkadaşlar bir türlü çözemediğim bir sorun var. Navigasyonu çevrimiçi kullanmama rağmen hedef belirlediğimde 5-10 dk kadar GPS sinyali bekliyor. bn de dayanamıyorum kapatıyorum. Bir ara çevrimdışı kullanıyordum hadi onda çevrimdışı diye dedim ama şimdi ayarlara da baktım avea seçili.internete girişim de sorunsuz. Bu şekilde bir sorun yaşayan var mı
  • quote:

Arkadaşlar bir türlü çözemediğim bir sorun var. Navigasyonu çevrimiçi kullanmama rağmen hedef belirlediğimde 5-10 dk kadar GPS sinyali bekliyor. bn de dayanamıyorum kapatıyorum. Bir ara çevrimdışı kullanıyordum hadi onda çevrimdışı diye dedim ama şimdi ayarlara da baktım avea seçili.internete girişim de sorunsuz. Bu şekilde bir sorun yaşayan var mı

menü-kntrl paneli-ayarlar-genel-konumlama yapıp konumlama yöntemlerindeki bütün hepsinin işaretli olup olmadığına bak istersen arkadaşım.hepsinin işaretli olması lazım.
  • ana ekrandaki ovi sohbet servisi etkinleştir kısa yolunu kaldırmak istiyorum.nasıl yapabilirim bunu.
  • arkadaşlar internete bağlandığımızda telefondan sayfalarda gezinirken veya youtube'da video vs. izlerken telefon hafızasında yer kaplayan şeyler oluyor...pc'de de olur ya temp falan...temizlersin sonra...telefonda nasıl yapcaz o temizleme işini...her bağlantıdan sonra bakıyorum hafızaya, az da olsa yer kaplayan şeyler oluyor wireless bağlantısından sonra...nasıl silcez onları?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmiyagi

arkadaşlar internete bağlandığımızda telefondan sayfalarda gezinirken veya youtube'da video vs. izlerken telefon hafızasında yer kaplayan şeyler oluyor...pc'de de olur ya temp falan...temizlersin sonra...telefonda nasıl yapcaz o temizleme işini...her bağlantıdan sonra bakıyorum hafızaya, az da olsa yer kaplayan şeyler oluyor wireless bağlantısından sonra...nasıl silcez onları?

nokia sitesinde şunu buldum şimdi...

" Nokia telefonumda internet önbelleğini nasıl temizlerim?

Web uygulamasına gidin ve Seçenekler > Gizlilik verilerini sil > Önbellek seçeneklerini belirleyin.

Önbellek, verileri geçici olarak saklamak için kullanılan bir hafıza alanıdır. Şifre gerektiren gizli bilgilere erişmeye çalıştıysanız veya eriştiyseniz, her kullanımdan sonra önbelleği boşaltın.

Erişim sağladığınız bilgi ve servisler cihazın önbelleğinde saklanır."

acaba bu mu benim dediğim?

• quote:

Orijinalden alıntı: gewa

quote:

Arkadaşlar bir türlü çözemediğim bir sorun var. Navigasyonu çevrimiçi kullanmama rağmen hedef belirlediğimde 5-10 dk kadar GPS sinyali bekliyor. bn de dayanamıyorum kapatıyorum. Bir ara çevrimdışı kullanıyordum hadi onda çevrimdışı diye dedim ama şimdi ayarlara da baktım avea seçili.internete girişim de sorunsuz. Bu şekilde bir sorun yaşayan var mı

menü-kntrl paneli-ayarlar-genel-konumlama yapıp konumlama yöntemlerindeki bütün hepsinin işaretli olup olmadığına bak istersen arkadaşım.hepsinin işaretli olması lazım.

bluetooth gps dışında hepsi işaretliydi. Bu sefer onu da işaretledim daha sonra denicem olur inş :) tşk.

• beyazını kullanıyorum çok memnunum.zaten istediğiniz her özellik var ayrıca sağlam telefon :)
  • vallaha 5230 almakla çok büyük ahmaklık etmişim diyebilirim 1 ay daha bekleseydim çok daha güzel bir telefon alabiliyordum ama sabırsızın tekiyim
  • ovi den yüklediğimiz temalar nasıl kaldırılıyor
    yeni güncellemeler varmı arkadaşlar?
  • arkadaşlar eskiden "ovi suite" programı ile bağlıyordum telefonu pc'ye...geçen bağlayamadım ve ovi suite sitesine gidiyorum "hata veriyo,sayfa bulunamadı diyor....
    sonra baktım "nokia suite"varmış onu indirdim ovi suite'i kaldırdım pc'den...nokia suite'i kurdum...şimdi onunla usb kablosundan bağlıyorum pc'ye...
    adres : http://www.nokia.com.tr/destek-ve-yazilim/urun-destegi/nokia-suite/compatibility-and-download aşşağıdan e5-00 uyumluluk gösteriyor ve indiriliyor...
  • güncellemeyi yapan arkadaşlar memnunlarmı.şu an için telefon iyi,güncelleme yaparsam pişman olmak istemiyorum.
  • Arkadaşlar cepten tv izleyebileceğim bi yer varmı. turkcell kullanıyorum. spb tv yükledim. orda baya bi yerli kanal var. bir dehttp://realplayertv.com.nu/ linkinde atv stv fln var ama kanald star show kanallarını nerden izleyebilirim. bilen var mı
  • arkadaşlar telefonuma adobe flash player kuramıyorum. yardımcı olabilecek biri var mı?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.