Şimdi Ara

[ Nokia E5-00 > WLAN+aGPS+QWERTY+5MPx+S60v3 ] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
0
Favori
82.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eP_362

Yeni güncelleme geldi:http://www.symbiantweet.com/nokia-e5-firmware-updated-to-v81-004

ne değişiklikler var acaba.yükleyen var mı?
  • güncellemyi yükledim ama pek bir farklılık göremedim değişiklikleri yazarsanız sevinirim.
  • ana ekranda saatin yanında wireless işareti cıkıyor devamlı onceden yoktu nasıl kaldırabilirim onu?birde ana ekrana resimli kişileri nasıl ekleyebiliyoruz?bi sorum daha var e-maili kullanırken kontor gidiyor mu veya internet ppaketi alsak oradan mı gider?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dietmar

ana ekranda saatin yanında wireless işareti cıkıyor devamlı onceden yoktu nasıl kaldırabilirim onu?birde ana ekrana resimli kişileri nasıl ekleyebiliyoruz?bi sorum daha var e-maili kullanırken kontor gidiyor mu veya internet ppaketi alsak oradan mı gider?

menü-kntrl paneli-ayarlar-genel-kişiselleştirme-bekleme modu-giriş ekrn tms-rehber çubuğunu seçersen ana ekranda resimli kişi eklersin.e-mail kullanırsan kontör gider internet paketi alırsan paketten gider.
  • tesekkurler dostum birde wirelss işaretini nasıl kaldırcaz onu da solesen tam olucak walla tesekkuerler:D
  • Arkadaşlar telefonu yeni satın aldım.
    Her açılışta ve kapanışta "Turkcelle bağlan hayata" ekranı geliyor. Bunu nasıl kaldırabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dietmar

tesekkurler dostum birde wirelss işaretini nasıl kaldırcaz onu da solesen tam olucak walla tesekkuerler:D

bendeki ayarlar şöyle;
    menü-kntrl-paneli-ayarlar-bağlantı-kablosuzlan-wlan varlığını göster-asla
    bir dene olmadı biraz kurcala heralde bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzcann

Arkadaşlar telefonu yeni satın aldım.
    Her açılışta ve kapanışta "Turkcelle bağlan hayata" ekranı geliyor. Bunu nasıl kaldırabilirim.

yedeklerini alıp nokia pc suite ile yeni yazılım varsa yükle belki sorununu giderir.ya da;
    menü-kntrl-paneli-ayarlar-genel-kişiselleştirme-ekran-açılışnotu/logosu'ndan ayarlayabilirsin heralde.
  • tesekkurler dostum deniyorum smdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gewa

quote:

yedeklerini alıp nokia pc suite ile yeni yazılım varsa yükle belki sorununu giderir.ya da;
    menü-kntrl-paneli-ayarlar-genel-kişiselleştirme-ekran-açılışnotu/logosu'ndan ayarlayabilirsin heralde.

Pc Suite'te güncelledim olmadı.
    Açılış logosu yada notunu da denemiştim daha önceden.
    Önce "Turkcell'le bağlan hayata" görüntüsü sonra açılış notu gelio, ordan da mümkün değil yani.
    Yine de teşekkürler...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gewa

quote:

Pc Suite'te güncelledim olmadı.
    Açılış logosu yada notunu da denemiştim daha önceden.
    Önce "Turkcell'le bağlan hayata" görüntüsü sonra açılış notu gelio, ordan da mümkün değil yani.
    Yine de teşekkürler...

bu tür yazılımlar anlaşma gereği olduğu için içindeki yazılımda turkcell reklamı var. onun tek çözümü servise gidip reklamsız yazılım istiyorum diyeceksin.

• telefonu güncelleyen varmı.ben ilk aldığım haliyle kullanıyorum baya stabil şu anda.gerçekten güncellemeye değecek özellikler var mı.
  • arkadaşlar bende nokia e5 aldım.çok memnunum ancak bir sorunum var internet sayfalarının boyutları çok fazla telefona göre 1,5 2,0 mb yüklüyor yeğenimde c3 var 63 80kb la açıyor aynı siteyi bu boyutu nasıl düşürebilirim.boyut yüksek olunca otomatikmen yavaşlıyor.şimdiden teşekkür ederim.
  • bnde nokia e 5 kllanıyorm ama ana ekrndakı en alttaki smge çubuğu gbi bişey vr orda kulak işaretne bnzeyen ustndede düz bi ok işareti gibi bişey vr işte boyle bir işaret
    bunu nasıl geçirebilirm ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  • bn 0.facebook.com dn face ye gremiorm nokia e 5 tn kaç kere denedm olmuyooooooooooooooooooooooo nerdn grebilirm
  • operatörün vodafone ise giremezsin artık vodafone den giriş yok
  • deilllllllll avea o smgeyı nerdn geçirebilirim
    Teşekkurler............
  • o işaret telefonunda birşeye engeli var mı tam olarak işareti anlayamadım.Avea internet ayarlarını tam olarak yapman lazım arkadaşım yapamazsan söyle yardımcı olmaya çalışırız.
  • internet ayarlarını tel den yapabilirmiyim
    hmde o nerden engellen miş olabilir

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.