Şimdi Ara

[ Nokia E5-00 > WLAN+aGPS+QWERTY+5MPx+S60v3 ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
0
Favori
82.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • c3 mü e5 mi hangisini önerirsiniz? e5 c3 den farkı nedir
  • kullanan arkadaşlar menmun mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

E63 170Euro iken bunun satılacağını pek sanmıyorum

Katılıyorum, tamam belki şekil olarak biraz iyi gibi ama fiyat farkı neredeyse 2 katı, ayrıca o fiyata daha şık olan e71 alınır, bence ölü doğdu gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Hepsiburada'da 623 tl fiyatı var.

Edit : 594 olmuş, güzel olmuş

hepsiburadada göremedim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

quote:

Katılıyorum, tamam belki şekil olarak biraz iyi gibi ama fiyat farkı neredeyse 2 katı, ayrıca o fiyata daha şık olan e71 alınır, bence ölü doğdu gibi...

E71'in de sar değeri çok yüksek hocam.
  • E63 369 MHZ işlemci,

e5 600 mhz işlemci sanırım yeterlidir.

ayrıca e5 in 256 mb rami var, e72 nin bile 128 mb rami var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Windows 11 -- 6 Kasım 2010; 22:43:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco917

beyazı çok hoş duruyor eğer uygun fiyata piyasaya sürülürse 5800 ı bununla takasta kullanabilirim.

o telefonu senin 5800 ınla takas eden olucakmı bakalım
  • c3 ve e5 arasında kaldım.. hangisini tavsiye edersiniz
  • Bugün telefonu canlı canlı görme fırsatım oldu. Resimdekilerden daha hoş geldi bana... Özelliklerini de inceleyip almayı düşünüyorum.
  • quote:

Video Kamera

15 kare/saniyede VGA video kaydı
    15 kare/saniyede QVGA video çekimi

Gold bilgisayarın sitesinde özelliklerinde bunu gördüm ne anlama geliyor ? Video çekme süresi 15 saniye mi ne anlayamadım da ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga68

http://www.hepsiburada.com/Liste/nokia-e5-sinirsiz-ovi-maps-2-gb-hafiza-karti-hediye-/ProductDetails.aspx?productId=telcepnoke5&categoryId=371946

teşekkürler.sanırım pda diye bakmam gerekiyordu.ben bodoslama cep telefonu diye girdim

• quote:

Orijinalden alıntı: coupant

quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

quote:

E71'in de sar değeri çok yüksek hocam.

Nokianın tüm telefonları neredeyse 1 e yakın zaten sar değeri olarak. Mesela n8 bile 1 in üzerinde(http://sar.nokia.com). Hangi nokia(normali biraz yüksek olduğu için nokia örneğini veriyorum) kullanılırsa kullanılsın, aralıksız onlarca dakika kullanacaksan ya handsfree kullanmalısın ya da en azından gücü gsmle karşılaştırlamayacak kadar düşük olan bluetooth kulaklık(tabii teli olabildiğince kendinden uzağa koyarak). Yoksa istersen sar değerleri düşük olarak tanınan samsungları kullan, yine zarar görürsün yine zarar görürsün.

Bir arkadaş da işlemci hızından bahsetmiş. Eğer dediğimiz tellerle render işlemi yapmayacaksanız, önemli olan tellerin size sunduğu uygulamaları yeterince hızlı çalıştırabilmesidir.

Yine tekrar ediyorum, aynı özelliklerde kendinin neredeyse yarı fiyatında ve aynı marka bir ürün varsa, yeni çıkan ürün sadece görsel amaçla(iphonelar gibi) kullanılmayacaksa ölü doğmuş demektir ki zaten dediğim gibi aynı fiyata e71 daha mantıklı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weneorn -- 7 Kasım 2010; 20:31:44 >

• Kardeşime aldık bugün,telefon yakışıklı ve çok kullanışlı.açılışı birkaç saniyede gerçekleşiyor ve menüler arası donma,yavaşlama 0.bu aleti e71 le karşılaştırmam bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lamb Of God

Kardeşime aldık bugün,telefon yakışıklı ve çok kullanışlı.açılışı birkaç saniyede gerçekleşiyor ve menüler arası donma,yavaşlama 0.bu aleti e71 le karşılaştırmam bile.

güle güle kullanın.nerden ve kaça aldınız acaba.
  • Vatandan aldık 600 liraya.
    Teşekkür ederim.
  • A-GPS hiç hiç olmamış. GPS olsa alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Football Mania

3.çeyrekte çıkacak deniliyor türkiyeye ekimde gelir bence.

vay be ne tahmin yapmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖnceVatan

A-GPS hiç hiç olmamış. GPS olsa alırdım.

fark ne acaba ikisi arasında?
  • Zaten içinde dahili gps var a gps demek internetten destek alarak konumun anında bulunmasına yardımcı oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.