Şimdi Ara

[ Nokia E5-00 > WLAN+aGPS+QWERTY+5MPx+S60v3 ] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
0
Favori
82.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Uygulamaları desteklemiyor derken; hangi uygulamaları destekliyor ? Telefonda oyun oynamam. Sadece birkaç işime yarayacak programları kurarım. Bir sıkıntı yaşar mıyım ?

versiyonu eski olanlar yüklenmiyor oviden, desteklemiyor diye bi şey yok yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezik Man

quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Uygulamaları desteklemiyor derken; hangi uygulamaları destekliyor ? Telefonda oyun oynamam. Sadece birkaç işime yarayacak programları kurarım. Bir sıkıntı yaşar mıyım ?

versiyonu eski olanlar yüklenmiyor oviden, desteklemiyor diye bi şey yok yani.

Sağol hocam. Tecrübelerini yazarsan kullandıkça sevinirim. Maaşı bekliyorum ben de almak için, tipi de özellikleri de çok hoşuma gitti.
  • Arkadaşlar yaklaşık olarak 4 haftadır kulllanıyorum telefonu belçikadan aldım 208 euroya. Bakın ben bu telefonu almadan önce e72 ile arasında kalmıştım e72 80 euro daha pahalıydı. 3 gün 3 gere3 araştırdım telefoncuya gittim hala kararsızım sırf beni cezbeden e72 nin kapağı başka hiç bi yanı e5 ten üstün değildi. Neyse telefoncudaki bu işin profesyoneli bayan açtı 2 telefonun özelliklerini tek tek karşılaştırdı. Nopkia nın sitesinden yaptı bunu ve orda anlamadığım tüm teknik terimleri tek tek izah etti. Sonuç teknik donanım olarak bu telefon e72 den internete wifi ile bağlantı hızından tutunad işlemci hızına kadar 7-8 farklı özellikte üstün geri kalan bütün özellikleri aynı sanırım e72 nin gerçekten önemsiz diyebileceğim ve e ten üstün olduğu 1 yada 2 teknik fazlası vardı ve inanın aklımda kalmaycaak akdar önemsizdi. Nitekim bu tip bir telefon iş için gereklidir ve bu telefonu iş için kullanacak adamın da uzun şarj süresine ihtiyaç vardır. e72 nin şarjı en iyi haliyle 1-2 gün giderken bu telefonda resmen gps wifi bütün özellikler tek tek abanmama ve üstüne üstük mp3 dinlememe rağmen 3-4 gün rahat rahat gidiyo batarya şarjını koruyan özelliğini de aktif ettin mi adam gibi hakkaten ortalama bi insan bu telefonu 5 gün çatır çatır kullanır. zaten en iyi özelliği bu kadar bomba teknik donanıma rağmen böyle bir bataryasının olmasıdır.

Son sözüm bana burda bu telefonun özelliklerini yazdırmayın varsa paranız ve de gerçekten iy itelefon istiyorsanız gidin bu telefonu düşünmeden alın. Bu arada kafayı benim gibi bi ara telefonun biçimine takmış arkadaşlara söylüyorum. Bende siyah modeli var gayet de şık duruyor. Ama elimde şarjı olmayan şık bir e72 durmasındansa, özelliklerini günlerce rahat rahat kullanabileceğim tipi biraz daha kötü e5 i kullanmayı tercih ederim. Ve inanın pişman olmayacaksınız. Bu arada bende görüp de almaya başlayan arkadaşlarımın sayısı da artıyor :D geçen gün bir arkadaşım daha aldı. Şiddetle tavsiye edilir.

• e 71 ile e 5 arasında kalmıştım galiba sonuç e 5 olcak :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziyankar07

e 71 ile e 5 arasında kalmıştım galiba sonuç e 5 olcak :d

tereddüt bile etme derim
  • beyler oviden indirilen yada yüklenen java oyunları ve programları açmamasının sebebi desteklememesi falan değil. telefon dilini ingilizce ypaınca çatır çatır yüklüyor ama türkçe yapınca kaale bile almıyor. ingilizceyken yüklediğin programı türkçe yapınca da açıyor sonra ama. tabi bu böyle gitmez güncelleme çıkarmaları lazım, yeni güncellemesinden dolayı böyle olmuş galiba.
  • Nokis e5 ile çekilen 5 Megapiksel kamera çekimlerinizi paylaşırmısınız arkadaşlar.

mp4 film izlenebilirmi bu alette ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinnig -- 21 Kasım 2010; 13:05:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shinnig

Nokis e5 ile çekilen 5 Megapiksel kamera çekimlerinizi paylaşırmısınız arkadaşlar.

mp4 film izlenebilirmi bu alette ?

film her türlü izlenir de 5megapiksel çekim kalitesi özellikle -gece- çok kötü. gündüz hiç çekmedim birazdan çekip koyarım.
  • Gündüz çekimler
    [simage]img816.imageshack.us/i/21112010053.jpg[/simage]
     [ Nokia E5-00 > WLAN+aGPS+QWERTY+5MPx+S60v3 ]

gece flaşlı çekim

gece hem flaşlı hem gece modu açık çekim

gündüz autofocus olmayan kamera için fena değil kalitesi hatta güzel ama gece cidden kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezik Man -- 21 Kasım 2010; 15:14:09 >

• ezik man telefonu alınca hemen şarza taktın mı yoksa pilde olanı bitirip mi taktın ? p.tesi büyük ihtimal geliyor benimki kargolamışlar...şimdiden sorim dedim. ayrıca tip olayına gelince internetten bende işlk bakışta elemiştim telefonu tip olayından dolayı ama canlı canlı gerçekten şık bir telefon...
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8550

ezik man telefonu alınca hemen şarza taktın mı yoksa pilde olanı bitirip mi taktın ? p.tesi büyük ihtimal geliyor benimki kargolamışlar...şimdiden sorim dedim. ayrıca tip olayına gelince internetten bende işlk bakışta elemiştim telefonu tip olayından dolayı ama canlı canlı gerçekten şık bir telefon...

evet eline alınca şık oldugu anlaşılıyor. şarj olayını ilk gelen pil seviyesini bitirip yaptım evet.
  • Gündüz çekimler
    http://img816.imageshack.us/i/21112010053.jpg

http://img214.imageshack.us/i/21112010054.jpg

gece flaşlı çekim
    http://img843.imageshack.us/i/20112010038z.jpg

gece hem flaşlı hem gece modu açık çekim
    http://img42.imageshack.us/i/20112010039.jpg

gündüz autofocus olmayan kamera için fena değil kalitesi hatta güzel ama gece cidden kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezik Man -- 21 Kasım 2010; 15:17:07 >

• facebook ta video izlenebiliyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

facebook ta video izlenebiliyor mu?

flash yükleyince malum yerlerde bile izleniyor ehehe :) youtube için flash bile istemiyor bu arada telefon.
  • bügün bende aldım c5 i.şimdi kullanım zorlugu çeksemde hızlı oldugunu hissettiren bi telefon:) bide şu flash playeri yükleyemedim bi yardımcı olun ya:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziyankar07

bügün bende aldım c5 i.şimdi kullanım zorlugu çeksemde hızlı oldugunu hissettiren bi telefon:) bide şu flash playeri yükleyemedim bi yardımcı olun ya:D

bizim telefon e5 kardeş.
  • benimkide e 5 te dilim c5 e alışmış citroenden :D
  • bende bugün vatandan aldım e5 hayırlı olsun.Şuanda kadar en küçük bir eksiklik görmedim.Mailleri başta ayarlarken şebekeye balamak gerekiyor.pc suite ile diğer nokia e51den tüm sms rehberi aldım.Kamerası çok tatmın edici olmamakla birlikte çok hızlı bir telefon olduğunu gördüm.
  • güzel o zaman beyler yavaş yavaş çoğalıyoruz, e72den daha iyi ve daha ucuz bir tele sahibiz =) e72 ciler kaldıramıyor bunu. neyse şimdi sorunlarımızı paylaşabiliriz, güncellemesi çıkması lazım bi tane, hem kamera için hem de bu java uygulamaları yükleme sorunu için. ingilizce yapmadan yüklenmiyor bildiğiniz gibi, tabi sizin sürümde de öyle mi bilemeyeceğim.
  • kulaklık ile youtube dan video izlerken ses oldukça az geliyor onuda uygun bir kulaklık ile çözülebilir diye düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.