Şimdi Ara

[ Nokia E5-00 > WLAN+aGPS+QWERTY+5MPx+S60v3 ] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
0
Favori
82.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: murat8550

quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

vatandaki eleman ayarladı ayarlardan şebekeye bağlanmamasını sağladı.gps i gerçekten çok iyi ve ücretsiz.flash olayını dört gözle bekliyorum.dün diziporttan dizi izledim çok güzeldi :) kulaklık girişi standart değil e51in kulaklığı olmuyor daha ince girişi var

kardeş nasıl yaptığını biliyormusun? benim hatlkı telefon var ve para ödemeden nasıl bağlanabilirim...şebeke dediğniz paralı olan heralde dimi? yarın gelse bari hb daha bugün kargolamış...açıklarsanız sevinirim beyler ayrıca youtube paralımı bağlanıyorsunuz? fena bilgisizim ya...

Merhaba dostlar sorunu tam manasıyla çözdüm ve kullanıyorum,

Şimdi sana gps i nasıl ücretsiz kullanacağını anlatqacağım. Ok gir telefona ve dediklerimi aynen yap. İstersen bunları yapmadan önce telefonun dilini ingilizce yap ama çok kolay yani gerek yok.

1-Menü ye gir. Maps i aç. Ekranın sol alt köşesinde OPTIONS var. Ona tıklayınca 3 tane sekme çıkacak ortada Settings yazıyor ona tıkla.
    2-Karşına INTERNET sekmesi çıkar ona tıkla. Şimdi karşına connection sekmesi çıktı. Ona tıkayınca online ve offline sekmeleri çıkar sen offline sekmesini işaretle ve bu menüden tamamen çık.

3- Şimdi yine telefonun menüsüne girdik. Menünün yani ekranın en sol altında CONTROL PANEL var ona gir. Orda Settings sekmesi var ona tıkla yani gir :) Şimdi GENERAL diyor ona tıkla şimdi karşına gelen sekmede "Positioning" türkçesi konumlama yada pozisyon olan sekmeyi bulana kadar tuşlarla aşağı in. Bulduktan sonra "POSITIONING SERVER USE" YAZISINI BUL VE ONA GİR. VE ONU "DISABLED" yani kullanma gibi bişey bunun anlamı daha doğrusu deactive et .:)) ok.

Şimdi gelelim kullanıma. Eğer bu position server use dediğimiz şeyi automatıc ve ilk girdiğimiz options daki internet kullanımını açarsan. Telefon 3-4 sn de konumlamayı bulur ama 40 cent gibi bir para da her kullanışında gider. ama bu ayarlar böyle anlattığım gibi kalırsa yani yukarda uzun uzuun anlattığım gibi kalırsa telefon senin yerini 3-4 dk sonra bulur ama aynı ücretlide kullandığın gibi aynı güzel haliyle kullanırsın burada tek fark ya her girdiğinde 3-4 dk bekleyeceksin yada her girdiğinde 40 cent i gözden çıkaracaksın.

• Ayrıca telefonunu yeni alan arkadaşlarıma önerilerim,

mutlaka deri bir kılıf alın hani şu ipini çekince telefon çıkıyor ya :))
    ekran ve kameradaki bandı bir süre çıkarmayın hatta kendi kendine çıkarana kadar orda tutun. kimsyee bir zararı yok onların ama ola ki yeni telefon bi düştü ve ekran çizildi o zaman çok yanarsınız, beniki hala duruyor ve bazen ekranı ışığa tutup bakıyorum üstündeki koruyucu bantta çizikler var ki düşünün aldığım günden beri kılıfsız kullanmadım.:)9

saygılar
  • teşekkürler caner güzel bilgi oldu.Face içinde video izleme olayını araştırmaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerfuat

quote:

Orijinalden alıntı: murat8550

quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

vatandaki eleman ayarladı ayarlardan şebekeye bağlanmamasını sağladı.gps i gerçekten çok iyi ve ücretsiz.flash olayını dört gözle bekliyorum.dün diziporttan dizi izledim çok güzeldi :) kulaklık girişi standart değil e51in kulaklığı olmuyor daha ince girişi var

kardeş nasıl yaptığını biliyormusun? benim hatlkı telefon var ve para ödemeden nasıl bağlanabilirim...şebeke dediğniz paralı olan heralde dimi? yarın gelse bari hb daha bugün kargolamış...açıklarsanız sevinirim beyler ayrıca youtube paralımı bağlanıyorsunuz? fena bilgisizim ya...

Merhaba dostlar sorunu tam manasıyla çözdüm ve kullanıyorum,

Şimdi sana gps i nasıl ücretsiz kullanacağını anlatqacağım. Ok gir telefona ve dediklerimi aynen yap. İstersen bunları yapmadan önce telefonun dilini ingilizce yap ama çok kolay yani gerek yok.

1-Menü ye gir. Maps i aç. Ekranın sol alt köşesinde OPTIONS var. Ona tıklayınca 3 tane sekme çıkacak ortada Settings yazıyor ona tıkla.
    2-Karşına INTERNET sekmesi çıkar ona tıkla. Şimdi karşına connection sekmesi çıktı. Ona tıkayınca online ve offline sekmeleri çıkar sen offline sekmesini işaretle ve bu menüden tamamen çık.

3- Şimdi yine telefonun menüsüne girdik. Menünün yani ekranın en sol altında CONTROL PANEL var ona gir. Orda Settings sekmesi var ona tıkla yani gir :) Şimdi GENERAL diyor ona tıkla şimdi karşına gelen sekmede "Positioning" türkçesi konumlama yada pozisyon olan sekmeyi bulana kadar tuşlarla aşağı in. Bulduktan sonra "POSITIONING SERVER USE" YAZISINI BUL VE ONA GİR. VE ONU "DISABLED" yani kullanma gibi bişey bunun anlamı daha doğrusu deactive et .:)) ok.

Şimdi gelelim kullanıma. Eğer bu position server use dediğimiz şeyi automatıc ve ilk girdiğimiz options daki internet kullanımını açarsan. Telefon 3-4 sn de konumlamayı bulur ama 40 cent gibi bir para da her kullanışında gider. ama bu ayarlar böyle anlattığım gibi kalırsa yani yukarda uzun uzuun anlattığım gibi kalırsa telefon senin yerini 3-4 dk sonra bulur ama aynı ücretlide kullandığın gibi aynı güzel haliyle kullanırsın burada tek fark ya her girdiğinde 3-4 dk bekleyeceksin yada her girdiğinde 40 cent i gözden çıkaracaksın.

eyvallah süpersin...benim tel daha bugün yurtiçi kargoya verilmiş yani yarın anca alabilirim demek...bu ara maxumun kartada 50 tl puan yüklendi.harika oldu yani...facedeki video olayınıda bir çözdükmü tamamdır...ürünün fiyatı heryerde artmış arkadaşlar çok ilginç.ayrıca c7 modelide geldi hb de satılıyor...herkes hızını beğeniyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8550 -- 23 Kasım 2010; 21:05:07 >

• S60v3 S60v5: Opera Mobile v10.1 Final Türkçe - Opera Mini v5.1 Türkçe OS9.x

[ Nokia E5-00 > WLAN+aGPS+QWERTY+5MPx+S60v3 ]

Opera Mobile v10.1'in Final versiyonu yayınlandı!

Opera Tarayıcı Paketini İndirmek için: Tıkla!

• Nokia E5'i yeni aldım. 1 haftadır kullanıyorum. Telefon inanılmaz hoşuma gitti. Bağlantı hızı falan arkadaşımın E 71'inden çok daha iyi. 3G'li olarak konuşabiliyorsunuz ama kamerayı ters tutmanız gerekiyor. Tek kamerayla 3G'li olarak konuşulabiliyor. Denedim oldu. Kamerası iyi, yotuba'a kısayolu sayesinde sorunsuz ve bilgisayarlardan bile daha hızlı bir şekilde bağlanabiliyorsunuz 3G'li bir bağlantı ile. Bende Vodafone'un aylık 8 TL olan sınırsız paketi var. Sorunsuz isteğim yere hızlıca bağlanıyorum. Herkese tavsiye ederim. Vatan Bilgisayardan 560 TL civarında bir fiyata satın aldım. İçindeki shazam programınada bayıldım ayrıca. Diğer telefonlarada yükleniyor olabilir ama bunun içinde yüklü geldi bana. Bilmediğiniz bir şarkıyı dinletiyorsunuz ve kısa süre içinde size şarkıyı kimin söylediğini ve ismini buluveriyor. :) Tasarımına baya laf edilmiş ama görüpte beğenmeyen arkadaşım olmadı. Bence tam bir iş telefonunda olması gereken bütün özellikler mevcut. Hızsa hız. Mail tanımlamaksa mail tanımlama. Arkadaşım kurum mailini E 71'e tanımlayamadı ama ben çok rahat tanımladım. Ayrıca hepsiburadadan Blackberry bold 9700 ile Nokia E5'in kıyaslamasını yapmanızı tavsiye ederim. Özellikleri bundan bile düşük bir makineye 1200 küsur lira verenlerin anlamsızlığını anlayacağınızı düşünüyorum. :D
    Kısacası ben kullanıyorum ve son derece memnunum. Herkesede tavsiye ederim. Beklemekten nefret eden birisi olarak hızlı telefon olması benim için en büyük artısı. Bunuda eklemeden edemeyeceğim.

• +1
    quote:

Orijinalden alıntı: paravanalli

Nokia E5'i yeni aldım. 1 haftadır kullanıyorum. Telefon inanılmaz hoşuma gitti. Bağlantı hızı falan arkadaşımın E 71'inden çok daha iyi. 3G'li olarak konuşabiliyorsunuz ama kamerayı ters tutmanız gerekiyor. Tek kamerayla 3G'li olarak konuşulabiliyor. Denedim oldu. Kamerası iyi, yotuba'a kısayolu sayesinde sorunsuz ve bilgisayarlardan bile daha hızlı bir şekilde bağlanabiliyorsunuz 3G'li bir bağlantı ile. Bende Vodafone'un aylık 8 TL olan sınırsız paketi var. Sorunsuz isteğim yere hızlıca bağlanıyorum. Herkese tavsiye ederim. Vatan Bilgisayardan 560 TL civarında bir fiyata satın aldım. İçindeki shazam programınada bayıldım ayrıca. Diğer telefonlarada yükleniyor olabilir ama bunun içinde yüklü geldi bana. Bilmediğiniz bir şarkıyı dinletiyorsunuz ve kısa süre içinde size şarkıyı kimin söylediğini ve ismini buluveriyor. :) Tasarımına baya laf edilmiş ama görüpte beğenmeyen arkadaşım olmadı. Bence tam bir iş telefonunda olması gereken bütün özellikler mevcut. Hızsa hız. Mail tanımlamaksa mail tanımlama. Arkadaşım kurum mailini E 71'e tanımlayamadı ama ben çok rahat tanımladım. Ayrıca hepsiburadadan Blackberry bold 9700 ile Nokia E5'in kıyaslamasını yapmanızı tavsiye ederim. Özellikleri bundan bile düşük bir makineye 1200 küsur lira verenlerin anlamsızlığını anlayacağınızı düşünüyorum. :D
    Kısacası ben kullanıyorum ve son derece memnunum. Herkesede tavsiye ederim. Beklemekten nefret eden birisi olarak hızlı telefon olması benim için en büyük artısı. Bunuda eklemeden edemeyeceğim.

• sim kartımdaki numaraları bulamıyorum...rehberde çıkmıyor ayrıca...mesaj kutusu yanıp sönüyor...yardım ederseniz sevinirim...sağolun.
  • Telefon sektöründeki kuzenim bu telefon için çok yavaş alma abi diyor. Almak istiyorum. Açıkçası telefondan beklentim; iyi bir internet. Şık bir tasarım. 5 MP gündüz iyi fotoğraf çeksin yeter, gece önemsiz. Fotoğraf Makinası alırım foto niyetim olsa... Mp3 playerım var,müzik de dinlemem. İnternete girsin, kullanışlı olsun yeter benim için.

Yavaş mı bu telefon ? Alacağım bakın
  • bugün arkadaşım youtube de video indirimini çok hızlı buldu...onun dışında donma vs bir sorun olmuyor yavaş değil kesinlikle...istediğim siteye gayet hızlı girebiliyorum hemde kendi tarayısıyla operayı şuan için kullanamıyorum henüz teli keşfediyotum ovi olayını yeni keşfettim...face yine gayet hızlı ama videoları açmıyor...flash olayı var diyorlar...
  • Bu telefona yavaş diyen arkadaşlar bu telefonla ne alıp veremediğiz var merak ediyorum...3 Gündür kullanıyorum elimden düşürmüyorum bir çok uygulamayı açıyorum ne kasma nede kitlenme var oldukça iyi bir telefon. Ayrıca resimde göründüğünden çok daha iyi görünüme sahip bir telefon yok yok tavsiye ederim...
  • arkadaşlar Email for Nokia bu telefonda kullanılamıyormuş...bu mailleri telefondan hemen alabileceğim bir program vermı? yada nasıl yapabilirim bir bilgi verirseniz sevinirim...mail gelince direk telefona düşmesini istiyorum...
  • ben de içerisindeki chat programını kullanamadım. basıyorum ama açılmıyor hiçbir şey olmuyor. msn için bu programı mı kullanıyorsunuz (internet klasöründeki chat isimli program)

telefon çok hızlı, net performansı mükemmel. şarjı oldukça iyi, tasarımı da fotolardan daha iyi...
  • Chat çok kullanışlı olmuş.Messenger orda evet.
  • bu telefonu çözen birisi ayrıntılı olarak bizleride bilgilendirirse çok sevinirim...hadi arkadaşlar.ben yavaş çözüyorum ama amerikayı yeniden keşfetmenin bir anlamı yok...paylaşım...şu mail olayını bir çözsem süper olucak...
  • ankarada en uygun fıyata nereden alabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutozturk

ben de içerisindeki chat programını kullanamadım. basıyorum ama açılmıyor hiçbir şey olmuyor. msn için bu programı mı kullanıyorsunuz (internet klasöründeki chat isimli program)

telefon çok hızlı, net performansı mükemmel. şarjı oldukça iyi, tasarımı da fotolardan daha iyi...

telefon dilini ingilizce yapıp açacaksın
  • vatan bilgisayardan
    quote:

Orijinalden alıntı: shinnig

ankarada en uygun fıyata nereden alabilirim

Alltaki linkten telefonu inceleyebilirsiniz.

http://st.gsmarena.com/vv/spin/nokia-e5.swf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancan_burak -- 28 Kasım 2010; 21:24:20 >

• İnternet tarayıcısındaki görüntü kalitesi nasıl peki ?
  • arkadaşlar bişey sorcam mesajlarda simgeler ifadeler var mı genelde nokia simbyn tabanlı işletim sistemine koymuyor ama n8de vardı acaba bundada var mı bilgisi olan var mı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.