Şimdi Ara

[ Nokia E5-00 > WLAN+aGPS+QWERTY+5MPx+S60v3 ] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
0
Favori
82.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • görüntülü konuşma yok ve ekran çözünürlüğü düşük...onun dışında işlemcisi 256 e 72 nin 128...daha hızlı...iki telefonu eline al ve bence öyle karar ver....
  • ayrıca arkadaşlar bu opera mobil 10,1 kurdum ama nasıl bağlanıcam operadan.kısa yolumu çıkıcak yoksa nerden bulupta bağlanıcam...ayrıca kurulan uygulamalara nerden bakabilirim...
  • arkadaşlar bu telde e maillere ulaşmak göndermek bedava oluyor değil mi
  • arkadaklar telefondan ovi stora baılanmak isteyince turkcell ile bağlanıyor...wlan baılantısı olduğu halde...bunu nasıl değiştiririm...bosuna para gitmesinya...
  • şarjı nasıl gidiyor arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gewa

şarjı nasıl gidiyor arkadaşlar.

şarz olayı zaten süper...bugün 30-40 dakika wlan ile bağlı kaldım ayrıca 15 dakikalık görüşme yapmışımdır heralde 1 çizgi bile inmedi...dün şarz etmiştim...
  • gerçekten iyiymiş.5-6 gün rahat gider heralde.
  • gerçekten güzel telefon e72'ye iyi altenatif.
  • telefonun internetteki görüntüsü gerçekten amele ama canlı canlı kullanınca gerçekten şık bir telefon...
  • İyi telefon 15 gün oldu. Şuan ne yaptıysam açılmıyor. Açılış düğmesine bastığımda tireşim yapıyor. açılır gibi oluyor. Açmıyor. Maalesef pazartesi servise. Uyuz oldum bu işe.
  • hafıza kartını çıkartıp dene belki açılır.
  • Mesaj yazarken karakterin geriden gelmesi olayı var diyorlar, doğru mudur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Mesaj yazarken karakterin geriden gelmesi olayı var diyorlar, doğru mudur ?

bende öyle bir şey yok...anında çıkıyor...bu arada nerde diyorlar.başka burası gibi bir yer var mı? takip etmek açısından soruyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8550

quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Mesaj yazarken karakterin geriden gelmesi olayı var diyorlar, doğru mudur ?

bende öyle bir şey yok...anında çıkıyor...bu arada nerde diyorlar.başka burası gibi bir yer var mı? takip etmek açısından soruyorum...

Bir telefoncu arkadaş dedi. Eyvallah...Yok,ben her telefonu DH'den takip ederim.
  • 15 gün oldu kullanmaya başlayalı sorunsuz cihaz hızından gayet memnunum alacak olan arkadaşlara tavsiye ederim.3 gün full wifi açık günde ortalama 3 saat müzik dinliyorum.
  • arkadaşlar alıcam son kez soruyorum memnun musunuz ?
  • hack var mı bu tel için?
  • Selam arkadaşlar bende telefonu alalı iki hafta oldu. Şarjı çok iyi gidiyor, müzik dinlerken herhangi bir cızırtı gelmiyor, ayrıca kilitlenme olayı benimkinde yok ama telefonu alırken ilk verdikleri e5 daha telefoncuda iki defa kilitlenmişti ve satıcı bana symbiandan kaynaklandığını söylemişti tabiki kabul etmedim başka bir tane istedim getirttiler ve iki haftadır hiç kilitlenme, yavaşlama gibi sorunlar olmadı. Gayet memnunum telefonumdan. Benim buradaki arkadaşlardan bir ricam var ben mail ayarlarını bir türlü yapamadım. nokia mail programını indirdim. Mail ayarlarının yapıldığı bölümden kullanıcı adımı ve şifremi yazıyorum fakat birşey değişmiyor. Eğer bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
  • telefonu 30 kasımda aldım henüz 10 gün oldu.
    telefonun şekli hızı kullanılışlığı çok güze şarjı da çok iyi.Ama 3 gündür telefon kendi kendine kapanıyor.açma tuşuna basıyorum bir titreşim veriyor ama açılmıyor.aradan biraz zaman geçince tekrar deniyorum o zaman açılıyor.Telefon cebimde kendi kendine bayağı bi kapandı.artık aklıma gelince cebimden çıkarıyorum bakıyorum kapanmışmı diye. kapanmış ise açmaya çalışıyorum.Cumartesi vatanbilgisyara götüreceğim telefonu tekrar.Başka çare kalmadı malasef
  • Genel olarak donma,kendiliğinden kapanma ve açılmama ile alakalı sorunlar var sanırım. Dün almaya diye çıktım, beyazını bulamadım. Beyazı bulduğum an almayı düşünüyordum ama biraz daha beklesem mi diyorum şimdi. Yorumlar içime kurt düşürdü.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.