Şimdi Ara

[ Nokia E5-00 > WLAN+aGPS+QWERTY+5MPx+S60v3 ] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
0
Favori
82.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla ucuza aldım diye seviniyordum.Ama bu kapanması ve bayağı bi açılmaması durumu canımı sıkıyor.Şu ana bile yaklaşık 1,5 saattir telefonum kapalı açamıyorum.yani acil bişey olsa ne arama yapabileceğim nede bana ulaşabilecekler.
    kötü bi durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ICELAW

Valla ucuza aldım diye seviniyordum.Ama bu kapanması ve bayağı bi açılmaması durumu canımı sıkıyor.Şu ana bile yaklaşık 1,5 saattir telefonum kapalı açamıyorum.yani acil bişey olsa ne arama yapabileceğim nede bana ulaşabilecekler.
    kötü bi durum

Elektronik eşya işi biraz şans işi aslında dostum. Ben bu tip konularda çok şanssızımdır. O yüzden hiç güvenemiyorum. Ama çok da almak istiyorum, para hazır bekliyorum sadece. Zamanında Nokia 6270 ilk çıktığında almıştım. 4,5 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Ama o telefonda da çok sorun yaşayan olmuştu ilk çıktığında. Ondan yana şanslıydım, inşallah bu E5'ten yana da şanslı olurum

• Benimde nokia 6630 vardı 5 yıldır sorunsuz kullanıyordum.ama artık çevreye göre biraz kaba bir telefon olarak göründüğünden bu telefona yönlendim.Bunuda emektar 6630 gibi sağlam ve sorunsuz sandım ama kapanma sorunu var bunuda ve hala açmaya çalışıyorum açamaıyorum
  • bende telefondan yana ilk defa şanslıyım bu güne kadar aldığım ilk telefonlar hep sorunlu çıkmıştı...ama bunda hiçbir sorunuım yok...seste,açılıp kapanmada,donmada,müzik dinlemede hiçbir sorun yaşamadım...internete bağlanma hızı ve opera ile siteleri gezmek harika...şarz olayıda süper...birde tam olarak çözebilsem daha iyi olucak...bumail olayını ben zar zor ayarladım ama nasıl yaptım bilmiyorum...
  • Bu arada nokia sitesinde E5-00 için pcsuite bulamadım.
  • quote:

Valla ucuza aldım diye seviniyordum.Ama bu kapanması ve bayağı bi açılmaması durumu canımı sıkıyor.Şu ana bile yaklaşık 1,5 saattir telefonum kapalı açamıyorum.yani acil bişey olsa ne arama yapabileceğim nede bana ulaşabilecekler.
    kötü bi durum

son yüklediğin program veya programlar bir şekilde sistemi bozmuş olabilir.hafıza kartını çıkartıp açmayı dene sorunsuz açılıyorsa son yüklediğin programları sil veya fabrika ayarlarına geri döndür telefonu.bende de 5800 var ve bi kere benimde başıma geldi hard format attım düzeldi.
  • arkadaslar htc wıldfıre 659 tl , e5 599 tl sizce hangısı karsılastırma yapabılırmıyız ıkısı arasında kaldım acıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: gewa

quote:

kötü bi durum

son yüklediğin program veya programlar bir şekilde sistemi bozmuş olabilir.hafıza kartını çıkartıp açmayı dene sorunsuz açılıyorsa son yüklediğin programları sil veya fabrika ayarlarına geri döndür telefonu.bende de 5800 var ve bi kere benimde başıma geldi hard format attım düzeldi.

Dediğin gibi hafıza kartını çıkarıp açmaya çalıştım yine açılmıyor.İşin en kötü tarafıda Eski telefonum olan 6630'un hafızasındaki bütün bilgileri bu telefona aktarmıştım.6630'uda anneme verdim ve hafızasını temizlemiştim.
    şimdi eğer E5 teknik servise verdiğimde yeni yazılım yükleyerek HAFIZAYI SİLERLERSE VAY HALİME.TÜM REHBER E5 'İN İÇİNDE

• İşte bu durumlara düşmemek için, rehberinizi önceden bilgisayarınıza ve ayrıca wifi üzerinden ovi ye yükleyeceksiniz.

• arkadaslar htc wıldfıre 659 tl , e5 599 tl sizce hangısı karsılastırma yapabılırmıyız ıkısı arasında kaldım acıl

buu konuda bana yarımcı olabılecek kımse yokmu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shinnig

arkadaslar htc wıldfıre 659 tl , e5 599 tl sizce hangısı karsılastırma yapabılırmıyız ıkısı arasında kaldım acıl

kardeş sonuçta burda iki farklı telefon var ve senin ihtiyacın ne burda belirleyici olan nokta bu...ben dokunmatik sevmem o yüzden bunu aldım...ama dokunmatik sviyorsan tabiki değişir....diğer özellikleri zaten bellidir pil ömrü rem işlemci...bunları karşılaştır hangisi daha iyiyse onu al...
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat8550

quote:

arkadaslar htc wıldfıre 659 tl , e5 599 tl sizce hangısı karsılastırma yapabılırmıyız ıkısı arasında kaldım acıl

kardeş sonuçta burda iki farklı telefon var ve senin ihtiyacın ne burda belirleyici olan nokta bu...ben dokunmatik sevmem o yüzden bunu aldım...ama dokunmatik sviyorsan tabiki değişir....diğer özellikleri zaten bellidir pil ömrü rem işlemci...bunları karşılaştır hangisi daha iyiyse onu al...

tabıkı haklısın dokunmatık ekranmı klavyemi ? benım ıcın farketmez :
    dokunmatık ekran htc P3300 kullandım daha once, htc wıldfıre ve E5 iki makınayıda daha once kullanmadıgım için kullanan arkadaşlardan ikisini karşılaştırması istedım.

• Telefonu Vatan Bilgisayara verdim 3. günün sonunda bana dönüş yaptılar.telefonu geri iade alacaklamış.kutu içeriğiyle beraber gitmemi söylediler.
    Sanırım yeni bir E5-00 verecekler yada ederi kadar başka bir telefon önerecekler.
    Yarın gideceğim bakacağız ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ICELAW -- 20 Aralık 2010; 11:40:28 >
  • bu telefon pek tutulmadı mı yoksa bizim forumdan mı pek kullanan yok.
  • Beyazını alacağım ama piyasada bulamıyorum. Hepsiburada'da bile temin edilemiyor şu an...Bir an önce almak istiyorum ama acele edip siyahını da almak istemiyorum açıkçası. Beyaz bekliyorum bakalım...
  • kararsızım ben alsam mı almasam mı :/
  • bu telefon cok satmadımı ?
  • quote:

bu telefon cok satmadımı ?

Piyasada çok yok ki hocam. Siyahı var ama beyazı daha revaçta gördüğüm kadarıyla...Ben ve bir arkadaşım beyazı bekliyoruz mesela.
  • Aldım telefonu. Siyahını da yakından inceleyince hoşuma gitti aldım.

Kontörsüz hat taktım içine. Açtığımdan beri My Nokia'ya mesaj atmaya çalışıyor. Bir de 2 GB hafıza kartı var içinde, 1.2 gb kullanımda gözüküyor. Karıştırdım biraz, DİĞER DOSYALAR çok yer kaplıyor. O dosyalar da telefonun uygulamaları. Bunları kaldırma gibi bir olayımız var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.