10 gündür kullanıyorum, çok memnunum şimdilik. 8 GB hafıza kartı da taktım,rahat rahat kullanıyorum. Tema eklemeyi bulamadım henüz. Onunla uğraşıyorum şimdi...
facebook videolari icin snaptu yu deneyebilir misiniz arkadaslar? m.snaptu.com dan jar dosyasini indirip facebook videolarina tikladiginizda butunlesik media playerda mp4 olarak oynatabiliyor mu?
arkadaşlar bu telefonda skype kurup deneyen oldu mu
kesintisiz aynı pcdeki gibi 3g ya da wifi üzerinden konuşma yapılabiliyor mu?
arkadaşlar bimekste siyah renk 600 beyaz rekli olanı 705 tl aralarında fark nedir acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: tolga68
arkadaşlar bimekste siyah renk 600 beyaz rekli olanı 705 tl aralarında fark nedir acaba?
Özellik olarak fark yok. Ben siyah aldım, arkadaşım beyaz aldı. Yarın beyazı iyice görüp, değerlendirip buraya yazarım
e5 ı en sonunda aldım arkadaslar
ılk gun soylıyebılecegım gayet keyıflı bır telefon
sadece arama yaparken karsı tarafın telefonu calar ıken ufak bı cızırtı var hepsı o konusma esnasında o cızırtı olmuyor.
gayet hızlı cok cabuk tepki veriyor
bıde youtube da vıdeo ızlerken sesı sonuna kadar actıgınızda cızırtı oluyor sonuna kadar acmaz ısenız sorun yok
bence 599 tl ye alınabılecek ıyı bır cihaz
tavsiye ederim.
bu telefon calarken olan ufak cızırtı dıger arkadaslardada oluyormu ?
Şimdi kontrol ettim.Bende cızırtı falan yok.
arama tusuna bastıgımda baglanana kadar ufak bı cızırtı sadece
Ben telefonu bilgisayarla herhangi bir şekilde bağlayınca, oluşturduğum albüm ve etiketlerin içeriğini göremiyorum. Bir etiketi 5 fotoğrafa kullandıysam bilgisayar bağlayınca Etiket İsmi (5 foto) yazıyor mesela ama içine girdiğimde fotoğraflar gözükmüyor. Buna canım sıkıldı. Çok önemli bir şey değil belki ama fotoğrafları kategorize etmek isterim.
Sende de var mı aynı sorun @shinnig?
Merhabalar Forumdaşlar, öncelikle kafamdaki birçok soru işareti sizeniz sayesinde kalktığı için, bu sitede emeği geçenlere teşekkür ediyoruum...
Sorum şu: ben bir E72 kullanıcısıydım, ölü piksel çıkınca aldığım gün tüketici haklarına gitti ve paramı geri aldım 3 ay sonra.
Şimdi ise bir E5 almayı düşünüyorum. Ancak bu Otofokus ve ekran rengi olayı hakkında kafamda soru işaretleri kaldı.
Otofokus olmayan bir E5 alınır mı sizce? ve ekran rengi görüntü kalitesini etkiler mi? Mesaj - Kamera - Konuşma özellikleri için alacağım için. Arada bir de internet vs.
Şimdiden teşekkür eder, elimden geldiğince aktif olup fikirlerimi paylaşacağımı belirtirim.
Saygılar.
@atom61
Eğer söylediğin gibi kamera için alacaksan, tekrar düşün derim. Açıkçası kamerası çok tatmin edici değil. Benim için önemli değil, ancak özellikle buna dikkat eden kullanıcılar için önemli. Gündüz çekimlerinde sıkıntı yok. Olması gerektiği kadar net ve güzel çekiyor. Ancak hafif ışıkta bozuluyor. Gece çekimi ve flaşlı çekimi ise kötü.
o değil de ben bu telefonu ilk çıktıgında 500 küsüre aldım şimdi olmuş 800 civarı. neden bu fiyat artışı? ahaha iyi yapmışım ilk almakla.
telefonu yaklasık 2 aydır kullanıyorum gayet memnunum fakat bır sorum olacak.rehberdekı kısılere resım nasıl eklıcem.bı turlu bulamadım?
quote:
Orijinalden alıntı: baggeni
telefonu yaklasık 2 aydır kullanıyorum gayet memnunum fakat bır sorum olacak.rehberdekı kısılere resım nasıl eklıcem.bı turlu bulamadım?
Rehberi telefon hafızasına kopyaladın mı ?
Kopyaladıktan sonra, istediğin ismi önce aç. Ara ve Mesaj Gönder ekranını göreceksin. Orada Seçenekler tuşuyla Bilgileri Göster de. Daha sonra Düzenle/Görüntü Ekle diyeceksin.
Telefonun Chat programı çok güzel bu arada. G-Talk, Yahoo, Msn Messenger ve Ovi Messenger var içeriğinde. G-Talk ve Msn özelliğini kullanıyorum,on numara
güncelleme hala çıkmadı mı telefon için?*#0000# yapınca en altta güncellenmedi yazısı çıkıyor ancak güncelle dediğimde yeni güncelleme yok diyor.
Güncellemeyi ben de bekliyorum. Özellikle şu uygulama indirmek için her seferinde dili İngilizce yapmaktan kurtulsak yeterli olacak şimdilik...
quote:
Orijinalden alıntı: steven_stiffler
quote:
Orijinalden alıntı: baggeni
Rehberi telefon hafızasına kopyaladın mı ?
Kopyaladıktan sonra, istediğin ismi önce aç. Ara ve Mesaj Gönder ekranını göreceksin. Orada Seçenekler tuşuyla Bilgileri Göster de. Daha sonra Düzenle/Görüntü Ekle diyeceksin.
Telefonun Chat programı çok güzel bu arada. G-Talk, Yahoo, Msn Messenger ve Ovi Messenger var içeriğinde. G-Talk ve Msn özelliğini kullanıyorum,on numara
internete baglı ıken chat programına tıklıyorum ama bısey cıkmıyor nasıl calıstırıcam bu programı?
quote:
Orijinalden alıntı: shinnig
internete baglı ıken chat programına tıklıyorum ama bısey cıkmıyor nasıl calıstırıcam bu programı?
Allah allah, ekstra birşeyi olmaması lazım. Ben direkt olarak bağlanıyorum, hiç sorun yaşamadım.
chat porgramını calıstıramadım
bende yaklaşık 2 aydır kullanıyorum kız arkadasımda aldı aynısını fakat 2 telefon arasında bi fark var bende chat programı çalışmıyor ama onda telefon dili türkçe olmasına rağmen açılıyor. bende sinirlenip kaldırdım telefondan chat programını şimdi yeniden kurmak istiyorum ama ovi de E5'e uygun bir chat programı yok daha doğrusu nokia chat veya ovi chat yok başka uygulamalar var nasıl kurabilirim tekrar.