Şimdi Ara

[ Nokia E5-00 > WLAN+aGPS+QWERTY+5MPx+S60v3 ] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
0
Favori
82.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NIGRA

quote:

Orijinalden alıntı: Güven

@Nigra

Kesinlikle E5 !

Güven bende onda karar verdim 600 tl ye kadar 12 ay taksitli buldum. Sanırım ordan alıcam. Bi araştırma yaptım hacklemişlerde sistemi sertifika sorunu vs kalmamış. Bi alayım donatırım yaa :)

Beyaz hoşuma gidiyor ama siyahta fena değil :)) Beyaz alıp sanırım siyah arka kapak takıcam siyah-beyaz takılıcam :D

Doğru bir karar vermişsin. teknik donanım ve hız açısında bir numara. Hem karizmatik hemde şirin duruyor. Siyahta güzel beyazda. Hayırlı olsun.

• quote:

quote:

quote:

@Nigra

Kesinlikle E5 !

Güven bende onda karar verdim 600 tl ye kadar 12 ay taksitli buldum. Sanırım ordan alıcam. Bi araştırma yaptım hacklemişlerde sistemi sertifika sorunu vs kalmamış. Bi alayım donatırım yaa :)

Beyaz hoşuma gidiyor ama siyahta fena değil :)) Beyaz alıp sanırım siyah arka kapak takıcam siyah-beyaz takılıcam :D

Doğru bir karar vermişsin. teknik donanım ve hız açısında bir numara. Hem karizmatik hemde şirin duruyor. Siyahta güzel beyazda. Hayırlı olsun.

E72 zarif ama 50 mb ram yetmez bana symbianı biliyorum yani :) birde 1.31 kw sar çook 0.88 nerde 1.31 nerde..

• arkadaslar ana ekrandakı en altta mavi cubugun uzerınde cıkan bır sımge var

dun cıktı ılk defa yukarı dogru bır ok ısareti

bu sımgenın anlamı nedır acaba daha once bole bır sımge bulunmuyordu???
  • Arkadaşlar biryerde buldum 460 tl sıfır adıma fatura kesilecek kapalı kutu distribütör Dora garantisinde. Nasıl sizce fiyatı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shinnig

arkadaslar ana ekrandakı en altta mavi cubugun uzerınde cıkan bır sımge var

dun cıktı ılk defa yukarı dogru bır ok ısareti

bu sımgenın anlamı nedır acaba daha once bole bır sımge bulunmuyordu???

Mesaj gönderirken çıkan işaretten bahsediyorsun sanırım. Giden Kutusu'nda mesaj varsa o işareti görmen normal.
  • ayanen ole ımıs my nokıa ya bısey gondermeye calısıyor neden olabılır
  • quote:

ayanen ole ımıs my nokıa ya bısey gondermeye calısıyor neden olabılır

Telefon ayarları yada nokia kayıtı için olabilir.
  • quote:

Arkadaşlar biryerde buldum 460 tl sıfır adıma fatura kesilecek kapalı kutu distribütör Dora garantisinde. Nasıl sizce fiyatı?

fiyat çok iyi.Kadıköy yakasındaysa bende bir bakayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gewa

quote:

Arkadaşlar biryerde buldum 460 tl sıfır adıma fatura kesilecek kapalı kutu distribütör Dora garantisinde. Nasıl sizce fiyatı?

fiyat çok iyi.Kadıköy yakasındaysa bende bir bakayım.

yok kardeş istanbul'da değil satıcı. Özel fiyat aldım birazda bireysel bir fiyat yani.. piyasasına göre iyi diyorsun yani.. sağol
  • ok.güle güle kullan.fiyat gerçekten iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gewa

ok.güle güle kullan.fiyat gerçekten iyi.

GG de telefonu sattım bi onay verse alıcı artık. Dün akşam teslim edildi kullanmaya başladı hala ses yok gıcık kaptım.
  • yenı guncelleme falan haa yok dımı ?

ullandıgınız uyglamaları paylasırsak cok svınırım
  • NOKİA E5'i vodafonedan 590 tl ye 12 taksitle aldım.

smartphone cihazları telefon veya bilgisayar fonksiyonlarını ikisinde tam yerine getiremedikleri için tercih etmeyenlerdendim.

bu telefondaki işlem hızı ve software in kalitesi nokia ya ya hayran bıraktı diyebilirim.

aynı anda patronada 1200 TL ye blackberry 9700 aldık. o menüleri karışık, joystick kullanımı zor diye sızlanıp duruyor.

laptop da yapabildiğim her işlemi yapıp, bağlandığım her kablosuz ağa bağlandım. mailleri yardım almadan tanımladım. ofis dokümanlarını görüntüleyip maillere ekleyerek gönderdim, youtube takıldım vs....

toplantılarda sıkılmaya son :D bence bu cihazı öne çıkaran her türlü kompleks işlemi gayet kolay bir menüyle yapıyor oluşu.

malzeme kalitesi çok iyi. pil 4 gün gidiyor. SAR değeri düşük. nokia F/P oranı en iyi cihazlarından birini yapmış

• quote:

yenı guncelleme falan haa yok dımı ?

,

rm632 de 042.012 versiyonu hacklenmişken neden güncelleyeceksin ki. Yeni versiyon korumalı olarak çıkacak sonra hacklenecek ondan sonra güncelleme yapacaksın.
  • quote:

quote:

,

rm632 de 042.012 versiyonu hacklenmişken neden güncelleyeceksin ki. Yeni versiyon korumalı olarak çıkacak sonra hacklenecek ondan sonra güncelleme yapacaksın.

guzel dıyosunda pek anladıım seyler degıl
  • quote:

quote:

quote:

,

guzel dıyosunda pek anladıım seyler degıl

anladım araştırma yaparsan bulabilirsin. Nokia hacklenmeden kullanılır mı hiç :D

@oliwer

ne desen haklısın.. sonuna kadar katılıyorum kardeşş

• Ben *#0000# yaptığımda 042.010 versiyon yazısı çıkıyor.Yukarıda 042.012 versiyonunun çıktığı yazılı.Ancak güncelle dediğimde güncelleme yok yazısı çıkıyor.Ve en altta da güncellenmedi yazıyor.Bir sorun mu var bende =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Death.

Ben *#0000# yaptığımda 042.010 versiyon yazısı çıkıyor.Yukarıda 042.012 versiyonunun çıktığı yazılı.Ancak güncelle dediğimde güncelleme yok yazısı çıkıyor.Ve en altta da güncellenmedi yazıyor.Bir sorun mu var bende =)

Evet arkadaşım 042.012 kullanıyorum şuan ben ama nokia software uptader ile değil hackleyerek phonex ile kurdum hemde sertifika sorunu vs de kalmadı. İstersen yardımcı olayım arkadaşım.. Bazı riskleri var seni yönlendiririm yapabilirsin ben yaptım yapmadan önce ve yaptıktan sonra ne tür bir şekil olacak telefonun ben anlatırım burda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGRA -- 29 Ocak 2011; 1:26:07 >
  • Arkadaşlar bu konu niye durdu? Yokmu sorusu olan? Almayı düşünen merak eden.

Siyahını aldım her soruya ayrıntılı yardımcı olabilirim..
  • Hocam bu yazılım olayları falan garantiyi bozuyormuş ben hiç girişmeyeyim buna.Bir kaç ay daha geçsin de yaparım =)
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.