Şimdi Ara

[ Nokia E5-00 > WLAN+aGPS+QWERTY+5MPx+S60v3 ] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
0
Favori
82.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NIGRA

quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

quote:

quote:

Ben birkaç kez benzer bir hata aldım ama tekrar denediğimde bağlanmıştım. Karakterle ilgili bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Şifrelerimde özel karakter var benim de ama her birine bağlanabiliyorum.

Chat/seçenekler/yardım/sohbet hakkında kısmında sende de patent pending yazıyor mu ortada???

Hayır hocam,yok bende öyle birşey.

O kısmın ön izlemesini çekip koyma imkanın var mı buraya?? sohbet hakkında sayfasının.

Eve geçince Fotoğraf makinesiyle çekerim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben birkaç kez benzer bir hata aldım ama tekrar denediğimde bağlanmıştım. Karakterle ilgili bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. Şifrelerimde özel karakter var benim de ama her birine bağlanabiliyorum.

Chat/seçenekler/yardım/sohbet hakkında kısmında sende de patent pending yazıyor mu ortada???

Hayır hocam,yok bende öyle birşey.

O kısmın ön izlemesini çekip koyma imkanın var mı buraya?? sohbet hakkında sayfasının.

Eve geçince Fotoğraf makinesiyle çekerim.

programını koyayım mı buraya? ekran görüntüsü almanın?

• Hocam ekranda tam olarak yazan şu;

Chat
    Copyright 2010 Nokia
    All Rights Reserved
    Patent Pending (Senin söylediğin buydu sanırım :) )

Altta da sürüm : 2.0.5
    IMSI
    ve IMEI Numaraları
  • quote:

Hocam ekranda tam olarak yazan şu;

Chat
    Copyright 2010 Nokia
    All Rights Reserved
    Patent Pending (Senin söylediğin buydu sanırım :) )

Altta da sürüm : 2.0.5
    IMSI
    ve IMEI Numaraları

Evet aynı şeyler yazıyor tamamen oydu . Demek oturumu farklı bir şeyden dolayı açmıyor. Bunun sebebi nedir acaba. Merak ettim şimdi.

Telefonunun versiyonu ne acaba? Birde ben bu programın kurulum dosyasını nerden bulabilirim aynı sürüm veya üst veya bir alt sürümünü? Var mı bir fikrin? Ovi mağazaya baktım bulamadım. Göremedim.
  • 042.014 şu an kullandığım versiyon ama öncekinden farkı ne bilmiyorum. dili ing zaten. bu arada belçika hattımla Türkiye'ye girdiğimde nokia ovi yin e ücretsiz çalışmaya devam etti zaten Türkiye haritası ve Türkçe sesli yönlendirme yüklüydü harika bir şekilde hizmet verdi. Ben şunu sormak istiyorum acaba bildiğiniz daha iyi ve yine ücretsiz haritalar var mı bu telefonlar uygun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: canerfuat

042.014 şu an kullandığım versiyon ama öncekinden farkı ne bilmiyorum. dili ing zaten. bu arada belçika hattımla Türkiye'ye girdiğimde nokia ovi yin e ücretsiz çalışmaya devam etti zaten Türkiye haritası ve Türkçe sesli yönlendirme yüklüydü harika bir şekilde hizmet verdi. Ben şunu sormak istiyorum acaba bildiğiniz daha iyi ve yine ücretsiz haritalar var mı bu telefonlar uygun ?

Benim aklımda route 66 ve garmin var. Bunları araştıracağım. Eğer bulursam yazarım burada zaten. Ayrıca 42.014 hacklenmediği için kurmam şuanda. Kullandığım hackli 42.012 çok memnunum. Yazılımsal sorun yaşamadım. İstediğim yerinde oynama yapabiliyor istediğim oyunu temayı programı kurabiliyorum. N-gage app bile yüklenebiliyor.
  • Niçin haclenmesini istiyorsun anlayamadım ? Hacklendiğinde daha mı rahat değişim yapılabiliyor artısı nedir ? Bir de telefonda özellikle kullandığın işine yarayan programlar neler ?
  • quote:

Niçin haclenmesini istiyorsun anlayamadım ? Hacklendiğinde daha mı rahat değişim yapılabiliyor artısı nedir ? Bir de telefonda özellikle kullandığın işine yarayan programlar neler ?

Hemen anlatayım arkadaşım.

Hacklememin ilk sebebi unsigned dediğimiz sertifikasız uygulamaları kurabilmek.

Hackledikten sonra ne oluyor?

Açılış kapanış ekranı animasyonu sesi değiştirilebiliyor yada kaldırılabiliyor.Avantajı : Turkcell vodafone gibi gsm logolarını kaldırabiliyorsun.Böylece daha hızlı açma ve kapatma yapabiliyorsun.

Telefonun c deki cache klasörünü kullanması yerine E dekini kullanmasını sağlayabiliyorsun. Böylece internet çerezleri sorun olmuyor.

Masa üstüne istediğiniz şekli verebiliyorsunuz. Örneğin;
    http://img716.imageshack.us/img716/9470/95623171.gif
    http://keito.wen.ru/vhomebykeito.png gibi.

Kamera sesini kapatabilirsiniz.

Ngage oyunlarını full olarak oynayabilirsiniz.

Telefonumu yeni aldığım için şuanda kullandığım programların hepsini kurmadım. Şuan kurulu olanlar

Nimbuzz, spb tv, xplorer , sms scdehuler , mumsms , powermp3 , supershot ,rom patcher , vhome.. gibi.

• Hmm, olayı çözmüşsün arkadşım tebrikler :) yahu bende ailemle skype yada msn gibi programlar üzerinden sesli felan görüşeyim bu telefonda istiyorum yani bunun wifi var.. e skype kuruluyor ama o işi yapamıyoruz :)) buna da bir çözümün var mı :)) kusura bakma 2. soru oldu ama :))
  • quote:

Hmm, olayı çözmüşsün arkadşım tebrikler :) yahu bende ailemle skype yada msn gibi programlar üzerinden sesli felan görüşeyim bu telefonda istiyorum yani bunun wifi var.. e skype kuruluyor ama o işi yapamıyoruz :)) buna da bir çözümün var mı :)) kusura bakma 2. soru oldu ama :))

var tabiki. Arkadaş bahsetmişti bana da. Yanlış hatırlamıyorsam nimbuzz ile ben bunu deneyeyim burada açıklamasını yapacağım. Konuyu takip et mutlaka ok..
  • Beyler yok mu güzel temalar falan?
  • steven fazla vaktm olmuyo sımdı cewap yazma fırsatım olucak bu resımlı rehber konusuna.
    bırıncısı benım butun tel rehberı kayıtları sım kartta.bunları nasıl kopyalıcam bulamadm bı turlu telefon hafızasına.(10yıldır nokia kullanmıorm ılk defa aldm yenı bı nokıa kbakmayın )

ikincisi ben telefonu ılk cıktıgı gunlerde aldım.ılk aldıgımdan berı dili türkçe.kac kez ovıden uygulamalar oyunlar ındırdm ozellıkle oyunlar ınmıyor veya ındırsem de tıklıyorum acılmıyor.dili ing. yapsam bunlar duzelırmı.

ucuncusu telefonun chat ozellıgı derken bıraz acarmısın.telefonun kendısınden msn e gırebılıomusn veyaben nası gırebılırm.ebuddy ı de kuramadm telefona acmadı cunku snrm dil turkce oldugundan?
  • tamam ılk soruyu gecebılırız.kopyalama ıslemını yaptım :D
  • ilk soruyu gecmeyelım bence :D:D dedıgın menuye gırdım duzenle/ekle ancak goruntu ekle yok. bas konsu war web kamerası e maıl adresı fılan ekleme war ama goruntu ekle secenegı yok :S:S
  • Tipten çok kaybediyor kütük gibi telefon kışın sobaya odun diye bunu atmak gerekir heralde , 5mp kameraya tek flash koymuş insan çift led flash koyar yaw bunun yerine e63 daha iyi
  • Buyrun arkadaşlar kullandığım tema.

[ Nokia E5-00 > WLAN+aGPS+QWERTY+5MPx+S60v3 ]

Buda Linki
    http://www.dosya.tc/downloads/NBQEzA/Darker_Blue_V1.zip.html

Masaüstünü hackli telefonlarda öyle yapabilirsiniz. Telefonum hackli diyen olursa isterse eklerim buraya yamayıda.

Bu da kullanmanız için duvar kağıdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NIGRA -- 8 Şubat 2011; 18:29:49 >

• telefon o kadar kütük gibi değil bence.bu arada bir sorum daha olucak şu telefondan msn e gırmek ıcın denemedgm yol kalmadı ebuddy ındırıorm acmıyor tel(telefonun dılı ıng olmasına ragmen)

up up
  • quote:

Orijinalden alıntı: baggeni

telefon o kadar kütük gibi değil bence.bu arada bir sorum daha olucak şu telefondan msn e gırmek ıcın denemedgm yol kalmadı ebuddy ındırıorm acmıyor tel(telefonun dılı ıng olmasına ragmen)

up up

Ne ingilizce yaptım ne de herhangi bir sorun yaşadım. Kendi chatinden girebiliyorum nimbuzz ilede girebiliyorum.

Nimbuzz link:
    http://store.ovi.com/content/16638?clickSource=homepage

bunu indirip üye ol. Süper bir program. Bir problem olursa yaz buraya yardımcı olurum.

• evet aynen ovi storedan indirdiğim hiçbir oyun çalışmıyor gerçi bu oyun telefonu değil ama en azından bir araba yarışı oyunu çalışsa iyi olurdu . bir de arkadaşlar ovi maps ücretsiz dendiği halde ne zaman haritalar kısmına girsem 0.2 lira gidiyor .bunun ücretsiz olması için ne yapmak gerekli
  • Meraba, ben bu telefondan almayı düşünüyorum fakat öncelikle bilmek istediğim birkaç detay var;

1-Mesajlaşma ve günlük 1 saat müzik dinlemeyle şarjı ne kadar dayanıyor?

2-kameranın a4 vb. dökümanların resmindeki performansı...(yazılar okunabiliyormu) fixed-focus kafamı karıştırıyor...

3-Dokunmatif yerine qwerty klavyeli olması benim için çok önemli fakat tuşlar BB ler gibi tık tık ses çıkarıyormu?

4-nokia symbian 9.3e yeni güncellemeler yapıyormu? zaten yeni telefonlara neden boyle eski sürümleri koyduklarını anlamıyorum..

5-işlemci ve rami gayet iyi peki 16 veya 32gblık kart takıldığında donma oluyormu?(youtubeda 74 applicationla multitasking rekortmeni olduğu iddia ediliyor?!)

6-transmissive lcd olmasının gunluk kullanımdaki zorlukları neler?(guneş ışığında gorulmemesi dışında..)

7- birçok telefonun için yazılımlar, tema vb paylaşan siteler var(ovi dışında), e5 için boyle bir site varmı?

8-wireless mesafe ve hız olarak nasıl?

Eğer kullanıcılar herhangi bi soruma yanıt verebilirse çok teşekkür ederim ... :)

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.