Şimdi Ara

[ Nokia E5-00 > WLAN+aGPS+QWERTY+5MPx+S60v3 ] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
601
Cevap
0
Favori
82.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umreye gidem annem sayesinde 320 TL ye bir E5 sahibi olucam bu hafta sonu, yarın uçakla geliyorlar, bugün konuştum beyaz rengini yaklaşık 320 TL ye aldık, kayıt işi zaten sorun değil. Umarım memnun kalırım. Yakında ben de buralarda olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yashee

arkadaşlar wifi'ı şirkette kullanan var mı aranızda, benim wifi evdeyken çalışmasına rağmen şirkette beyaz bir ekranda donuk kalıyor ve daha sonra geçersiz sunucu ismi hatası veriyor, konuyu yabancı forumlarda da araştırdım konunun şirket modemindeki şifreleme uyumsuzluğu yüzünden olduğu yazılmış bu konuyu çözebilen var mı ?

Evde, şirkette, Burhan Felek Spor Salonu'nda, alışveriş merkezlerinde sorunsuz kullanıyorum
  • Migrosta NOKİA E5 CEP TELEFONU (DORA) 669.00 dan 459.00 düşmüş, alacakların haberi olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_deViLs

Migrosta NOKİA E5 CEP TELEFONU (DORA) 669.00 dan 459.00 düşmüş, alacakların haberi olsun..

hangi migrosta var acaba.
  • Bütün migroslarda olması lazım. Olmayanlar olan mağazalardan getirtebilir sanırım..
  • quote:

Bütün migroslarda olması lazım. Olmayanlar olan mağazalardan getirtebilir sanırım..

bilgi için teşekkürler.eğer peşin o fiyata veriyorlarsa bir tane alacağım büyük ihtimalle.puan falan yüklenmesiyle o fiyata geliyorsa pek uğraşamam çünkü.
  • Şu anda migroslarda bazı telefon ve elektronik eşyalarda %50 ye varan indirimler var. Ellerindeki stokları bitirmeye çalışıyorlar.
  • quote:

Şu anda migroslarda bazı telefon ve elektronik eşyalarda %50 ye varan indirimler var. Ellerindeki stokları bitirmeye çalışıyorlar.

internetten baktım da hangi mağazada olduğunu bulamadım.kangurumdan bakıyorum ataşehir yenisahra caddebostan hiçbirinde görünmüyor.acaba anadolu yakasında bulabileceğim bir migros var mıdır.
  • quote:

Migrosta NOKİA E5 CEP TELEFONU (DORA) 669.00 dan 459.00 düşmüş, alacakların haberi olsun..

sayende gayet uygun fiyata aldım arkadaşım.teşekkür ederim.
  • arkadaşlar e 5 imi dun aldım gayet memnunum 2 gunluk kullanımdan ancak ekrandakı mesaj uyarısı sureklı yanıp sonuyo. nedenınıde bulamadım bana yardımcı olabılır mısınz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaosman
    arkadaşlar e 5 imi dun aldım gayet memnunum 2 gunluk kullanımdan ancak ekrandakı mesaj uyarısı sureklı yanıp sonuyo. nedenınıde bulamadım bana yardımcı olabılır mısınz

Giden kutusu'ndan zımbırtıyı sil düzelecektir.
  • Telefon kapalı iken tuş ile hard format bilen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Güven

Telefon kapalı iken tuş ile hard format bilen var mı ?

yabancı forumlardan bak istersen.bir de daha önce hackladiğini söyleyen arkadaşa ulaşabilirsen o biliyordur muhakkak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gewa

quote:

yabancı forumlardan bak istersen.bir de daha önce hackladiğini söyleyen arkadaşa ulaşabilirsen o biliyordur muhakkak.

O arkadaş kim acaba ben pek takip etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrokenLink

Meraba, ben bu telefondan almayı düşünüyorum fakat öncelikle bilmek istediğim birkaç detay var;

1-Mesajlaşma ve günlük 1 saat müzik dinlemeyle şarjı ne kadar dayanıyor?

2-kameranın a4 vb. dökümanların resmindeki performansı...(yazılar okunabiliyormu) fixed-focus kafamı karıştırıyor...

3-Dokunmatif yerine qwerty klavyeli olması benim için çok önemli fakat tuşlar BB ler gibi tık tık ses çıkarıyormu?

4-nokia symbian 9.3e yeni güncellemeler yapıyormu? zaten yeni telefonlara neden boyle eski sürümleri koyduklarını anlamıyorum..

5-işlemci ve rami gayet iyi peki 16 veya 32gblık kart takıldığında donma oluyormu?(youtubeda 74 applicationla multitasking rekortmeni olduğu iddia ediliyor?!)

6-transmissive lcd olmasının gunluk kullanımdaki zorlukları neler?(guneş ışığında gorulmemesi dışında..)

7- birçok telefonun için yazılımlar, tema vb paylaşan siteler var(ovi dışında), e5 için boyle bir site varmı?

8-wireless mesafe ve hız olarak nasıl?

Eğer kullanıcılar herhangi bi soruma yanıt verebilirse çok teşekkür ederim ... :)

Merhabalar,

1-) 3 Gün civarı gidiyor diyebilirim.
    2-) Çok net olmamakla beraber okunabiliyor. Yüksek bir keskinlik performansı beklemeyin.
    3-) Tuşların zemini yumuşak. Çok sessiz bir ortam olmadığı sürece sesini bile duymazsınız. Sesi kulağınızı tırmalamaz.
    4-) Bildiğim kadarıyla yapıyor ancak belirli zamanlarda çıkıyor.
    5-) 16 GB micro sdde program ve menü geçişleri gayet rahat. Donma yaşanması söz konusu değil. 32 gb hakkında bilgim yok.
    6-) Bilgim yok.
    7-) Nokia E5 daha taze bir telefon olduğu için sanal ortamda paylaşımlara biraz sabretmek lazım. Aktif cep telefonu sitelerinde sınırlı veriler var. Gün geçtikçe artacaktır.
    8-) Atom işlemcili netbooklar kadar diyebillirim. Gerçekten çok hızlı ve pratik. Özellikle cafe bar gibi mekanlarda da performansı oldukça tatmin edici.

Saygılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Güven -- 6 Nisan 2011; 21:43:41 >

• quote:

quote:

quote:

O arkadaş kim acaba ben pek takip etmiyorum.

bikaç sayfa geride ben hackledim diyen bir arkadaş vardı.şu anda hangi arkadaşımız hatırlamıyorum.
  • mesaj yazarken rehberden numara nasıl ekleniyor acaba?birde gelen mesajdaki numarayı (göndereni değil) nasıl arayabiliriz?
  • @gewa mesaj yazarken yukarıda kime diye bir bölüm var orda orta tusa basın rehber açılır. gelen mesajdaki numarayıda mesaj açııkken arama tusuna basarak arayabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nazmi_8

@gewa mesaj yazarken yukarıda kime diye bir bölüm var orda orta tusa basın rehber açılır. gelen mesajdaki numarayıda mesaj açııkken arama tusuna basarak arayabilirsiniz

cevap için teşekkürler.
    yanlış anlattım heralde.diyelim ki bir arkadaşım rehberimde olan birinin numarasını mesajla göndermemi istedi.arkadaşıma mesaj yazarken rehberimdeki istediği kişinin numarasını göndermek için nasıl eklerim ve;
    yine diyelim ki bir arkadaşım mesajla birkaç kişinin numarasını bana gönderdi.gelen mesajdaki numaraları tek tuşla seçip arama yapmak için ne yapabilirim.
    daha önce 8310 vardı bende bu söylediklerimi çok basit bir şekilde yapabiliyordum.heralde bu telefonda da vardır bu kolaylıklar ama malesef daha bulamadım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nazmi_8

@gewa mesaj yazarken yukarıda kime diye bir bölüm var orda orta tusa basın rehber açılır. gelen mesajdaki numarayıda mesaj açııkken arama tusuna basarak arayabilirsiniz

cevap için teşekkürler.
    yanlış anlattım heralde.diyelim ki bir arkadaşım rehberimde olan birinin numarasını mesajla göndermemi istedi.arkadaşıma mesaj yazarken rehberimdeki istediği kişinin numarasını göndermek için nasıl eklerim ve;
    yine diyelim ki bir arkadaşım mesajla birkaç kişinin numarasını bana gönderdi.gelen mesajdaki numaraları tek tuşla seçip arama yapmak için ne yapabilirim.
    daha önce 8310 vardı bende bu söylediklerimi çok basit bir şekilde yapabiliyordum.heralde bu telefonda da vardır bu kolaylıklar ama malesef daha bulamadım.

Sanırım bu telefonda yok yada ben bulamadım. şöyle bişey buldum ama istediğin tam olarak bu değil sanırım : new message-options-insert content-insert other-business card yapınca rehber açılıyor ve numaraları seçebiliyorsun ama mesaj göndermedim birine oluyormu bilmiyorum yani.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.